Declarațiile profesoarei de la Ungheni: “Eu nu am înțeles de ce i-au arătat mamei acele imagini”

Profesoara de la Ungheni, pe care un post de televiziune a expus-o într-un video privat, a dat primele declarații pentru ZdG.

separator

„Nu eram în sat când a venit televiziunea. Eram la Universitate, căci fac masteratul și sunt tocmai în perioada examenelor. Mama mi-a telefonat și a spus că au venit reporterii să facă un reportaj despre tinerii specialiști din învățământ. Seara am aflat că reportera i-a spus mamei despre acel video, și pentru că mama nu știa nimic,  i l-a arătat pe mobil, la poartă. Mama a plâns în fața camerei și a spus că nu e bine ce fac reporterii, dar ei au arătat-o pe mama plângând la televizor.

Eu nu am înțeles de ce i-au arătat ei imagini din viața mea personală mamei, și nici de ce le-au arătat la televizor. Pe mine nu m-au întrebat nimic.

După acel reportaj am primit foarte multe apeluri telefonice în care eram blamată, înjosită. Vineri noaptea am fost telefonată de multe persoane dubioase care se exprimau înjositor. Am văzut că și un jurnalist de la București mă critică, un prieten al celor de la ProTV. Familia noastră este foarte afectată.”

Citește continuarea pe http://www.zdg.md/

Kătălina Rusu nu a intrat în semifinala Eurovision: “Mă voi consulta cu un avocat, vreau explicații!”
Articolul anterior
Ce spun buzele despre tine
Articolul următor
Alte articole interesante