Nata Albot: „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la 180°?”

Pentru că schimbările sunt esenţa vieţii, Nata Albot vine la Sesiunea de Confesiuni „Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la

separator
180°?” unde  va vorbi despre evoluţie, progrese şi despre mersul spre realizarea unor scopuri măreţe.

Ca să guşti din fericire şi să prinzi miezul ei, e nevoie să conştientizezi că tu eşti cea care trebuie să facă schimbările pentru viitorul tău. Este foarte important să fii motivat să implementezi acea schimbare, să o transformi în obicei pentru a obține rezultate pe placul tău. Atunci când te concentrezi să reduci totul la esenţial şi să păstrezi în viaţa ta doar lucrurile de care ai nevoie, începe cu o schimbare la 180°.

E o periodă în care tot mai des auzim oamenii din Moldova rostind cuvântul „plecare”. „A sta pe valize” și a căuta încotro să pleci este acum o stare care începe tot mai evident să domine în societatea din Moldova.

Majoritatea celor care vor să lase Moldova sunt convinși că departe e mai bine și că acolo își vor împlini visele. Dar prea puțini știu care este prețul. Despre sacrificii, încercări, provocări și victorii. Despre cât de important este să te simți liber și să poți să îți urmezi visele fără ca să tai din rădăcini. Despre toate acestea, Nata Albot ne va povesti în detalii și fără rețineri în cadrul Sesiunii de Confesiuni marca Women’s Summit Moldova.

Acest eveniment are drept scop susținerea proiectului ”Arterapia” lansat de K Lumea, organizație fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Prin intermediul acestui proiect vom decora și amenaja spațiile spitalelor de copii din Moldova.

REZERVAȚI BILETE la eveniment online!

sau SUNĂ ACUM  la: 060 207 207

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Au uitat de dietă? Vedetele autohtone mănâncă pârjoale!
Articolul anterior
Salman Khan, cel mai renumit actor de la Bollywood, condamnat la cinci ani de închisoare
Articolul următor