Miros de mici din curtea Ioanei Căpraru! Vezi ce motiv special a avut.

Ioana Căpraru şi-a adunat familia dar şi cei mai apropiaţi prieteni la un grătar în stil românesc. După ce anul trecut şi-a sărbătorit jubileul la un restaurant, la 61 de ani a preferat să stea acasă. 

separator
DSC_0079 DSC_0080 DSC_0084

Toată ziua doamna a stat la bucătărie cu şorţul în faţă. Micii i-a preparat chiar interpreta după o reţetă specială. A fost ajutată şi de sora mai mare, Maria care a venit din Cahul să-i fie de ajutor.

DSC_0092 DSC_0098 DSC_0108

DSC_0094

La un moment dat în curtea sărbătoritei şi-a făcut apariţia şi cuplul Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru. Aceştia i-au adus în dar un set de lenjerie de pat dar şi un parfum de poşetă pe care Ioana Căpraru şi-l dorea de ceva vreme. Soţul în schimb şi-a bucurat jumătatea frumoasă cu o geantă stilată.

DSC_0109
 
DSC_0110 DSC_0111 DSC_0116 DSC_0120 DSC_0122
DSC_0145 DSC_0158 DSC_0159 DSC_0162 DSC_0173

Natalia Barbu, mesaj de dragoste pentru soțul ei și adresare către cei care le critică relația

Natalia Barbu a publicat recent o poză alături de soțul ei, fotografia fiind însoțită de un mesaj adresat jumătății sale, dar și celor care continuă să critice această familie.

,,Tu ești parte din mine și eu parte din tine, suntem Unu. Chiar dacă careva din voi ați fost, sinteți sceptiți la o relație ca a noastra, știti ce? Daca ați vedea mai multa Iubire, Lumină și Frumos în voi, sigur ați fi fericiți. Vă trimitem numai gânduri bune și Iubire”, a menționat artista pe Instagram.

Natalia Barbu este căsătorită cu omul de afaceri Nicolae Sota. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume Victor și o fetiță, Vera.

Prietenii virtuali i-au transmis artistei gânduri frumoase:

,,Voi Sunteți minunați! Draga mea, nu asculta, și nu te uita la nimeni! Trăiți viața din plin cât e posibil!
Nimeni din cei care vorbesc nu o sa fie alături de voi la nevoie. Vă cuprind”, a scris interpreta Olia Tira.

,,Semănați mult. Fericire și înțelepciune! Restu’ se trec. Conteaza cum te simți tu lângă el. Ești muninată!”.

,,Sunt sigură că aveți o relație plină de dragoste, respect și înțelepciune”, au mai scris internauții.

Muzică de fanfară, la frontieră! Vicecampionul european Victor Ciobanu, întâmpinat la intrarea în țară

Vicecampionul european și polițistul de frontieră Victor Ciobanu, cel care a obținut medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb, a fost întâmpinat de colegi cu muzică de fanfară și flori la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

„Coridor verde pentru colegul nostru care a reușit să obțină medalia de argint în categoria de până la 60 kg în cadrul Campionatului European de la Zagreb, Croația, rezervat seniorilor. Sincere felicitări și succese polițistului de frontieră Victor Ciobanu!”, au scris într-o postare pe Telegram reprezentanții Poliției de Frontieră.

Victor Ciobanu, Maestru Emerit al Sportului, a obținut medalia de argint în categoria de până la 60 de kilograme în cadrul Campionatului European, ediția 2023. Competiția s-a desfășurat în perioada 20-23 aprilie în or. Zagreb, Croația.

Victor este sportiv în cadrul Centrului de Pregătire a Loturilor Naționale.  

Cum arăta Nina Crețu când era mică? „Acum, urmează shok content”

Emilian Crețu și sora lui, Nina, au avut o copilărie veselă și plină de aventuri și ghidușii, pe meleagurile natale de la Negureni. De ziua mamei lor, actorul a răscolit în sertarul cu amintiri din copilărie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva poze cu sora sa, Nina, când aceasta era mică. Împreună, frații s-au amuzat și și-au amintit momentele haioase din spatele pozelor care le-au marcat copilăria.

„Acum urmează shok content”, a spus Emilian Crețu, înainte de a prezenta o poză a surorii sale în timp ce aceasta făcea baie într-o cadă, în mijlocul camerei.

Nina Crețu este un model și influencer care și-a construit o comunitate de peste 230 mii de urmăritori pe Instagram.

Cum îşi menţine silueta Jennifer Aniston?
Articolul anterior
Revenim la pantofii cu vârfuri ascuţite
Articolul următor