Iată cum vor sărbători orheienii Ziua Independenței!

Deja a fost făcut public programul dedicat aniversării a 25 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Orheienii vor avea parte de mai multe surprize, printre care un concert, un show de artificii și inaugurarea unui parc.

separator

Programul va începe oficial la orele 10:30, în Piaţa Vasile Lupu, unde va fi dat startul paradei artististice cu participarea gărzii populare, reprezentanților autorităților locale a elevilor, dar și a ansamblurilor artistice din Orhei.

La ora 11:00 va fi jucată Hora Mare. Ulterior, vor urma depunerile de flori la Monumentul Eroilor căzuți pentru apărarea Patriei și la Monumentul domnitorului Vasile Lupu, scrie orhei.md.

Pe parcursul zilei de 27 august, Piaţa Vasile din Orhei va fi transformată într-o adevărată galerie de artă cu expoziții de artizanat, bătute și trambuline pentru copii, ghișee cu produse autohtone, dar şi un târg, unde vizitatorii vor putea savura delicii la preţuri mai mici de două ori decît în zilele obișnuite.

De asemenea, vor fi desfăşurate mai multe probe sportive, inclusiv: trânta, unde participanţii vor lupta pentru cupa oraşului Orhei.

În program sunt incluse și demonstrații ale parașutiștilor, care vor transmite felicitări pentru un cuplu de orheieni ce marchează de Ziua Independenței, 65 de ani de căsnicie.

Surpiza pregătită de Primăria orașului Orhei pentru locuitorii orașului va fi, în seara zilei de 27 august, inaugurarea Parcului “Ivanos”, care se va redeschide după o amplă reconstrucţie, la ora 20:30.

Programul sărbătorii va continua cu un concert de excepție, care va începe la ora 20:00 Piaţa Vasile Lupu și va dura până la 23:00.

La eveniment vor evolua: Natalia Barbu, Igor Rusu, Valentin Boghean și Saşa Lopez.

La orele 23.00 va avea loc un show grandios cu focuri de artificii.

Noua iubită a lui Putin e cu 40 de ani mai tânără decât el!
Articolul anterior
Pui cu usturoi şi busuioc în sos de unt și roşii
Articolul următor
Alte articole interesante