Poze noi de la Top Pistrui 2017

Au numărat pistrui și au decis cine în 2017 este cea mai carismatică pistruiată care merită troferul Top Pistrui 2017! Julia Bishir este câștigătoarea care a cucerit atât publicul din online, cât și pe cel invitat la eveniment.

separator

Pistrui-380 (Copy)

Opt pistruiate selectate de organizatori în urma unui casting online au concurat în această săptămână în cadrul evenimentului organizat la un restaurant din Capitală. Tinerele au avut 2 defilări în rochiile brandurilor autohtone „Berrezzo” și „MOVE”.

Pistrui-142 (Copy)Pistrui-146 (Copy)Pistrui-153 (Copy)
Pistrui-156 (Copy)Pistrui-157 (Copy)Pistrui-160 (Copy)
Pistrui-165 (Copy)Pistrui-225 (Copy)Pistrui-234 (Copy)
Pistrui-239 (Copy)Pistrui-242 (Copy)Pistrui-247 (Copy)
Pistrui-183 (Copy)Pistrui-255 (Copy)Pistrui-256 (Copy)

”Sunt încântată, emoționată și fericită că am obținut titlul Top Pistrui 2017. Deși mi-am dorit mult acest titlu, pentru că îmi port pistruii cu mândrie, a fost o surpriză pentru mine atunci când mi-am auzit numele ca fiind câștigătoarea. Top Pistrui 2017 este un proiect deosebit și organizat excelent de Victoria Ungureanu. Mi-a făcut o mare plăcere să fac parte din el și am cunoscut alte 7 pistruiate carismatice”, spune câștigătoarea titlului Top Pistrui 2017, Julia Bishir.
Pistrui-343 (Copy)

Câștigătoarea a obținut o apariție într-o revistă, o plimbare cu avionul oferită de ”Moldova la înălțime” și multe alte premii din partea partenerilor evenimentului. Toate pistruatele au fost premiate și au rămas mulțimite de proiect și nivelul la care a fost organizat.


„Dacă după acest eveniment promovat activ de presă și participante va face ca pistruii să devină un trend, iar persoanele pistruiate să nu se mai complexeze, atunci ca organizatori ne-am atins scopul. Top Pistrui este un alt proiect de suflet, mai ales pentru că pornește de la propria mea poveste… de pistruiată complexată”, spune organizatoarea și autoarea proiectului, Victoria Ungureanu.
Pistrui-427 (Copy)

Invitații au putut să-și picteze pistruii la cabina de machiaj improvizată, iar cei mai norocoși au câștigat premii din partea partenerilor la tombolă.

Printre invitați s-au numărat jurnaliști, bloggeri, interpreți și oameni de afaceri. Organizatorul proiectului este Everyday Journalism&Events, o companie media și PR care a organizat de asemenea în premieră pentru Moldova proiectele „Voice of Journalism”, „Everyday MasterChef”, „Drive of Journalism”, ”Media Golf Tournament” și alte proiecte online.
Pistrui-11 (Copy)

Pistrui-13 (Copy)

Pistrui-96 (Copy)

Pistrui-113 (Copy)

Pistrui-122 (Copy)

Pistrui-125 (Copy)

Pistrui-130 (Copy)

Pistrui-179 (Copy)

Pistrui-266 (Copy)

Pistrui-270 (Copy)

Pistrui-359 (Copy)

Pistrui-360 (Copy)

Pistrui-371 (Copy)

Pistrui-376 (Copy)

Accident teribil în stânga Nistrului: Un mort și mai mulți răniți, după ce un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în stânga Nistrului. Un BMW a intrat într-o stație plină cu oameni, apoi a ajuns într-un gard, scrie unimedia.info.

Potrivit presei din regiune, o persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite.

La fața locului au intervenit serviciile specializate.

Campionatul European, organizat în premieră la Chișinău! Moldova a fost gazdă a două turnee majore la dans sportiv

Republica Moldova a fost gazdă a două turnee majore la dans sportiv. În premieră, țara noastră a organizat Campionatul European, rezervat seniorilor, proba standard adult, la care au participat 56 de perechi din 29 de țări, scrie zugo.md.

În competiția europeană, rezervată seniorilor, proba standard, Republica Moldova a ocupat locul I prin perechea Alexei Glukhov/Anastasia Glazunova. Pe locul secund s-a situat tandemul din România Rareș Cojoc/Andreea Matei iar podiumul a fost completat de dansatorii germani Tomas Fainsil/Violetta Fainsil.

Aceeași performanță, R. Moldova a realizat-o și la Campionatul European, rezervat vârstei până la 21 de ani, zece dansuri. Pe primul loc a urcat perechea din Republica Moldova Vladimir Cebanu/Sofia Chiorescu, locul II a revenit reprezentanților din Lituania Domantas Belevicius/Dominyka Brantaite iar medalia de bronz a fost cucerită de dansatorii moldoveni Lucian Angheluță/Ionela Ursu.

La competiția continentală, la această categorie de vârstă, au participat 26 de perechi din 18 țări.

Oportunitate unică pentru designerii grafici de la noi interesați de tehnologie și implicare activă în societate

Pe 26-28 aprilie ești așteptat la Tekwill pentru a participa la UX4Gov Designathon. Evenimentul care încurajează colaborarea între instituțiile publice și designerii de produs, cu scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și calitatea serviciilor publice prin soluții de design inovator și centrat pe utilizator.

Participanții vor lucra în echipe pentru a aborda și soluționa provocările reale prezentate de instituțiile publice, trecând prin toate etapele dezvoltării produsului – de la cercetare la prototip și testare, culminând cu prezentarea soluțiilor în fața unui juriu de experți.

Această inițiativă reprezintă o oportunitate unică pentru Designerii de Produs, UX, UI, Web și grafici, cu o pasiune pentru inovare și impact social, de a soluționa provocările reale ale instituțiilor publice.

Beneficii pentru participanți:

Impact vizibil: Ai ocazia să vezi cum soluțiile tale contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Colaborare: Construiești punți valoroase între lumea designului și sectorul public.

Învățare și dezvoltare: Participarea îți va extinde orizonturile, îmbogățindu-ți portofoliul și rețeaua profesională.

 UX4Gov Designathon îți oferă spațiul potrivit pentru implicarea ta activă în dezvoltarea produselor sectorului public.  Dar venim să te informăm că ideea ta nu va fi doar apreciată, dar și remunerată:

 Locul 1: 50.000 lei – o recompensă semnificativă pentru echipa care va impresiona juriul cu cea mai originală și de impact soluție.

Locul 2: 30.000 lei – o recunoaștere importantă a efortului și talentului echipei care va obține locul secund.

Locul 3: 10.000 lei – un premiu consistent pentru echipa care va completa cu o soluție ingenioasă și bine conturată

Înregistrarea la eveniment se face AICI.

Locurile sunt limitate. Încurajăm toți designerii interesați să se înregistreze pentru a nu pierde șansa de a contribui la transformarea digitală a Republicii Moldova.

UX4Gov Designathon este o inițiativă a comunității de design YaTakViju și Technovator, în parteneriat cu ATIC și Tekwill, sub egida Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, cu susținerea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)

Zeci de persoane au alergat prin ploaie pentru a susține femeile care suferă de cancer mamar!
Articolul anterior
Tatiana Spînu își lansează cu fast romanul ”Parfumul scrisorii tale”
Articolul următor