Regăsește, reinventează și valorifică femeia din tine la evenimentul “WOMEN’S DAYS in CHISINAU”!

Regăsește, Reinventează și Valorifică FEMEIA din tine! Este conceptul celei de-a doua ediții a evenimentului de mare amploare “WOMEN’S DAYS in CHISINAU”, dedicat dezvoltării multilaterale a femeilor din Moldova, ce va fi desfășurat la Chișinău, pe 25 și 26 februarie, și care va avea în calitate de invitați 6 speakeri, 6 femei notorii din diverse domenii, pregătite să-ți împărtășească din rețeta lor deosebită, în materie de succes, autodezvoltare, frumusețe, sănătate.

separator
a23d0ba47d9b8c6d555972031373cfcc

Evenimentul “WOMEN’S DAYS in CHISINAU”, organizat de WOMEN ADVENTURE MOLDOVA, se va desfășura la Chișinău, timp de două zile, pe 25 și 26 februarie, de la ora 11.00 la 15.00, în incinta Hotelul REGENCY, din Chișinău.

Workshop cu speakeri notorii, defileu de modă a brandurilor autohtone, degustări de șampanie și multe alte surprize pregătesc organizatorii pentru reprezentantele sexului frumos din sală.

Femeia modernă, femeia casnică, femeia business, toate femeile prezente la eveniment vor rămâne impresionate de modul de a interacționa cu publicul, mulțumită unui concept inedit, cu toate ingredientele unei seri reușite, ne promit organizatorii.

La workshop-ul din zilele de sâmbătă și duminică, divizat în 3 blocuri pe zi, vor fi invitați specialiști din domeniu, care ne vor împărtăși sfaturi utile din diverse domenii.

Este important să fiți la “WOMEN’S DAYS in CHISINAU”, pentru că:

-Veți descoperi regula succesului de la Angela Gladei – manager General Total Leasing & Finance S.A.

-Veți afla cum a reușit să schimbe viețile a peste 70.000 de femei și care sunt cele mai importante sfaturi în domeniul nutriției sănătoase de la Galina Tomaș, doctor în științe medicale, fondator UNICA Sport.

-Veți afla despre cum se cucerește lumea prin discurs de la Vera Nastasiu – antrenoare de dicție și discurs public.

-Veți descoperi care sunt remediile naturale pe care le poți utiliza acasa de la Veronica Kalcev – director Centru Medical Veiany și medic în medicina alternativă, fito-aromaterapeut  și veți afla despre aroma Iubirii – o lecție inedită despre puterea aromelor, manipulare și senzualitate de la Diana Giter.

-Veți cunoaște cum e să știi ce vor 3 milioane de femei de la Nadia Darie, jurnalistă.

Seara va fi completată de degustări de șampanie și surprize.

Biletele pot fi achiziționate și online pe iticket.md

Persoană de contact:

Irina Milos Ciurea, număr de telefon: 069157608

Mai multe detalii despre eveniment găsești aici

,,Compania WOMEN ADVENTURE MOLDOVA, organizator al acestui eveniment, este comunitatea în care femeile învată cum să-și valorifice potențialul în viața personală, afaceri sau orice alt domeniu. Femeile care sunt într-o căutare continuă de autodezvoltare și autoperfectiune”, susțin organizatorii evenimentului.
“WOMEN ADVENTURE” este un proiect care va permite FEMEII să călătorească!!! Prin acest proiect, ne propunem, să informăm și chiar să educăm FEMEILE, prin consilierea efectuată de către specialiști din toate domeniile: business, turism, sănătate, frumusețte, etc. “WOMEN ADVENTURE” va deveni o lume în care FEMEIA se va REGASI și va DEVENI ceea ce și-ar fi dorit să fie dintotdeauna.

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Examenul gratuit de screening al cancerului de col uterin. Rezultate triste
Articolul anterior
Alexandra Druc se lansează ca interpretă solo. Vezi imagini exclusive de la filmările primului videoclip
Articolul următor