KIRSAN garantează securitatea locuinței!

”Casa mea – cetatea mea”, – un adevăr vechi, care nu își pierde relevanța și valoarea ei, chiar și în realitate modernă. Fiecare din noi tinde de a trăi nu numai în confort, ci și în siguranță.

separator

Atunci când cumpărăm o locuință nouă, noi nu ne gândim la faptul, cât de fiabilă este fundația și cât de înalt este nivelul apelor subterane la locul construcției. Între timp, toți acești indicatori sunt importanți în procesul construcției unui obiect rezidențial.

În zonele cu condiții complexe de inginerie geologică, în special – cu nivel înalt de ape subterane, se folosește tehnica de foraj, care îndeplinește lucrul de cimentare cu jet a terenului. Echipamentul din Italia Casagrande, care a fost procurat special pentru aceste scopuri, s-a impus cu succes pe obiectele companiei KIRSAN – la moment fiind unica companie din Moldova, care folosește tehnică de acest fel.

De asemenea tehnica pentru cimentarea cu jet a terenului se potrivește și pentru dispozitive de structuri subterane, de exemplu, subsoluri și parcări.

După spusele proiectantului principal Stanislav Condratenco: recent specialiștii companiei KIRSAN au început a studia dispozitive de nouă generație, destinate întăririi pantelor gropilor de fundație. În prezent la obiectul ASHABAD se petrec lucrări privind întărirea piloților în grund cu ajutorul instalației de foraj unice de la compania germană Bauer. În afară de faptul că această tehnologie asigură siguranța casei, ea oferă încă posibilitatea de a economisi materialele și costurile forței de muncă, precum și de a reduce termenii de îndeplinire a acestui tip de lucrări. Noi am implementat această tehnologie nouă în standardul nou al procesul de construcție al companiei KIRSAN.

O combinație judicioasă a tehnologiilor inovatoare și metode de construcție testate în timp permit companiei noi, însă cu experiență să concureze cu ”veteranii” industriei de construcție. Doriți să locuiți într-o ambianță nu numai confortabilă, dar și sigură? Cumpărați apartament în unul dintre complexele rezidențiale ale companiei KIRSAN – noi garantăm siguranța și confortul ”cetății” Dvs.!

Kirsan. Sigur. Avantajos. Comod.

Departamentul vânzări:

079 00 1000

www.kirsan.md

Nepoata actorului Emilian Crețu a primit taina sfântului botez, în Italia. Primele imagini de la ceremonie

Pe 23 ianuarie 2024, sora mai mare a actorului Emilian Crețu a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar astăzi mucuța a primit taina sfântului botez. Întreg neamul a mers în Italia pentru a participa la evenimentul fericit.

Emoții mari au avut sora actorului, Maria, împreună cu soțul său, Denis. Emily a fost botezată într-o biserică ortodoxă din Italia.

„Astăzi, comoara lui nanu a fost încreștinată. Sfânta Emilia, numai să nu fie sfântă ca nanu”, a scris Emilian Crețu, cuprins de emoții.

Expoziție personală de pictură a Valentinei Brâncoveanu, cu genericul „Culorile vieții”, vernisată la Sala cu Orgă

O expoziție personală de pictură cu genericul „Culorile vieții” a artistului plastic Valentina Brâncoveanu a fost vernisată la Sala cu Orgă din Chișinău.

Solicitat de Moldpres.md, artistul plastic Vasile Sitari, curatorul expoziției, a menționat că aceasta cuprinde 48 de lucrări, realizate pe parcursul mai multe decenii.

„Sunt lucrări care prezintă peisaje cu flori, Chișinăul vechi și case vechi”, a precizat Vasile Sitari.

La rândul său, directoarea instituției, Larisa Zubcu, a afirmat că este pentru a doua oară când Valentina Brâncoveanu își expune lucrările la Sala cu Orgă.

„Sunt lucrări foarte frumoase, pe care le vor admira iubitorii de artă. Galeria de Artă a Sălii cu Orgă a fost deschisă acum șase ani. Adeseori, spectatorii, înainte de concerte, vin aici și admiră lucrările expuse”, a subliniat Larisa Zubcu.

Potrivit artistului plastic Sergiu Cliucinicov, lucrările Valentinei Brâncoveanu sunt de colecție.

„Numai în lucrările ei putem vedea imagini deosebite cu orașul vechi, pictat, de obicei noaptea”, a mai spus Sergiu Cliucinicov.

Valentina Brâncoveanu s-a născut la 24 octombrie 1950 în orașul Chișinău. În 1971 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „I. Repin” din Capitală. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova din 1985. A avut mai multe expoziții în țară și peste hotare. O parte din lucrările pictoriței se află în colecțiile Muzeului Național de Arte Plastice din Chișinău, în Muzeele de Artă din Klaipeda (Lituania), precum și în colecții particulare din Moldova, România.

Expoziția va fi deschisă până la 23 martie.

Despărțire ținută în secret? Nina Crețu și Renato Usatîi nu ar mai forma un cuplu

Cunoscutul politician Renato Usatîi și top modelul Nina Crețu s-ar fi despărțit după aproape trei ani de relație, cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp.

Potrivit surselor cancan.md, cei doi îndrăgostiți, mereu activi pe rețelele de socializare, nu au fost văzuți împreună de la ziua de naștere a politicianului. De atunci, Nina a fost într-o vacanță în Mexic, însoțită doar de un prieten, Dima. Tânăra a fost și în Italia, la sora sa, tot de una singură. Iar Ziua Îndrăgostiților, Nina a petrecut-o cu prietena sa bloggerița, Valeria Țurcan.

Conform sursei citate, nici Nina, nici Renato nu au șters de pe rețelele de socializare fotografiile comune, dar nici apariții noi nu mai au. În același timp, actorul Emilian Crețu, fratele Ninei, tot nu pomenește nimic despre „cumnatul” său, așa cum obișnuia anterior.

Contactat de reporteri, pentru a confirma sau infirma zvonul, politicianul Renato Usatîi nu a răspuns la apelul telefonic.

Alertă TBC! 300 de elevi şi 70 de profesori au ajuns la spital
Articolul anterior
De ce trebuie să te îmbraci în alb la Lavender Fest
Articolul următor