Ce iubită nouă l-a “încălțat” pe Cornel Botgros

Cornel Botgros le-a povestit prietenilor și colegilor de breaslă că i-a picat cu tronc la inimă o fată. Vestea a ajuns şi la urechile noastre. Este vorba despre Irina Calancea, cunoscuta creatoare de încălțăminte de la noi.

separator

Deloc întâmplător, pe pagina de facebook Cornel a lăsat și un mesaj de laudă în adresa noii cuceriri. Acesta indirect, îi dă de înțeles fetei că o apreciază inclusiv pentru ceea ce face.

“Pantofii mei sunt deosebiți! recomand!”

 

Niciunul nu are curajul să dezvolte acest subiect în presă, negând o potențială relație între ei.

 “Prima dată aud, bârfește lumea. Nu este adevărat, nu sunt într-o relație “, a spus Cornel Botgros.

“Este clientul meu. I-am făcut încălțăminte. Și lui Ion Paladi i-am făcut încălțăminte, dar asta nu înseamnă că eu ma întâlnesc cu ei”, a declarat tânăra pentru unica.md

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României”. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată plângând”

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României’. Ediția de ieri seară a fost una plină de emoții, deoarece ultimele cupluri s-au duelat pentru un loc în knockout-uri. Solistul trupei de la „The Motans’ a fost surprins într-o ipostază neobișnuită, lucru sesizat și de colega sa, Irina Rimes.

În ediția de aseară a emisiunii „Vocea României” au avut loc ultimele confruntări și doar unii dintre concurenți  vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Miza a fost mare, iar participanții la show-ul talente au dat totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției.

La rândul lor, cei patru antrenori au fost surprinși într-o ipostază cu totul inedită, ediția fiind marcată de animozități și discuții în contradictoriu.

den-8-1
den-9-1

Solistul trupei de la „The Motans” a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă. Profund impresionat de o prestație artistică, acesta a izbucnit în lacrimi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Irina Rimes, colega sa, a ținut să facă și o remarcă cu privire la acest moment.

Motivul pentru care Denis Roabeș nu a mai putut să își stăpânească lacrimile a fost reprezentația concurentelor din echipa lui.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la prestația Dianei Guia și Smaranda Marian, care au oferit în cadrul show-ului o lecție prețioasă de prietenie. Cele două concurente fac parte din echipa lui Denis.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând’, spune Irina.

den-6-1
den-4-1

sursa

Anatolie și Gabriel Stati ar fi câștigat 506 milioane de dolari împotriva Kazahstanului. Oamenii de afaceri sunt puși sub acuzare la Luxemburg

Doi investitori moldoveni în petrol și gaze, care au câștigat o Hotărâre arbitrală de 506 milioane de dolari împotriva Kazahstanului în urmă cu aproape un deceniu, sunt puși sub acuzare la Luxemburg în legătură cu încercările lor de a executa presupusa hotărâre frauduloasă, arată documentele depuse la tribunalul federal din Texas.

Potrivit Kazahstanului, Anatolie Stati și fiul său, Gabriel Stati, sunt acuzați de fals, fraudă în instanță și spălare de bani, transmite realitatea.md.

Un act de acuzare în Luxemburg înseamnă că un judecător de instrucție consideră că există suficiente probe pentru a le demonstra vinovăția.

Țara a dezvăluit acuzațiile în cadrul procedurilor judiciare în care solicită permisiunea de citare în tribunal a lui Artur Lungu, fost director la mai multe companii ale familiei Stati, care a acționat ca director financiar, pentru informații despre care țara a spus că s-ar putea dovedi cruciale ca infractor procedurile se desfășoară.

Kazahstanul caută, de asemenea, informații pentru a fi utilizate în procedurile din Țările de Jos, unde Stati încearcă să pună în aplicare sentința, și în Belgia.

În decembrie 2017, Stati a primit o hotărâre prin corespondență prin care recunoaște hotărârea arbitrală, care a fost ulterior confirmată printr-o decizie a instanței de fond belgiană din decembrie 2019.

Cu toate acestea, ambele hotărâri s-au bazat pe o bază limitată de probe care nu includeau noi dovezi.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel din Bruxelles a admis în totalitate cererea Kazahstanului pentru fraudă, în ciuda obiecțiilor lui Stati.

Acum, Curtea de Apel a dat dreptate Republicii Kazahstan – că Stati a participat la o schemă frauduloasă la scară largă și, ca urmare, hotărârea arbitrală nu ar trebui să fie recunoscută sau executată.

Black Friday la Top Shop -25% REDUCERE la absolut toate produsele!

Din nou Black Friday? Așa cum te-a obișnuit, Top Shop ți-a pregătit REDUCERI mega fabuloase de la -25% până la -80%.

La data de 25 noiembrie fii gata de un Shopping de zile mari cu prețuri și OFERTE demențiale. Top Shop ți-a pregătit cea mai generoasă Surpriză din acest an, -25% REDUCERI la absolut toate produsele.

Cea mai asteptată perioadă a tuturor cumpărătorilor a sosit în sfârșit. Și nu e de mirare, pentru că de Black Friday Top Shop îți oferă reduceri uimitoare cu prețuri extra mici, aducând in casa ta cele bune și mai calitate produse.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Rovus și Wellneo te îndeamnă să te conectezi la nebunia Black Friday și să profiți de REDUCERI de la -25% până la -80%. Doar pentru tine am pregătit prețuri exclusive și Oferte speciale la produsele ce merită să fie procurate anume în această perioadă.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 193.

Nu ezita, ofertele avantajoase au tendința să se finiseze rapid!

Sora lui Beyonce, mireasă pe bicicletă!
Articolul anterior
Un bărbat a divorţat chiar în noaptea nunţii!
Articolul următor