Mariana Șura a înghițit-o pe Diana Rotaru cu o nouă postare!

E adevărat că nu putem pune mâna pe inimă și afirma: sunt ale lor bijuteriile astea pe patru roți, sau nu. Dar, la o adică, de ce s-ar lăuda cu ele pe net?

separator

De când s-a măritat, viața Marianei Șura e în roz, iar mașina bate în roșu purpuriu. Să fie un cadou înflăcărat de la mister ”soț”, care știm sigur că e de peste Prut.

711501_637991199578291_1232211095_n 1381013_650055798371831_606675366_n

În ceea ce privește Dianna Rotaru, cică mai are de așteptat vreo jumătate de an până va urca la volanul acestei frumuseți de culoare imaculată. Nu are de gând s-o cumpere din salon, o va cumpăra la licitație.

1238942_389907771135519_1434065787_n rotaru1

Fetelor, da, v-a reușit, suntem invidioase.

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

Fotografii uimitoare surprinse în Moldova! În țara noastră au sosit lebede și rațe sălbatice

Pentru că e anotimpul reînvierii și toate păsările migratoare se reîntorc pe meleagurile moldave, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a publicat o serie de fotografii rare cu păsări, surprinse la Cantemir.

Imagini rare cu lebede și rațe sălbatice, surprinse la CantemirPoza: Facebook/Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Din aceste fotografii se poate observa că un stol de rațe sălbatice aterizează pe malul unui lac, unde se află deja câteva lebede, transmite diez.md.

Mai jos regăsiți câteva dintre aceste fotografii.

S-a deschis filiala Body Slim. Profită doar azi de 60% reducere la abonament!
Articolul anterior
Lorena Bogza a ieșit cu iubitul!
Articolul următor