Cumpără un frigider ATLANT și primește garanție

1. Promoția „Chiar este posibil – garanție până în anul 2020!” este organizată în perioada 01 iunie – 20 august 2016 și este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

separator

2. La promoție poate participa orice cumpărător, cetățean al Republicii Moldova, care a cumpărat produsul promoțional – frigider ATLANT – în perioada 01 iunie – 31 iulie 2016 și care a completat formularul on-line de pe pagina web www.atlant.md.

3. Formularul on-line urmează a fi completat în perioada 01 iunie – 20 august 2016, indicând informația solicitată în câmpurile obligatorii: Numele/ prenumele, adresa e-mail, numărul de telefon, numărul de serie al produsului, data de cumpărare etc., și atașând copia scanată sau fotografia bonului de plată.

4. După înregistrarea cu succes a formularului online pe pagina web, veți primi un e-mail sub forma unui certificat, care va conține numărul de identificare a participantului la Promoție. Certificatul cu numărul de identificare oferă participantului la Promoție o garanție până în anul 2020 pentru frigiderul ATLANT deja cumpărat.

Atentie! Congelatoarele, echipamentele industriale și comerciale, precum și mașinile de spălat nu sunt produse promoționale și cumpărarea acestora nu vă oferă dreptul de participare la această Promoție.

Pentru detalii despre Promoție, accesați pagina web:atlant.md.

Video. Vasile Costiuc și un consilier municipal socialist s-au luat la pumni în fața casei lui Dodon

Liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, și consilierul municipal din partea Partidului Socialișitlor din R. Moldova (PSRM), Dinari Cojocaru, s-au luat marți, 24 mai, la pumni în fața domiciliului ex-președintelui R. Moldova, socialistul Igor Dodon, transmite www.zdg.md.

Incidentul s-a produs în timp ce procurorii anticorupție desfășurau percheziții la domiciliul socialistului Igor Dodon, reținut pentru 72 de ore într-un dosar penal pentru corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

În timp ce mai mulți susținători ai fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, scandau „Libertate lui Dodon”, liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc scanda – „Dodon la pușcărie”.

Anterior, Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă, a fost reținut și anchetat penal într-un dosar penal pentru corupție. Atenșie, limbaj licențios!

Filmul unui regizor din Moldova își va avea premiera pe marele ecran de la Festivalul de la Cannes

Scurtmetrajul „Nocturna”, regizat de către tânărul regizor din Moldova Dima Stoianov, își va avea premiera pe marele ecran al Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Producția a fost inclusă în colecția Romanian Short Waves 2022, în cadrul secțiunii paralele Short Film Corner. Scurtmetrajul o are în rol principal pe actrița din Moldova Ana Tkacenko.

Premiera scurtmetrajului „Nocturna” va avea loc în data de 25 mai 2022.

„Subiectul filmului: o mamă care-și caută fiica prin orașul nocturn, telespectatorii neînțelegând dacă fiica ei este sau nu în viață. Până la urmă, privitorul înțelege ce se întâmplă și care este drama acestei femei”, spune Ana Tkacenko pentru www.diez.md.

„Pentru mine acest lucru înseamnă o mare reușită și un mare pas înainte, atât pentru mine, cât și pentru țară. Din mii de filme să fie câteva selectate și prezentate pe marele ecran de Cannes, te motivează și te face să mergi sigur, mai sigur înainte”, adaugă actrița.

„Dima Stoianov a strâns bani și a făcut un film, a adunat o echipă foarte bună, cea mai bună, operatori, scenografi. Filmările au avut loc două nopți, în noiembrie [2020], el pe mine m-a abordat de prin mai, ne întâlneam, îmi spunea ce filme să privesc, ce muzică să ascult, iar în timpul filmărilor le-a interzis tuturor să vorbească cu mine. A fost tare, tare fain”, conchide Ana Tkacenko. Video:

nocturnă — teaser from legUr. Productions on Vimeo.

Geta Burlacu, îndrăgostită din nou după două divorţuri: ,,E sincer și are grijă”

Cunoscuta intepretă din Republica Moldova; Geta Burlacu, a mărturisit că după cele două divorțuri din nou este îndrăgostită.

Întrebată dacă este îndrăgostită, în cadrul unui interviu pentru Telemagazin, artista a mărturisit că se află într-o nouă relație, scrie stiri.md.

„E sincer, vesel și cel care are grijă. Lăsăm o paravană de taină. Bărbatul care aude aceste cuvinte el știe despre cine este vorba și se bucură că este anume el”, a mărturisit artista.

Totodată, Geta Burlacu a vorbit și despre cele două divorțuri. 

„Eu am trecut prin două separări. Fiecare din ele a fost dureroasă pentru mine. Cu fiecare dintre soții mei am trăit 10 ani. Sunt cu foștii mei într-o reacție ok. Niciodată nu trebuie să ne fie frică când totul se prăbușește în jurul nostru.

Eu cred că dragostea necondiționată, respectul, încrederea și răbdarea reprezintă secretul unei căsnicii fericite”, a declarat Geta Burlacu.

Geta Burlacu este o cântăreață din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cântecul „A Century of Love”.

Natalia Chirică: “Aș părăsi Moldova doar pentru a-mi ajuta copiii”
Articolul anterior
Unica.md are aproape 60.000 de fani pe facebook!
Articolul următor