Cele mai ingenioase mesaje de Anul Nou din partea vedetelor!

La cumpăna dintre ani vedetele autohtone au decis să-și felicite fanii și prietenii cu mesaje ingenioase. Noi am făcut o colecție.

separator

Vezi mai jos ce-ți urează acestea!

„La mulți ani dragi prieteni!🎄🎄🎄
Vă dorim multă sănătate, prosperitate, fericire și noroc în anul care vine și să aveți pace și liniște în casele voastre tot anul împrejur! Vă pupăm cu tot dragul! ❤❤❤”, au scris Cornelia și Marcel Ștefăneț.

img_5579-1-819x1024

„Pentru a fi în Armonie cu alții, trebuie să ai o relație frumoasă cu tine insuți❤️
Să știi să ierți, să te accepți, să înveți și să uiți!!! Ține minte… Fericit poți să fii oriunde, oricând și oricum, dar niciodată lângă oricine!!! Deci pentru 2016 – Mulțumesc pentru Tot și Toate!!! Iar pentru 2017 – ne ridicăm de jos, ne scuturăm de trecut și mergem cu fruntea sus mai departe spre Viitor!!! LA MULȚI ANI DRAGII MEI!!!!!!”, a scris Lenuța Gheorghiță.

3104701

„Vă urez de sănătate, mult noroc, belșug în toate! Și acum când scriu aceste rânduri, mă cuprinde un val de emoții, mai ales că fac retrospectiva anului care pleacă și vreau să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit”, spune Mariana Mihăilă.

561645d55a1c0_561645d55a214

„Anul 2016, anul împlinirii mele ca femeie!
Eu și familia mea ținem să vă mulțumim mult pentru împărtășirea emoțiilor și a bucuriilor care s-au întâmplat cu noi!! Mulțumim mult dragi colegi pentru colaborări, mulțumesc mult presei pentru interes vizavi de ceea ce fac eu, mulțumesc nanilor copilului meu,mulțumesc tuturor celora care ne poartă simpatie necondiționată ❤️❤️❤️ Vă îmbrățișăm și vă urăm: La mulți ani!!!!!
Credeți în minuni și încercați să fiți minune pentru cineva!! În noul an, păstrați valorile omenești!! faceți diferența și haideți să nu mai purtăm măști!”, scrie în mesajul Tatianei Heghea.

image-2-copy

„La mulți ani!!! Un an pe măsura așteptărilor!!!”, ne-a urat interpreta Aura

img_5585

„La mulți ani! Amintiri din copilărie!”, de Alex Calancea.

15740782_1409815285715411_9221259494487397399_n

„Viața devine o fugă permanentă, pentru că noi mergem mai repede, ne dorim mai repede, avem pofte care se termină înainte de a le simți gustul. Haideți măcar o clipă să ne oprim și să savurăm din momentele care ne le oferă viața, iar noi le trecem cu vederea. Fiți alături de familiile voastre de sărbători! La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, scrie Daniela Burlaca.

15665446_1347716201916471_6148614698428026946_n

„Asteptăm să vină Anul Nou pentru că așteptăm înnoiri, schimbări, ceva altfel, ceva mai bun și mai frumos. Asteptăm un flux nou de energie și putere, vrem mișcare, progres, dinamică. Așa să fie, să evoluăm și să fim creativi, să iubim, să râdem, să fim fericiți. Iar în spatele a tot ce trăim, să păstrăm acel sentiment inconfundabil de pace interioară, de liniște și bucurie a prezentului. Să fim recunoscători pentru ce avem acum și pentru acei pe care îi avem lângă noi acum. E tot ce există cu adevarat și tot ce contează. Pentru a fi fericiți tot anul, nu trebuie decât să fim prezenți în fiecare moment al anului, să trăim azi, acum, intens, conștient. La mulți ani!”, a notat frumos Sanda Diviricean.

15741006_10209722363529047_9058739784149845535_n

Și Dara a venit cu un mesaj de felicitare:„Oameni Dragi,

Vă scriu acest mesaj tuturor celor care m-ați susținut și urmărit în ultimii ani și care, poate, acum se întreabă unde am dispărut în ultima perioadă.

Am trăit un an în care am făcut cunoștință cu mine- iată așa o veselie😆. Tare îmi părea straniu să aud despre așa ceva înainte, dar, da… este așa fenomen! Totul a început de la lacrimi, au urmat lecții, multe lecții, tăcere, resemnare, zbor, descoperiri, redescoperiri.

Am ajuns în punctul în care a trebuit să recunosc că nimeni nu este obligat să facă ceva pentru mine și nimic nu se va întîmpla atîta timp cît eu nu o să fiu trup și suflet acolo! Cu această descoperire au venit și miile de frici, cu care am luptat cum am putut mai bine în ultimul an. Frici despre: pot? trebuie? am putere? etc. Pas cu pas am început să descopăr culori noi, senzații noi, fluxuri noi… cam toate noi. Am început să mă aud pe mine și să lupt doar cu mine… am început să nu mai caut vinovați, pentru că ei nu sunt și e mult mai simplu să trăiești fără să îi cauți. Nu știu cum se numește asta, maturitate, or lărgire de orizonturi… oricum s-ar numi, sunt fericită că toate s-au aranjat anume așa!

Anul ăsta am deslușit două zicale care erau la ordinea zilei: ” Tot ce se face se face spre bine” , „Dă-i timpului timp”… recunosc,a fost greu să înțeleg că toate sunt de bine și să învăț să am răbdareeeee!!!

Vreau să le mulțumesc oamenilor care au fost alaturi de mine in ultimii 5 ani și au investit în mine enorm ! Eu vă iubesc tare, voi știți!

În 2017 o să fie multă creație! Am adunat piese pe care neaparat vreau sa le auziti! )))

AN FERICIT! 💜

15747559_1275457542501197_3920500401879598494_n

 

 

Nepoata actorului Emilian Crețu a primit taina sfântului botez, în Italia. Primele imagini de la ceremonie

Pe 23 ianuarie 2024, sora mai mare a actorului Emilian Crețu a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar astăzi mucuța a primit taina sfântului botez. Întreg neamul a mers în Italia pentru a participa la evenimentul fericit.

Emoții mari au avut sora actorului, Maria, împreună cu soțul său, Denis. Emily a fost botezată într-o biserică ortodoxă din Italia.

„Astăzi, comoara lui nanu a fost încreștinată. Sfânta Emilia, numai să nu fie sfântă ca nanu”, a scris Emilian Crețu, cuprins de emoții.

Expoziție personală de pictură a Valentinei Brâncoveanu, cu genericul „Culorile vieții”, vernisată la Sala cu Orgă

O expoziție personală de pictură cu genericul „Culorile vieții” a artistului plastic Valentina Brâncoveanu a fost vernisată la Sala cu Orgă din Chișinău.

Solicitat de Moldpres.md, artistul plastic Vasile Sitari, curatorul expoziției, a menționat că aceasta cuprinde 48 de lucrări, realizate pe parcursul mai multe decenii.

„Sunt lucrări care prezintă peisaje cu flori, Chișinăul vechi și case vechi”, a precizat Vasile Sitari.

La rândul său, directoarea instituției, Larisa Zubcu, a afirmat că este pentru a doua oară când Valentina Brâncoveanu își expune lucrările la Sala cu Orgă.

„Sunt lucrări foarte frumoase, pe care le vor admira iubitorii de artă. Galeria de Artă a Sălii cu Orgă a fost deschisă acum șase ani. Adeseori, spectatorii, înainte de concerte, vin aici și admiră lucrările expuse”, a subliniat Larisa Zubcu.

Potrivit artistului plastic Sergiu Cliucinicov, lucrările Valentinei Brâncoveanu sunt de colecție.

„Numai în lucrările ei putem vedea imagini deosebite cu orașul vechi, pictat, de obicei noaptea”, a mai spus Sergiu Cliucinicov.

Valentina Brâncoveanu s-a născut la 24 octombrie 1950 în orașul Chișinău. În 1971 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „I. Repin” din Capitală. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova din 1985. A avut mai multe expoziții în țară și peste hotare. O parte din lucrările pictoriței se află în colecțiile Muzeului Național de Arte Plastice din Chișinău, în Muzeele de Artă din Klaipeda (Lituania), precum și în colecții particulare din Moldova, România.

Expoziția va fi deschisă până la 23 martie.

Despărțire ținută în secret? Nina Crețu și Renato Usatîi nu ar mai forma un cuplu

Cunoscutul politician Renato Usatîi și top modelul Nina Crețu s-ar fi despărțit după aproape trei ani de relație, cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp.

Potrivit surselor cancan.md, cei doi îndrăgostiți, mereu activi pe rețelele de socializare, nu au fost văzuți împreună de la ziua de naștere a politicianului. De atunci, Nina a fost într-o vacanță în Mexic, însoțită doar de un prieten, Dima. Tânăra a fost și în Italia, la sora sa, tot de una singură. Iar Ziua Îndrăgostiților, Nina a petrecut-o cu prietena sa bloggerița, Valeria Țurcan.

Conform sursei citate, nici Nina, nici Renato nu au șters de pe rețelele de socializare fotografiile comune, dar nici apariții noi nu mai au. În același timp, actorul Emilian Crețu, fratele Ninei, tot nu pomenește nimic despre „cumnatul” său, așa cum obișnuia anterior.

Contactat de reporteri, pentru a confirma sau infirma zvonul, politicianul Renato Usatîi nu a răspuns la apelul telefonic.

Cum să recunoști un gentleman din mulțime
Articolul anterior
Focurile de artificii din Chișinău în noaptea de Revelion 2017
Articolul următor