Muz KARAOKE – a 2-a lună de concurs!

Campania Muz KARAOKE continuă! Muz TV şi-a propus să găsească vedeta Karaoke, care să ne convingă prin telefon că merită să devină un super star. În prima lună de concurs am avut peste 1500 de apeluri din toată ţara. Cei dornici să participe trebuie să se înregistreze prin telefon sunând la 11111 de pe mobil sau la 0900-11111 de pe fix. Talentaţi au fost mulţi, dar în prima finală au ajuns numai 10 participanţi, cei mai buni dintre cei buni, care ne-au uimit în timpul evenimentului organizat de Muz TV la Muzzette Karaoke & Cafe. Se pare că fetele au fost mai convingătoare şi câştigătoarele s-au ales cu super premii din partea echipei Muz. Am vrut să vedem cum s-au pregătit premiantele ca să ne uimească prin voce şi prestaţie scenică şi am realizat un mic interviu cu fiecare dintre ele.

http://www.muztv.md/prima-finala-muz-karaoke/

Victoria Griţco finalista care a luat acasă un telefon şi un card de consumaţie VIP  karaoke, spune că s-a trezit într-o dimineaţă cu Muz TV, ca de obicei, şi a văzut spotul publicitar Muz Karaoke. S-a hotărât imediat să participe pentru a-şi demonstra, în primul rând ei, „că poate”! A ales să cînte Bruno Mars-Grenade pentru că, zice ea, a simţit că piesa i se potriveşte.

Victoria: “Nu mi s-a părut greu, ba chiar foarte uşor. Nu am avut emotii,poate din simplul motiv că nu mă vedea nimeni şi m-am simţit în largul meu. Muzica este o pasiune, nu am evoluat niciodată pe o scenă, nu am făcut muzică niciodată… Este un hobby şi cânt de fiecare dată când simt nevoia să fac asta! Cred că aş face un duet cu Marius Moga, deoarece îmi plac colaborarile lui cu alte vedete şi pentru că îmi place ceea ce face, se dedică trup şi suflet. Urmatorilor participanţi le urez cât mai multă încredere în forţele proprii şi să cânte din suflet, nu pentru a câştiga un loc de frunte, ci pentru a oferi publicului un adevărat spectacol”!

http://www.muztv.md/vrei-sa-devi-karaoke-star-suna-canta-si-castiga/

 

Stelina Nicorici este cea care a ocupat locul doi şi ne-a convins că este, cu adevărat, talentată, aşa că a plecat acasă cu un set de boxe şi un card de consumaţie VIP Karaoke în valoare de 1000 de lei.

 

Stelina: „Am hotărât să mă înregistrez în campanie după ce am văzut plasată pe facebook informaţia despre acest concurs .Am sunat şi, mai întâi, am cântat o piesă pe care am ales-o singură:”Emilie Sande-Read all about it part 3″,după care m-am gândit că ar fi bine,pentru orice eventualitate, să cânt şi ceva din ceea ce au propus organizatorii, aşa că am cântat şi „Adele-Rolling in the deep”.

În total am făcut 3 înregistrări,căci una mi se păruse mai puţin reuşită, iar eu sunt o perfecţionistă. Să cânt la telefon nu mi s-a părut deloc greu, ci interesant şi deosebit. Mi-a plăcut!

Ana Ghilaş este domnişoara care a câştigat premiul 1, şi a luat acasă un Home Cinema de toată frumuseţea. Tânăra ne-a povestit cu entuziasm că despre concurs a aflat pe facebook. Iar după ce s-a decis să participe, a sunat şi a cântat o piesă din repertoriul Mădălinei Manole. Iar în finală, piesa pe care a interpretat-o, a fost tot din repertoriul regretatei artiste românce.

Ana: “Pentru finala Muz Karaoke, am ales piesa Mădălinei Manole – Tu n-ai avut curaj, pentru că simt, mai mult ca în celelalte piese ale ei, mesajul cîntecului şi am un timbru al vocii asemănător cu al Mădălinei. Mesajul meu pentru toţi cei care vor să participe este – Nu rata nicio şansă care te poate duce mai aproape de visul tău! Fii ceea ce eşti şi mergi către scopul dorit cu inima deschisă, pentru că fiecare drum duce undeva!”

http://www.muztv.md/prima-finala-muz-karaoke/

Balerină însărcinată: imagini incredibile care fac înconjurul lumii
Articolul anterior
Gospodinele au trecut prin schimbări radicale la ”Un nou început cu Unica”!
Articolul următor