Mihaela Tatu: „Cum să te descoperi pe tine și să-ți valorifici potențialul”

Încrederea în sine este acea energie din interiorul nostru, care poate să-ţi schimbe viaţa. Niciodată nu este târziu să-ţi dezvolţi încrederea în sine, să te autoeduci. Singură îţi alegi calea pe care vrei să o urmezi, îţi alegi principiile de viața şi ceea ce doreşti să obţii într-un final.

separator

Astfel, Women’s Summit Moldova alături de Mihaela Tatu îşi propun să găsească acele calităţi, care te vor ajuta să-ţi valorifici potenţialul la maxim.

Ce vei afla la eveniment:

– Cum să descoperi fiinţa care locuieşte în sufletul tău;
– Cum să-ţi valorifici potenţialul din tine;
– Cum să treci peste barierele emoţionale şi cele impuse de societate;
– Vei afla că nu există vârstă pentru un nou început, indiferent de aria de dezvoltare;
– Vei cunoaște tehnici pe care le vei aplica în practică.

“Dragele mele, știm cu toate de câte încercări avem parte zi de zi însă e important să păstrăm echilibru în tot ce facem. Vom afla cum să descoperim potențialul din noi și să-l valorificăm, dar și cum să ne regăsim mulțumirea și de ce nu, fericirea.
Nu uitați … Ești ceea ce alegi să fii ! Și doar TU poți alege ceea ce vrei să fii !
Vă invit la un eveniment de suflet, unde vom afla că nu există provocare a vieții, peste care o FEMEIE să nu poată trece.Vă aștept pe voi și mai ales întrebările voastre cu bucurie, curiozitate și entuziasm.”,
anunță Mihaela Tatu.

Acesta este ultimul eveniment organizat de Women’s Summit Moldova în anul 2014. La sfârşitul ședinței, toate femeile prezente la eveniment vor avea parte de o tombolă cu premii, de un fourchette şi networking, unde savurând un pahar de vin special, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerul cât şi cu toate participantele la eveniment.

Pagina Eveniment Facebook

ÎNREGISTRAȚI-VĂ online, click aici.

REZERVAȚI BILETE online, click aici.

Despre Curs:
Data: 4 Decembrie 2014
Ora: 18:30- 21:00
Locația: Summit Events and Conference Center (str. Tighina 49/3).

alte Articole interesante