Fanii se așteptau la o BOMBĂ! Le-a adeverit Dan Bălan așteptările?

De Ziua Chișinăului, Dan Bălan a revenit cu o piesă și un videoclip proaspăt. Chiar dacă interpretul susține că nu a depus niciodată atâta efort pentru a scoate un videoclip, “Funny Love” nu a fost pe placul tuturor fanilor. Unii l-au comparat cu Elvis Presley a zilelor noastre, alții au comentat că se așteptau la mai mult.

separator

Cristina Țurcan: “Nu-mi place nici cintecul si nici video clipul!”

Kristina Bnz: “Ma asteptam la o BOMBA, dar…”

Max Sim: “Bravo , ceva nou și plăcut )Asteptam mai mult”.

Video-ul reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a patru luni.

Vedeta susține că i-a fost greu să realizeze acest produs muzical:

„Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După “Lendo Calendo” voiam să ating un nou nivel. Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical. Am dorit să filmăm ceva special și am reuşit. Înainte încercam măştile diferitor eroi, însă în acest videoclip nu joc un rol. Simt că este al meu, că sunt eu”, declara anterior Dan Bălan într-un interviu.

Ce se petrece în Chișinău de Hramul orașului!
Articolul anterior
De ce femeile înșeală!
Articolul următor
Alte articole interesante