Iată cum cântă Daria Antoniuk, câștigătoarea show-ului Голос-5!

Câteva zile în urmă Rusia și-a ales câștigătorul show-ului Голос-5. În duelul final au ajuns doi concurenți, Daria Antoniuk și Aleksandr Panaiotov.

separator

Iar marea câștigătoare a proiectului a devenit Daria Antoniuk, o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din orașul Zelenogorsk, regiunea Krasnoiarsk, din Rusia. Tânăra a cucerit prin vocea s-a puternică și multă muncă.

Guvernul va aloca peste 1 milion de lei pentru repararea sediului în care activează ansamblul de dansatori Hecenii

Guvernul va aloca bani pentru a repara sediului în care își desfășoară activitatea tinerii din ansamblul de dans Hecenii, care au făcut furori la „Românii au Talent”. O hotărâre a cabinetului de miniștri va permite alocarea a 1,3 milioane de lei din Fondul de Rezervă.

„Suntem mândri de cum tinerii de la Heciul Nou, care ne-au adus faimă la Românii au Talent. Când colegii au văzut în ce condiții se antrenează, s-a descoperit că trebuie să îi ajutăm. Este nevoie de o reparație de aproximativ 1,3 milioane de lei. Vă rog să pregătiți o hotărâre prin care vom aloca acești bani din Fondul de Rezervă”, a declarat premierul Dorin Recean.

Mariage Soirée – cele mai frumoase ținute de ocazie și prestatori de servicii pentru evenimentul deosebit din viața ta

Dacă te pregătești de o sărbătoare importantă pentru tine și familia ta sau dacă ai o afacere și prestezi servicii în acest domeniu, ”Mariage Soirée – A night to remember!” este seara perfectă pentru tine! Evenimentul de bridal&party fashion al anului revine cu o nouă ediție.

Mariage Soirée adună pe podium cele mai frumoase ținute de ocazie, purtate de vedete îndrăgite de public. De asemenea, aici poți găsi producători și prestatori de servicii pentru petreceri, care își vor prezenta ideile și ofertele.

Mariage Soiree nu este doar o prezentare de modă, sau o expoziție! Evenimentul monden foarte popular adună oameni frumoși și le oferă o seară memorabilă, cu muzică live, gustări și băuturi selecte, dar și cu muuultă lume bună și comunicare! 

CÂND: 19 aprilie 2024, ora 18:00

UNDE: Richland Restaurant

Ia-ți biletul acum și pregătește-te pentru un eveniment de excepție! Bilete online disponibile pe Afisha.md, iTicket.md, Facebook

Halterofilul moldovean Tudor Bratu a ridicat 173 kg și 205 kg la Cupa Mondială din Thailanda

Halterofilul din Republica Moldova Tudor Bratu nu și-a putut asigura calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris în urma rezultatelor obţinute la Cupa Mondială din Thailanda.

Halterofilul Tudor Bratu nu s-a calificat la Jocurile Olimpice din Paris

În limitele de 102 kilograme, Tudor Bratu a ridicat 173 de kilograme la proba smuls și 205 la concursul de aruncat, transmite tvrmoldova.md.

Cu un total de 378 de kilograme, sportivul din Republica Moldova a ocupat locul șase în clasamentul grupei inferioare. Din acest motiv, Tudor Bratu va afla dacă va concura la Olimpiadă abia la sfârșitul lunii mai, când va fi anunțată componența finală a lotului.

Deocamdată, doar halterofilul Marin Robu a acces la Jocurile Olimpice de la Paris. 

Republica Moldova are zece sportivi calificați la cel mai important eveniment sportiv din această vară.

Ciocolată fierbinte
Articolul anterior
Mihai Ungureanu a luat premiul mare la show-ul „Танцуют все”
Articolul următor