Cumpără un frigider ATLANT și primește garanție

1. Promoția „Chiar este posibil – garanție până în anul 2020!” este organizată în perioada 01 iunie – 20 august 2016 și este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

separator

2. La promoție poate participa orice cumpărător, cetățean al Republicii Moldova, care a cumpărat produsul promoțional – frigider ATLANT – în perioada 01 iunie – 31 iulie 2016 și care a completat formularul on-line de pe pagina web www.atlant.md.

3. Formularul on-line urmează a fi completat în perioada 01 iunie – 20 august 2016, indicând informația solicitată în câmpurile obligatorii: Numele/ prenumele, adresa e-mail, numărul de telefon, numărul de serie al produsului, data de cumpărare etc., și atașând copia scanată sau fotografia bonului de plată.

4. După înregistrarea cu succes a formularului online pe pagina web, veți primi un e-mail sub forma unui certificat, care va conține numărul de identificare a participantului la Promoție. Certificatul cu numărul de identificare oferă participantului la Promoție o garanție până în anul 2020 pentru frigiderul ATLANT deja cumpărat.

Atentie! Congelatoarele, echipamentele industriale și comerciale, precum și mașinile de spălat nu sunt produse promoționale și cumpărarea acestora nu vă oferă dreptul de participare la această Promoție.

Pentru detalii despre Promoție, accesați pagina web:atlant.md.

Natalia Chirică: “Aș părăsi Moldova doar pentru a-mi ajuta copiii”
Articolul anterior
Unica.md are aproape 60.000 de fani pe facebook!
Articolul următor
Alte articole interesante