Moldoveanca „Miss România 2015” s-a bucurat în zadar. Titlul este fals

Vestea precum că moldoveanca Kristina Ciasovschih a câștigat concursul organizat de Bucharest Fashion Week cu numele de Miss România 2015 a devenit virală pe internet. Dar, totul s-a dovedit a fi o minciună, potrivit curentul.info.

separator
miss

„Ceea ce s-a anunțat a fi fost concursul Miss Romania a fost un fals, o utilizare fără drept a mărcii pe care o deținem. Nu a fost organizat de către noi. Din păcate, mijloace de presă serioase au difuzat informația fără o minimă verificare prealabilă. Ediția 2015 a concursului oficial nu și-a desemnat, încă, câștigătoarea.  MISS ROMÂNIA este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci de dl. Gavrila INOAN.”, au declarat  Gavrila INOAN, președinte  și  Irina HAIDET, Director Național la Organizația Miss România.

Menționăm că în cazul în care cineva contraface o marcă riscă închisoarea.

Citește continuarea pe curentul.info.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Ei sunt noii prezentatori Prima Oră! Iată cine va lua locul Liliei Lozan și al lui Eugen Bulgaru

Matinalul ,,Prima Oră” de la Prime TV are noi prezentatori, după ce Lili Lozan și Eugen Bulgaru au anunțat că se despart de emisiune.

În fața spectatorilor, vor apărea Elena Calistru, fostă reporteră în cadrul aceleeași emisiuni, și actorul Cristian Perepeliuc.

Potrivit producătorilor TV, noul sezon va începe pe 9 octombrie, la ora 6 dimineață.

Sexul oral pe care nu-l va uita toată viața!
Articolul anterior
Carla’s Dreams n-a copiat. Iată dovada
Articolul următor