Dansatorul Dima Trofim, în scene fierbinți cu două blonde!

După ce a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul „Pariu cu viața”, actorul moldovean este asaltat de admiratoarele d

separator
e peste Prut.  

Dansatorul Dima Trofim, în scene fierbinți cu două blonde!

Cancan.ro l-a surprins pe Dima într-un club din București, unde părea să se distreze de minune. Actorul era însoțit de o domnișoară blondă. Timp de aproape o oră, cei doi au dansat, s-au sărutat și s-au mângâiat intens.

În tot acest timp, Dima a încercat să o convingă pe domnișoară să îl însoțească, pentru a continua seara într-o atmosferă mai intimă, însă, nu s-a bucurat de succes.

Dansatorul Dima Trofim, în scene fierbinți cu două blonde! 61476162 61476163 61476165 61476167

Dansatorul și actorul a ieșit singur din club, iar în timp ce aștepta taxi-ul, s-a întâlnit cu o altă domnișoară, tot blondă, cu care a repetat scena din club.

În tot acest timp, Dima a încercat să o convingă pe domnișoară să îl însoțească, pentru a continua seara într-o atmosferă mai intimă, însă, nu s-a bucurat de succes. a douaf

Patru cupluri din raionul Călărași au sărbătorit nunta de aur! Primăria a organizat un concert pentru sărbătoriți

Cuplurile din Hoginești, raionul Călărași, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite. În acest context, administrația publică locală a organizat, pe 14 februarie, o sărbătoare de neuitat pentru cele patru cupluri din localitate, care au trecut prin toate încercările vieții, dar au reușit să rămână împreună.

Patru cupluri din satul Hoginești au sărbătorit nunta de aurFoto: Primăria Hoginești

Este vorba de familiile: Gheorghe şi Maria Breahnă, Alexandru şi Irina Mocanu, Gheorghe şi Galina Goncear, Constantin şi Zavastia Firea, transmite expresul.md

Sărbătoarea s-a transformat într-o adevărată poveste de viață, relatată de fiecare cuplu în parte. Aceștia și-au amintit de bucuriile pe care le-au trăit împreună, de eșecurile pe care le-au avut în viață, dar care cu dragoste, sprijin reciproc, încredere și răbdare au reușit să le depășească. Întrebați care este secretul unei vieți de cuplu, cu toții au declarat la unison: încrederea unuia față de altul, răbdarea și dragostea. Anume acestea trei au stat la baza întemeierii unei familii trainice.

„Este o tradiție ca, de la 2011 încoace, să felicităm toate cuplurile care împlinesc 50 de ani căsnicie. Dar, cu părere de rău, din 2011, numărul lor scade. Am avut ani când sărbătoream și 15 cupluri odată”, spune Constantin Poștaru, primarul de Hoginești, după care mai adaugă: „Nici pandemia nu a putut opri tradiția frumoasă, pentru că atunci am mers la fiecare acasă și i-am felicitat. Considerăm că aceste cupluri sunt un exemplu bun pentru societate, sunt cupluri – model, de aceea trebuie să le dăm un loc aparte în comunitatea noastră”, se arată într-un mesaj al Primăriei.

La această sărbătoare s-a alăturat şi casa de cultură din localitate care a organizat un concert pentru sărbătoriți.

Din partea organizatorilor, cuplurile au primit flori, cadouri și câte o diplomă „cu ocazia sărbătoririi a peste jumătate de secol de când trăiți împreună în sfânta taină a căsătoriei, având înțelepciunea de a fi ales în viață calea cea mai bună și mai luminată”.

Menționăm că, populația satului Hogineşti este de 1590 de locuitori, dintre care 287 sunt persoane cu vârsta de peste 65 de ani.

De Dragobete, zece cupluri au ales să își oficializeze căsătoria

Anual, pe data de 24 februarie, etnicii din spațiul românesc celebrează sărbătoarea iubirii „Dragobetele”.

În această zi, 10 cupluri au ales să-şi unească destinele prin oficierea căsătoriei la organele de stare civilă (comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, serviciile stare civilă au înregistrat 49 de căsătorii).

Cu această ocazie, Agenția Servicii Publice prezintă informaţia cu privire la prenumele atestat în actele de stare civilă, care semnifică „Dragostea”:

Dragostea – 2 persoane

Dragostița – 1 persoană, Drăgostiţa – 2 persoane

Dragostina – 15 persoane, Drăgostina – 2 persoane

Dragostin – 8 persoane, Drăgostin – 1 persoană

Liubovia – 19 de persoane

Liubovi – 9307 de persoane, Liubov – 5837 de persoane

Liuba – 6936 de persoane

Un mural cu chipul lui Alexei Navalnîi, pictat pe o stradă din Chișinău

Chipul opozantului rus Alexei Navalnîi a fost desenat pe un perete din centrul Chișinăului.

Un mural cu chipul lui Alexei Navalnîi, pictat pe o stradă din ChișinăuFoto: agora.md

Câțiva artiști au lucrat timp de mai mult de cinci ore pentru a finaliza lucrarea, iar a ceasta face parte din campania Agora.md „Privește în esență”.

Lucrarea a fost realizată pe gardul Stadionului Republican, dat în utilizare artiștilor grafici de către Primăria Chișinău, în 2020.

Politicianul Alexei Navalnîi a murit pe 16 februarie în colonia penală nr. 3 din regiunea autonomă Yamalo-Nenets.

Leurda tratează insomnia și îmbunătățește memoria
Articolul anterior
Anna Lesko vrea să nască la Chișinău
Articolul următor