Poze noi de la Top Pistrui 2017

Au numărat pistrui și au decis cine în 2017 este cea mai carismatică pistruiată care merită troferul Top Pistrui 2017! Julia Bishir este câștigătoarea care a cucerit atât publicul din online, cât și pe cel invitat la eveniment.

separator

Pistrui-380 (Copy)

Opt pistruiate selectate de organizatori în urma unui casting online au concurat în această săptămână în cadrul evenimentului organizat la un restaurant din Capitală. Tinerele au avut 2 defilări în rochiile brandurilor autohtone „Berrezzo” și „MOVE”.

Pistrui-142 (Copy)Pistrui-146 (Copy)Pistrui-153 (Copy)
Pistrui-156 (Copy)Pistrui-157 (Copy)Pistrui-160 (Copy)
Pistrui-165 (Copy)Pistrui-225 (Copy)Pistrui-234 (Copy)
Pistrui-239 (Copy)Pistrui-242 (Copy)Pistrui-247 (Copy)
Pistrui-183 (Copy)Pistrui-255 (Copy)Pistrui-256 (Copy)

”Sunt încântată, emoționată și fericită că am obținut titlul Top Pistrui 2017. Deși mi-am dorit mult acest titlu, pentru că îmi port pistruii cu mândrie, a fost o surpriză pentru mine atunci când mi-am auzit numele ca fiind câștigătoarea. Top Pistrui 2017 este un proiect deosebit și organizat excelent de Victoria Ungureanu. Mi-a făcut o mare plăcere să fac parte din el și am cunoscut alte 7 pistruiate carismatice”, spune câștigătoarea titlului Top Pistrui 2017, Julia Bishir.
Pistrui-343 (Copy)

Câștigătoarea a obținut o apariție într-o revistă, o plimbare cu avionul oferită de ”Moldova la înălțime” și multe alte premii din partea partenerilor evenimentului. Toate pistruatele au fost premiate și au rămas mulțimite de proiect și nivelul la care a fost organizat.


„Dacă după acest eveniment promovat activ de presă și participante va face ca pistruii să devină un trend, iar persoanele pistruiate să nu se mai complexeze, atunci ca organizatori ne-am atins scopul. Top Pistrui este un alt proiect de suflet, mai ales pentru că pornește de la propria mea poveste… de pistruiată complexată”, spune organizatoarea și autoarea proiectului, Victoria Ungureanu.
Pistrui-427 (Copy)

Invitații au putut să-și picteze pistruii la cabina de machiaj improvizată, iar cei mai norocoși au câștigat premii din partea partenerilor la tombolă.

Printre invitați s-au numărat jurnaliști, bloggeri, interpreți și oameni de afaceri. Organizatorul proiectului este Everyday Journalism&Events, o companie media și PR care a organizat de asemenea în premieră pentru Moldova proiectele „Voice of Journalism”, „Everyday MasterChef”, „Drive of Journalism”, ”Media Golf Tournament” și alte proiecte online.
Pistrui-11 (Copy)

Pistrui-13 (Copy)

Pistrui-96 (Copy)

Pistrui-113 (Copy)

Pistrui-122 (Copy)

Pistrui-125 (Copy)

Pistrui-130 (Copy)

Pistrui-179 (Copy)

Pistrui-266 (Copy)

Pistrui-270 (Copy)

Pistrui-359 (Copy)

Pistrui-360 (Copy)

Pistrui-371 (Copy)

Pistrui-376 (Copy)

Zeci de persoane au alergat prin ploaie pentru a susține femeile care suferă de cancer mamar!
Articolul anterior
Tatiana Spînu își lansează cu fast romanul ”Parfumul scrisorii tale”
Articolul următor
Alte articole interesante