Moldoveanul Dumitru Mardari, emoționat pe scena de la ,,Românii au Talent”! În timpul preselecțiilor, acesta și-a cunoscut iubita

Dumitru Mardari este un alt moldovean care a evoluat aseară în semifinala live de la ,,Românii au Talent”. Tânărul a impresionat publicul interpretând o melodie rap. Dumitru nu este interpret profesionist, acesta și-a valorificat talentul cântând în grupuri mici de prieteni care îl susțin. Totuși, tânărul i-a uimit pe jurați în momentul în care a pariat că poate învăța o piesă hip-hop foarte dificilă în numai o săptămână.

separator
axx

În semifinală, moldoveanul a cantat o melodie rap, un moment complex în care a recunoscut că abia de a reușit să tragă aer în piept de câteva ori în timp ce a evoluat pe scenă.

Pe lângă faptul că proiectul Tv i-a adus prestigiu, moldoveanul are un motiv în plus de bucurie, de a fi participat la concursul ,,Românii au Talent”. Acesta a dezvăluit că, acum șase luni, în timpul preselecțiilor, și-a cunoscut iubita!

ado.slave(' adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh. kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });

Urmărește momentul tânărului din semifinală:

https://youtu.be/QNpBsdFCsNc

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Moldoveanul Serghei Uscov a obținut argintul la European Club Championships

Luptătorul de taekwondo din Republica Moldova, Serghei Uscov, a cucerit medalia de argint la European Club Championships, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia.

El a obținut patru victorii în lupte cu sportivi din Italia, Turcia și Franța, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Serghei Uscov, care este calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, a cedat în finală în fața sportivului azer Gashim Magomedov.

Imagini uimitoare surprinse în Moldova de către un fotograf, cu ajutorul unei drone. Vezi foto!

Fotograful Vasilii Zeliznîi a reușit să captureze, în Moldova, imagini video senzaționale. Un stol de berze, filmate de la înălțime, cu ajutorul unei drone, lângă Strășeni, ne arată cât de superbă este natura și locurile pe care ar trebui să le protejăm și valorificăm!

Vezi video aici

sursa video: Facebook

Coco, moldoveanca de la ,,Românii au Talent”, și-a dezlănțuit emoțiile într-un dans contemporan!
Articolul anterior
Are 6 ani și știe deja să gătească deserturi. Vezi cu ce vine Otilia Stăvilă la Festivalul Mai Dulce 2017
Articolul următor