Igor Sîrbu și-a acoperit chelia cu păr!

De un an, interpretul are mai mult păr pe cap datorită implantului pe care și l-a făcut.

separator

12744550_1010685675636890_6372173051332668076_n

Igor s-a hotărât să facă acest pas doar după ce a analizat bine situația și a discutat cu cei experimentați în domeniu.

“Am discutat cu românii la acest capitol… cu Sorin de la Akcent și cu Cătălin Măruță. Procedura am făcut-o la Istanbul. Sunt abia la prima etapă, iar rezultatul nu este final, trebuie să mai repetăm procedura. Pentru mine a fost destul de dificil.”, a declarat interpretul în cadrul emisiunii Veranda.

Vedeta va mai face o procedură peste câteva luni, iar până atunci trebuie doar să folosească un șampon special.

“A fost decizia mea. Oamenii din jur mi-au spus că nu e nevoie, iar eu am zis că vreau să fac asta. Nu am făcut-o pentru viața mea personală, dar pentru imaginea mea scenică.”

Un penitenciar din Moldova apare într-un serial lansat de Netflix

Netflix a lansat al șaselea sezon din seria „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod din noul sezon spune povestea deținuților din Penitenciarul de la Rezina. Circa o treime dintre pușcăriașii de acolo își ispășesc pedepsele după ce au fost condamnați la detenție pe viață.

În film, deținuții povestesc despre condițiile din celule și mărturisesc crimele grave pentru care au fost la închisoare pentru restul vieții, transmite tv8.md.

„În interiorul celor mai dure închisori din lume” este un documentar de televiziune produs de Emporium Productions din Londra și disponibil pe Netflix.

Documentarul prezintă viața în cele mai dure închisori din întreaga lume, mai ales din perspectiva prizonierilor, dar incluzând și perspectiva gardienilor și a altor persoane care interacționează cu sistemul penitenciar. Sezonul 1 a fost găzduit de jurnalistul irlandez Paul Connolly.

Video:

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de  onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Poți să-ți vopsești părul la menstruație?
Articolul anterior
O ținută primăvăratică de la fashionista Cristina Surdu!
Articolul următor