Nata Albot: „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la 180°?”

Pentru că schimbările sunt esenţa vieţii, Nata Albot vine la Sesiunea de Confesiuni „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la

separator
180°?” unde  va vorbi despre evoluţie, progrese şi despre mersul spre realizarea unor scopuri măreţe.

Ca să guşti din fericire şi să prinzi miezul ei, e nevoie să conştientizezi că tu eşti cea care trebuie să facă schimbările pentru viitorul tău. Este foarte important să fii motivat să implementezi acea schimbare, să o transformi în obicei pentru a obține rezultate pe placul tău. Atunci când te concentrezi să reduci totul la esenţial şi să păstrezi în viaţa ta doar lucrurile de care ai nevoie, începe cu o schimbare la 180°.

E o periodă în care tot mai des auzim oamenii din Moldova rostind cuvântul „plecare”. „A sta pe valize” și a căuta încotro să pleci este acum o stare care începe tot mai evident să domine în societatea din Moldova.

Majoritatea celor care vor să lase Moldova sunt convinși că departe e mai bine și că acolo își vor împlini visele. Dar prea puțini știu care este prețul. Despre sacrificii, încercări, provocări și victorii. Despre cât de important este să te simți liber și să poți să îți urmezi visele fără ca să tai din rădăcini. Despre toate acestea, Nata Albot ne va povesti în detalii și fără rețineri în cadrul Sesiunii de Confesiuni marca Women’s Summit Moldova.

Acest eveniment are drept scop susținerea proiectului ”Arterapia” lansat de K Lumea, organizație fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Prin intermediul acestui proiect vom decora și amenaja spațiile spitalelor de copii din Moldova.

REZERVAȚI BILETE la eveniment online!

sau SUNĂ ACUM  la: 060 207 207

Au uitat de dietă? Vedetele autohtone mănâncă pârjoale!
Articolul anterior
Salman Khan, cel mai renumit actor de la Bollywood, condamnat la cinci ani de închisoare
Articolul următor
Alte articole interesante