S-a deschis filiala Body Slim. Profită doar azi de 60% reducere la abonament!

Acum ai toate condițiile pentru a face antrenamente după Metoda Unica! 60% reducere la abonament, 2 săli cu suprafața de 480 metri pătrați, vestiare spațioase, cabine de duș și teren de joacă pentru copii. Ce ți-ai mai putea dori?

separator

S-a deschis filiala Body Slim. Profită de 60% reducere la abonament!DSC_0961 DSC_0960 DSC_0959m DSC_0958 S-a deschis filiala Body Slim. Profită de 60% reducere la abonament!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din 21 octombrie, poți beneficia de toate aceste condiții dacă vii la noua filială UNICA Sport, Body Slim, în sectorul Botanica, str. Independenței 22.

La acest important eveniment  au participat directorul general UNICA, Galina Tomaș, directorul filialei Body Slim și Bio-Body, Stela Croitor, echipa formată din administrator, instructori și maseze.

S-a deschis filiala Body Slim. Profită de 60% reducere la abonament! DSC_0039 DSC_0060 DSC_0065 DSC_0076 DSC_1111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tăierea lentei roșii de către administrația filialei, a dat undă verde sănătății și frumuseții viitoarelor cliente, deoarece tot ceea ce facem este pentru femeia UNICA!

S-a deschis filiala Body Slim. Profită de 60% reducere la abonament! 05-DSC_0992 08-DSC_1006

 

 

 

 

 

Nu uita să te apropii și să-ți iei abonamentul frumuseții și a sănătății cu o reducere de 60 %.

S-a deschis filiala Body Slim. Profită de 60% reducere la abonament!

Date de contact:
str. Independenței 22
tel.: (022) 566 000; 079 122 500; 060 56 99 77
www.unicasport.md, www.unica.md​

 

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

Hillary Clinton – hotărâtă să rămână în istorie mai mult decât soția lui Bill Clinton!
Articolul anterior
Mariana Șura a înghițit-o pe Diana Rotaru cu o nouă postare!
Articolul următor