Prezentatori și interpreți, testați la dans! Cine va fi mai iute de picior?

Din luna februarie, vedetele de la noi se antrenează pentru cel de-al doilea sezon al proiectului “Puterea dansului”. Printre concurenții din acest an se numără Aliona Moon, Tatiana Heghea, Tany Vander, Dana Markitan, Evelina Vîrlan, Samir Loghin.

separator

Până acum, participanții au făcut doar antrenamente în grup, dar urmează și lecții individuale. În semifinală, fiecare concurent va dansa alături de un profesionist.

Vedetele exersează diferite stiluri de dans cu diferiți antrenori.

„Ieri spre exemplu am trecut anii 50-60 …Charlston, foxtrot și rock and roll. Eram în pereche cu Aliona Moon…foarte haiosAm avut câțiva antrenori din afară și pe Iulian de la Black and White”, spune Dana Markitan.

Prima competiție va avea loc în luna mai, iar semifinala pe 5 iunie.

Acest concurs este asemănător cu “Dansez pentru tine”. Persoanele publice se antrenează în sala de dans, după care sunt jurizate și premiate. Anul trecut, Olia Tira a luat  locul 3, de locul 2 s-a învrednicit Diana Rudenko, iar locul 1 l-au împărțit Karizma și Olga Blanc.

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

Fotografii uimitoare surprinse în Moldova! În țara noastră au sosit lebede și rațe sălbatice

Pentru că e anotimpul reînvierii și toate păsările migratoare se reîntorc pe meleagurile moldave, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a publicat o serie de fotografii rare cu păsări, surprinse la Cantemir.

Imagini rare cu lebede și rațe sălbatice, surprinse la CantemirPoza: Facebook/Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Din aceste fotografii se poate observa că un stol de rațe sălbatice aterizează pe malul unui lac, unde se află deja câteva lebede, transmite diez.md.

Mai jos regăsiți câteva dintre aceste fotografii.

Tutorial. Cea mai stilată împletitură a sezonului cald-”around the world”!
Articolul anterior
40.000 de anorexice în Franța! Medicii bat alarma!
Articolul următor