Eva Timuș, printre favoriții publicului în cea de-a doua semifinală la ,,Românii au Talent”! Vezi video

Ieri seară, postul de teeviziune ProTv București a găzduit cea de-a doua semifinală live a concursului televizat ,,Românii au Talent”. Supranumită de către Andra o cântăreață cu ,,voce de înger”, în ediția trecută a show-ului, moldoveanca a impresionat și de această dată cu aptitudinile ei vocale de excepție. Eva Timuș a fost printre favoriții publicului din România, după ce s-a clasat pe locul doi în urma televotingului, din cei zece concurenți pentru care s-a votat.

separator
Captură

Cu siguranță, emoția, suspansul și pasiunea nu au lipsit nici de această dată. Eva Timuș face canto de la 7 ani și visează să devină o artistă cunoscută în toată lumea, nu doar în Republica Moldova. Un prim pas a fost făcut pe scena show-ului.

Andra a ținut să o încurajeze pe moldoveanca Eva Timuș. Aceasta a spus că indiferent de rezultatul obținut în acest show, Eva se poate considera o câștigătoare.

Eva a avut un moment de excepție, care a ridicat sala și juriul în picioare. Tânăra are doar 14 ani, dar deține o voce impresionantă și un chip angelic, iar aceste lucruri ,,sunt esențiale”, în opinia Mihaelei Rădulescu.  Cu siguranță, ”Românii au Talent”, este doar începutul carierei strălucitoare a tinerei.

Momentul a fost unul spectaculos, iar Eva a fost aproape să câștige această ediție, impresionând puternic publicul:

Petrece timpul activ. Vino la Mountain Bike Marathon “Orheiul Vechi” XCM 2017!
Articolul anterior
O-Zone va concerta și la Chișinău pe 9 mai!
Articolul următor
Alte articole interesante