HD Studio la 6 ani de aniversare: “Londra este deja cucerită și bifată în catalogul nostru”

La cei 6 ani de aniversare, fondatorul companiei HD Studio, Corneliu Blagoslovitu, și directorul Just Friends Dance Academy-Ballet, Igor Munteanu, au organizat o petrecere de zile mari cu 400 de invitați. Cu această ocazie, l-am prins într-un moment de sinceritate pe Corneliu și l-am rugat să-și enumere succesele de până acum.

separator

De-a lungul timpului, echipa Hd Studio a reușit să imortalizeze cele mai frumoase momente din viața tinerilor îndrăgostiți, a proaspeților părinți și a tuturor evenimentelor memorabile din viața lor.

“Munca noastră este viața voastră, deoarece noi suntem cei care oprim momentele din lanțul evenimentelor, pentru a le capta și reflecta în ceea ce mai târziu, se transformă ușor-ușor, în amintire.”

Au ajuns în fruntea maeștrilor din domeniul foto și video pentru că au învățat să respecte discreția.

“Am intrat în acest domeniu când încă puțini făceau o artă din fotografii și video și am pus temeliile Hd Studio când urmăream o tendință ca fiecare al doilea amator care dorește să fie considerat profesionist.
Însă am crezut în muncă, în perseverență, într-o echipă nu doar înzestrată cu cele mai noi tehnici, dar și diferită de celelalte din toate punctele de vedere. După 6 ani înțelegem cel mai bine că am luat cea mai bună hotărâre să dăm la o parte câștigurile și să investim în studiul minuțios al domeniului.“

Băieții cred că studioul permanent și echipa profesionistă este asul din mâneca lor. Și nu regretă că au investit atât de mult în această afacere.

“Niciun membru al echipei noastre nu este ales întâmplător. Fiecare dintre ei au în spate academia de arte, nopți și zile de studiu și o practică internațională. Iar rezultatul muncii noastre este mulțumirea clienților fideli.
Noi am făcut din amintiri o profesie. Nu există o nuntă, un botez sau o ceremonie filmată și fotografiată de Hd Studio care să nu fie pentru noi și clienții noștri o capodoperă. Căci investițiile noastre atât financiare, cât și emoționale dau, în astfel de momente, roade.”

Nu există vedetă care să nu fi trecut prin fața obiectivului HD Studio.

“Comparativ cu alte studiouri, noi am știut să ne autodepășim. Iar în timp am intrat și în domeniul showbiz-ului, care a rezultat din colaborările fructuoase cu mai mulți artiști din Moldova și nu numai. Am știut și aici să ridicăm cerințele și standardele unui produs definit prin profesionalism și muncă. Colaborările cu mai multe canale de informații online ne-au adus încă o bilă în structura activităților noastre, iar produsele finale nu s-au lăsat așteptate. Ne mândrim cu reportajele obținute, dar și aprecierea colegilor din domeniu.”

Pentru a fi în pas cu trendurile mondiale, Corneliu Blagoslovitu a investit în tehnică de ultimă generație.

“Trebuie să fim nu doar pe pământ, în sens direct și indirect, dar și în aer. Din această cauză, pe lângă cele mai bune aparate foto existente și camere de filmat, investim și în echipamente performante precum macaraua sau dronele. Știm că investițiile noastre mereu sporesc calitatea muncii depuse, așa că am investit și într-o școală pentru începători, care nu vor să rămână la nivel de amatori. Și toți absolvenții noștri au o pregătire perfectă pentru a moderniza acest domeniu. Mulți din echipa actuală Hd Studio sunt cei care odinioară stăteau în băncile școlii noastre.”

La un moment dat, și-au dat seama că trebuie să cucerească noi culmi, așa că au hotărât să cucerească piața mondială.

“După ce am acoperit practic toate structurile domeniului din Moldova, am hotărât că următoarea etapă a studioului nostru este cucerirea mondială, așa că suntem fericiți să vă anunțăm că Londra este deja cucerită și bifată în catalogul nostru.”

DSC_0002 - ¦¦¦-¦¬¦¬TП (Copy)DSC_0047 - ¦¦¦-¦¬¦¬TП (Copy)DSC_0079 - ¦¦¦-¦¬¦¬TП (Copy)
DSC_0085 (Copy)DSC_0129 (Copy)DSC_0171 (Copy)
DSC_0177 (Copy)DSC_5734 (Copy)DSC_5781 (Copy)
DSC_5798 (Copy)DSC_6463 (Copy)DSC_6669 (Copy)
DSC_5911 (Copy)DSC_6122 (Copy)DSC_6133 (Copy)
DSC_5876 (Copy)DSC_6050 (Copy)DSC_6085 (Copy)
DSC_6304 (Copy)DSC_6398 (Copy)DSC_6518 (Copy)
DSC_5383 (Copy)DSC_5395 (Copy)

Chimicale toxice din vopsele de păr, interzise în ţările europene, dar folosite fără restricţie în alte state!
Articolul anterior
O tânără i-a spus bunicii sale că soțul ei o înșeală. Nu ai să crezi ce a urmat!
Articolul următor
Alte articole interesante