Anatol Durbală: ” Acum, dragi aktiori, pisateli şi alţi tanţori, citez: „…o să mergem în SPORTZAL, o să facem TRENIROVKĂ…”

După ce au fost anunțați membrii celor 10 comisii din legislativ, iar numele Constantin Țuțu și Marina Rădvan s-au regăsit în comisia cultură, alături de Maia Sandu si Dumitru Diacov, oamenii care nu se joacă de-a cultura au reacționat prompt. Iată ce mesaj a lăsat pe pagina sa de facebook actorul și prezentatorul Anatol Durbală.

separator

”Oamenii de cultură din Republica Moldova merită felicitaţi: avem „comisie cultură” în Parlament! Şi una de mai mare dragul. Acum, dragi aktiori, pisateli şi alţi tanţori, citez: „…o să mergem în SPORTZAL, o să facem TRENIROVKĂ şi o să facem, dacă dovedim, ABEDUL acolo…” ca nişte Shakespearoţuţi şi Radvanocehovi adevăraţi!
Şi, dacă tot avem un boxer la cultură, ne mai trebuie un cântăreţ de operă la sport, un tractorist la sănătate, un lemnar la educaţie şi un cizmar la finanţe! Înainte, nu înapoi!
He, tu-i mama lui de ţară!…”

Dacă ceva nu îți place la femeia ta, înseamnă că nu îi ajunge fericire…
Articolul anterior
Domnica Cemortan a câștigat procesul împotriva unei publicații din Moldova. Vezi ce sumă va primi blonda drept prejudiciu!
Articolul următor
Alte articole interesante