Constantin Cheianu are o fiică. Vezi cum arată cea mai frumoasă femeie din viața prezentatorului!

Corina este unicul copil al prezentatorului Constantin Cheianu.  Acum tatăl are o relație perfectă cu fiica. Deși nu întotdeauna a fost alături de ea.

separator

Constantin Cheianu are o fiică. Vezi cum arată cea mai frumoasă femeie din viața prezentatorului! 397392_10202007610970958_612556520_n 480352_10201834318198747_974114638_n 969870_10202150541584134_321462933_n 988849_10204210444640423_3673993204330841516_n
1555435_10203779821635117_179053771_n

”Eu am plecat din familie când ea nu avea nici doi ani.  O perioadă o vizitam ca să văd cum crește și ce dă din ea. ”, povestește Constantin Cheianu.

O perioadă nu au comunicat până fiica a reapărut din nou în viața tatălui.

”Noi avem o relație mai specială, prietenească.  Nu este relația clasică tată-fiică.  Ne-am redescoperit pe când eram o  adolescentă rebelă, cu foarte multe răspunsuri fără întrebări. Și el m-a ajutat să găsesc aceste răspunsuri.”

Fiica lui Constantin Cheianu este mai mult plecată din țară. Muncește în calitate de traducător. Și l-a făcut bunic. Nepoțica Laura este fana nr 1 a bunelului.

Sursa: http://www.jurnaltv.md/

Moldoveanul Andrei Cobeț a câștigat Supercupa Belarusului

Internaționalul moldovean, Andrei Cobeț, a devenit ieri, 2 martie, câștigător al Supercupei Belarusului. Echipa la care s-a transferat recent, Torpedo BelAZ Jodino a învins la lovituri de departajare campioana Dinamo Minsk cu 4-3 și și-a adjudecat în premieră trofeul, informează Federația Moldovenească de Fotbal.

Potrivit FMF, scorul a rămas alb, 0-0, până la finalul celor 120 de minute de joc. Atacantul nostru a intrat pe teren în minutul 64, dar nu s-a aflat printre executanții loviturilor de departajare.

Andrei Cobeț a semnat cu formația Torpedo BelAZ Jodino pe 13 ianuarie 2024. Formația din Jodino s-a clasat pe locul 3 în campionatul din Belarus în sezonul încheiat la sfârșitul anului 2023. Atacantul nostru s-a transferat de la o altă formație belarusă, Slavia Mozîr pentru care a evoluat în ultimii 2 ani. Cobeț a făcut parte din lotul Moldovei la ultimele 2 meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun minut. Andrei Cobeț are 27 de ani și 2 meciuri pentru Naționala Moldovei. 

Bloggerița Katy Black, mamă a patru băieți, împlinește astăzi 25 de ani: „Am primit de la viață mai multe decât am cerut”

Bloggerița Katy Black este astăzi sărbătorită, mama a patru băieți împlinește 25 de ani. De ziua ei, bloggerița este activă pe pagina sa de Instagram, unde împărtășește cu urmăritorii săi cele mai frumoase momente din această zi.

Katy a publicat un video în care apare cu tortul de sărbătoare pe care se află lumânări care schimbă cifra ,,24” în ,,25”.

„Astăzi este despre mine + un an. Am primit de la viață mai multe decât am cerut, ce poate fi mai frumos și mai împlinit decât o viață așa cum nu ți-ai fi imaginat”, a scris Katy Black.

Katy Black se poate considera o norocoasă, deoarece a primit numeroase cadouri de la prieteni, inclusiv toată atenția și afecțiunea din partea acestora.

Bloggerița a publicat o poză rară cu tatăl ei, alături de care a scris: ,,Un mare mulțumesc că mi-ai arătat toată viața ce înseamnă bărbat adevărat și iubitor”.

În luna ianuarie 2024, Katy Black și soțul său Cristian Cebotari au devenit părinți pentru a 4-a oară.

Katy și Cristian Cebotari educă împreună patru copii: Eugen, Simon, Luca și Matei.

Corina Țepeș și Costi Burlacu trăiesc emoții mari în calitate de părinți. Ce eveniment au sărbătorit artiștii

Costi Burlacu și Corina Țepeș au un motiv de bucurie în familie. Se împlinesc 15 ani de când artiștii au devenit părinți pentru prima oară. Smaranda, fiica mai mare a cuplului, este mândria părinților săi. Atât Corina, cât și Costi, au transmis mesaje emoționante dedicate fetiței lor.

mamaplus

““Copila mea va fi o zi, 
Când vei iubi și tu
Și toate-n jur se vor trezi 
Purtând un singur nume… “ 

Smaranda – cel mai iubit mărțișor al nostru, astăzi face 15 ani!
Copila noastră cu suflet pur și sincer, e o oază de lumină și căldură în casa noastră! 
Ea ne face împliniți, ne completează!
Acest peștișor minunat ne suprinde an de an cu pasiunile ei! 
Ne dorim doar un singu lucru- 
Dumnezeu să te binecuvânteze și să te călăuzească în toate acțiunile și deciziile tale! 
Mulțumim cu recunoștință tuturor care ne-ați trimis gânduri bune! 
Mulțumim Doamne ca ne-ai ales să fim anume noi, părinții ei!“, a menționat Corina.

mamaplus

Cu un mesaj a venit și mândrul tătic, Costi Burlacu, care a enumerat câteva dintre reușitele fiicei sale. Așdar, ce fac adolescenții la vârsta Smarandei?

“Azi Smaranda ne-a permis să scoatem câteva poze de familie pentru public!
De obicei îi respectăm decizia de a rămâne un copil simplu și modest care vrea să câștige încrederea și simpatia  oamenilor prin forțele proprii, nu pentru că e fiica soților Burlacu! A terminat școala de pian cu 10 pe linie, a făcut gimnastică, acum  face balet. 
Are planuri mărețe: vrea să apuce anul ăsta să vadă unul din concertele Queen, să învețe să șofeze, să frecventeze cursul media TeVezi al Sorina Obreja și încă nu mai știu cu ce pasiuni ne mai surprinde! Important e că niciodată nu se plictisește și mai mereu e ocupată! 

La mulți ani, copila noastră visătoare!  
Te iubim”, a adăugat Costi Burlacu.

Amintim că artiștii Corina Țepeș și Costi Burlacu cresc împreună două fiice: Smaranda și Ioana.

Fiul Adrianei Ochișanu și-a găsit iubită! Vezi cum a reacționat mama!
Articolul anterior
Își vinde virginitatea pe internet!
Articolul următor