Constantin Tănase are 5 întrebări pentru Olga Ciolacu și Igor Cuciuc!

Concertul susținut de Olga Ciolacu, Igor Cuciuc și Silvia Grigore, organizat de Igor Dodon, a trezit revolte și nemulțumiri în rândul jurnaliștilor. Cu o replică a venit și Constantin Tănase,redactor-șef ”Timpul”, care are minimum  cinci întrebări pentru Olga Ciolacu și Igor Cuciuc.

separator
Constantin Tănase are 5 întrebări pentru  Olga Ciolacu și Igor Cuciuc!

Ieri, Olga Ciolacu și-a manifestat indignarea pe pagina sa de facebook .

Igor Cuciuc a ținut și el să-și apere onoarea:

„Oameni buni eu nu am nimic cu politica Domnului Igor Dodon!!! Eu sunt artist, si cînt muzică populară pentru poporul meu drag, pentru ce-i de acasă şi cei plecaţi in strainatate, Va mulţumesc pentru inţelegere Igor Cuciuc!”

Ziaristul Constantin Tănase însă a pus punctul pe toate ”scuzele” interpreților.Constantin Tănase are 5 întrebări pentru  Olga Ciolacu și Igor Cuciuc!

“Am citit „replicile” artiștilor I. Cuciuc și O. Ciolacu. Ne consideră pe toți cretini patentați. „Argumentele” lor sunt penibile. Am o mie și una de întrebări, dar mă limitez aici la cinci: 1. Care e suma exactă a onorariului, plătit de Dodon? 2. Banii i-ați primit la casa partidului lui Dodon sau în plic? 3. Ați achitat impozite din suma primită? 4. V-ați întrebat de unde are Dodon bani – chiar nu știți că aceștia sunt bani murdari, plătiți de ruși, dar nu câștigați de Dodon vara asta la prășit? 5. Dacă v-ar fi invitat Putin, nu Dodon, ați fi mers să cântați? Despre celelalte chestii, legate de „verticalitate” și „morală”, discutăm mai încolo…”, a notat Constantin Tănase.

Deputatul Veaceslav Ioniță, la 10 ani de căsnicie!
Articolul anterior
Reacția unui bebeluș care se află în brațele mamei! Te va lăsa fără cuvinte
Articolul următor
Alte articole interesante