„Magic Art” aduce minunile la Shopping MallDova

Știm că îți plac misterele, surprizele și… magia, de aceea Shopping MallDova îți oferă un eveniment unic, care te va uimi, te va bulversa, îți va stârni curiozitatea și te va face să te îndoiești de ceea ce-ți văd ochii – „Magic Art”.

separator

3

Între 15 septembrie – 7 octombrie Centrul Comercial Shopping MallDova devine o arenă pentru cea mai incredibilă expoziție pe care ai văzut-o vreodată. Cele 15 exponate, adevărate instalații magice, te vor magnetiza prin unicitatea lor. Aici vei putea vedea cum se înalță fantomele, vei afla secretul transformării apei în vin și a fierului în aur, dar și misterul celebrului „automaton” jucător de șah, care a învins-o pe Ecaterina II. Vei putea, de asemenea, să-l cunoști și să faci poze cu iepurașul gigantic din pălărie, principalul simbol al trucurilor magice. Tot aici vei vedea o casă bântuită și te vei minuna de iluziile optice care schimbă proporțiile, creează efectul de levitație, utilizează prisma, precum și multe alte lucruri neverosimile.

Expoziția va fi accesibilă pentru toți, în mod gratuit, la orice oră din programul Centrului Comercial. Iar în weekend,între orele 16:00 și 19:00,animatorii în costume magice vor distra publicul, transformând fiecare zi în spectacol interactiv.

Dar nu-ți face planuri pentru data de 17 septembrie, ora 19:00, deoarece nu poți rata punctul culminant al evenimentului – show-ul special de magie cu celebrul iluzionist Bukowski, supranumit „Noul David Copperfield”! Jędrzej Bukowski nu este un magician obișnuit, el este recunoscut în întreaga Europă, deține un doctorat în tehnologie, este autorul expoziției care utilizează tehnologii avansate pentru a demonstra celebre trucuri de magie, iar show-ul său este gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât spectatorii se pomenesc într-o altă lume, unde orice este posibil. În plus, cei prezenți vor putea face poze instant și vor participa la concursuri, iar cei mai ingenioși și curioși se vor alege cu premii.

Urmărește-ne și pe pagina noastră oficială de Facebook, unde, pe parcursul expoziției se vor desfășura 3 concursuri tematice, iar participantii vor avea posibilitatea să câștige „Cartea micului magician” cu trucuri nemaipomenite!

Te așteptăm la Shopping MallDova, unde se întâmplă adevărata magie!

O moldoveancă a câștigat medalia de aur la judo la Campionatul Canadian Open

Mândrie pentru țara noastră și oamenii talentați care își trag rădăcinile din ea! Moldoveanca Valeria Kostroveț a câștigat medalia de aur la Campionatul Canadian Open, categoria de vârstă sub 18 ani.

Sportiva stabilită în Canada este fiica fostului judoist moldovean Vladimir Kostroveț, anunță UFSC Moldova.

Felicitări conaționalilor pentru acest succes răsunător stabilit peste Ocean!

Patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut victorii la Campionatul Țărilor Balcanice din Turcia

La Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc la Izmir, Turcia, în perioada 25-26 mai 2024, patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut întâietate în diferite probe sportive.

Patru polițiști de frontieră au obținut victorii în lumea sportuluiFoto: Border.gov.md

„Participarea atleților la competiția internațională a fost încununată de succes, datorită pregătirii asidue și dedicației pe terenul de sport”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră.

Așadar, în data de 25 mai 2024, Marghiev Serghei a obținut locul II la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 74.83 metri.

De asemenea, în ziua următoare, 26 mai 2024, alți trei polițiști de frontieră au adus victorii importante:

– Marghieva Zalina a câștigat locul 1 la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 71.12 metri;

– Mardare Andrian a obținut locul 1 la proba de aruncare a suliței, cu un rezultat remarcabil de 81.68 metri;

– Bezede Dimitriana a ocupat locul 2 la proba de aruncare a greutății, cu un rezultat de 16.84 metri.

O tânără sportivă din Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine

Luptătoarea din Republica Moldova, Mihaela Samoil, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc la Baku. 

55kg WW – Mihaela Samoil (MDA) df. Tuba Demir (TUR)

Sportiva din Republica Moldova a învins-o în finala mică a categoriei de greutate de până la 55 kg pe reprezentanta Turcei, Tuba Demir, cu scorul de 8-4.

Menționăm că Republica Moldova a cucerit până acum trei medalii la lupte greco-romane și una la lupte feminine la Campionatul European U-23 de la Baku.

A apărut promo-ul celui de-al doilea episod „Fifty Shades of Grey”
Articolul anterior
Colecția Diannei Rotaru a fost apreciată și de designerii internaționali!
Articolul următor