Nata Albot: „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la 180°?”

Pentru că schimbările sunt esenţa vieţii, Nata Albot vine la Sesiunea de Confesiuni „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la

separator
180°?” unde  va vorbi despre evoluţie, progrese şi despre mersul spre realizarea unor scopuri măreţe.

Ca să guşti din fericire şi să prinzi miezul ei, e nevoie să conştientizezi că tu eşti cea care trebuie să facă schimbările pentru viitorul tău. Este foarte important să fii motivat să implementezi acea schimbare, să o transformi în obicei pentru a obține rezultate pe placul tău. Atunci când te concentrezi să reduci totul la esenţial şi să păstrezi în viaţa ta doar lucrurile de care ai nevoie, începe cu o schimbare la 180°.

E o periodă în care tot mai des auzim oamenii din Moldova rostind cuvântul „plecare”. „A sta pe valize” și a căuta încotro să pleci este acum o stare care începe tot mai evident să domine în societatea din Moldova.

Majoritatea celor care vor să lase Moldova sunt convinși că departe e mai bine și că acolo își vor împlini visele. Dar prea puțini știu care este prețul. Despre sacrificii, încercări, provocări și victorii. Despre cât de important este să te simți liber și să poți să îți urmezi visele fără ca să tai din rădăcini. Despre toate acestea, Nata Albot ne va povesti în detalii și fără rețineri în cadrul Sesiunii de Confesiuni marca Women’s Summit Moldova.

Acest eveniment are drept scop susținerea proiectului ”Arterapia” lansat de K Lumea, organizație fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Prin intermediul acestui proiect vom decora și amenaja spațiile spitalelor de copii din Moldova.

REZERVAȚI BILETE la eveniment online!

sau SUNĂ ACUM  la: 060 207 207

Nepoata actorului Emilian Crețu a primit taina sfântului botez, în Italia. Primele imagini de la ceremonie

Pe 23 ianuarie 2024, sora mai mare a actorului Emilian Crețu a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar astăzi mucuța a primit taina sfântului botez. Întreg neamul a mers în Italia pentru a participa la evenimentul fericit.

Emoții mari au avut sora actorului, Maria, împreună cu soțul său, Denis. Emily a fost botezată într-o biserică ortodoxă din Italia.

„Astăzi, comoara lui nanu a fost încreștinată. Sfânta Emilia, numai să nu fie sfântă ca nanu”, a scris Emilian Crețu, cuprins de emoții.

Expoziție personală de pictură a Valentinei Brâncoveanu, cu genericul „Culorile vieții”, vernisată la Sala cu Orgă

O expoziție personală de pictură cu genericul „Culorile vieții” a artistului plastic Valentina Brâncoveanu a fost vernisată la Sala cu Orgă din Chișinău.

Solicitat de Moldpres.md, artistul plastic Vasile Sitari, curatorul expoziției, a menționat că aceasta cuprinde 48 de lucrări, realizate pe parcursul mai multe decenii.

„Sunt lucrări care prezintă peisaje cu flori, Chișinăul vechi și case vechi”, a precizat Vasile Sitari.

La rândul său, directoarea instituției, Larisa Zubcu, a afirmat că este pentru a doua oară când Valentina Brâncoveanu își expune lucrările la Sala cu Orgă.

„Sunt lucrări foarte frumoase, pe care le vor admira iubitorii de artă. Galeria de Artă a Sălii cu Orgă a fost deschisă acum șase ani. Adeseori, spectatorii, înainte de concerte, vin aici și admiră lucrările expuse”, a subliniat Larisa Zubcu.

Potrivit artistului plastic Sergiu Cliucinicov, lucrările Valentinei Brâncoveanu sunt de colecție.

„Numai în lucrările ei putem vedea imagini deosebite cu orașul vechi, pictat, de obicei noaptea”, a mai spus Sergiu Cliucinicov.

Valentina Brâncoveanu s-a născut la 24 octombrie 1950 în orașul Chișinău. În 1971 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „I. Repin” din Capitală. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova din 1985. A avut mai multe expoziții în țară și peste hotare. O parte din lucrările pictoriței se află în colecțiile Muzeului Național de Arte Plastice din Chișinău, în Muzeele de Artă din Klaipeda (Lituania), precum și în colecții particulare din Moldova, România.

Expoziția va fi deschisă până la 23 martie.

Despărțire ținută în secret? Nina Crețu și Renato Usatîi nu ar mai forma un cuplu

Cunoscutul politician Renato Usatîi și top modelul Nina Crețu s-ar fi despărțit după aproape trei ani de relație, cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp.

Potrivit surselor cancan.md, cei doi îndrăgostiți, mereu activi pe rețelele de socializare, nu au fost văzuți împreună de la ziua de naștere a politicianului. De atunci, Nina a fost într-o vacanță în Mexic, însoțită doar de un prieten, Dima. Tânăra a fost și în Italia, la sora sa, tot de una singură. Iar Ziua Îndrăgostiților, Nina a petrecut-o cu prietena sa bloggerița, Valeria Țurcan.

Conform sursei citate, nici Nina, nici Renato nu au șters de pe rețelele de socializare fotografiile comune, dar nici apariții noi nu mai au. În același timp, actorul Emilian Crețu, fratele Ninei, tot nu pomenește nimic despre „cumnatul” său, așa cum obișnuia anterior.

Contactat de reporteri, pentru a confirma sau infirma zvonul, politicianul Renato Usatîi nu a răspuns la apelul telefonic.

Au uitat de dietă? Vedetele autohtone mănâncă pârjoale!
Articolul anterior
Salman Khan, cel mai renumit actor de la Bollywood, condamnat la cinci ani de închisoare
Articolul următor