Premiera anului pe 13 aprilie: sezonul 5 Game of Thrones în rețeaua IPTV StarNet

Se apropie un moment foarte important în aşteptarea căruia suntem de multă vreme: debutul sezonului cu numărul cinci al celui mai iubit serial din lume – Urzeala tronurilor (Game of Thrones). Pe 13 aprilie vom avea parte de o premieră pe cinste la Fox (numărul 57 în rețeaua IPTV Standar

separator
d și Premium de la StarNet și TV Box) și FOX HD (numărul 68): primul episod din cel de-al 5-lea sezon al serialului fenomen va fi difuzat simultan în peste 170 de țări. 

Fox

Aventurile din Westeros se vor cere primite şi în casele spectatorilor din Moldova, începând cu ora 21:00.

„Va fi un sezon grozav”, anunță Michael Lombardo. Preview-urile precedente pentru acest sezon au prezentat într-o mică măsură combinaţia de evenimente interesante ce ne aşteaptă, mici frânturi din ceea ce se va întâmpla. În linii mari, sezonul 5 va fi punctul în care subiectul principal al serialului de televiziune și cel din cărțile lui Martin, se vor despărţi complet.

În noul sezon, o mulțime de intrigi ajung a fi dezvăluite și ating un final neașteptat. John Snow  va încerca să păstreze echilibrul între Rondul de Noapte și armata nou-venită a lui Stannis Baratheon, care se consider regale legitim al Westeros-ului. Cersei va încerca prin toate mijloacele să-și păstreze puterea printer Tyrelli la Debarcaderul Regelui. În același timp, aflată pe alte tărâmuri, Aryava căuta un vechi prieten, pripeagul Tyrion – un nouțel, iar Daenerys Targaryen va afla că menținerea puterii necesită jertfe.

Încă de la lansare, UrzealaTronurilor a devenit un fenomen global și unul dintre cele mai iubite seriale din lume. Anul trecut, serialul a reuşit să strângă 19 nominalizări la Premiile Grammy, a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe Google și cel mai discutat serial pe conturile Facebook din Statele Unite.

Vizionare plăcută!

„Eu nu m-am recunoscut, ce să mai zic de soț!”
Articolul anterior
“Își bate joc de noi?” Târgul Olgăi Blanc a pus pe jar mai multe tinere!
Articolul următor
Alte articole interesante