Reprezentantul Moldovei la Eurovision a făcut senzație la ceremonia de deschidere a ediției!

În Austria a fost dat startul ceremoniei de deschidere a concursului Eurovision 2015. Fiecare concurent în parte a pășit pe covorul roșu, impresionându-i pe cei din jur ori cu ținuta, ori cu machiajul, ori cu atitudinea.

separator

Eduard Romanyuta, ucraineanul care ne va reprezenta în acest an țara la concurs, i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți. Acesta a coborât din mașină încătuşat la mâini şi la picioare și a fost însoțit de câteva fete îmbrăcate în haine sexy de polițist.

Interpretul va deschide prima semifinală a concursului și promite o prestație mult mai senzațională decât prezența pe covorul roșu.

18007_706977476081044_3791497465508801779_n 11165285_706977529414372_160310717410036434_n

Nicolae Glib a împlinit 74 de ani. La mulți ani, pentru îndrăgitul artist!

Nicolae Glib, îndrăgit artist basarabean de muzică populară, și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 10 mai.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Nicolae Glib s-a născut pe data de 10 mai, anul 1949, în satul Pepeni, raionul Sîngerei. Este un interpret de muzică populară din Republica Moldova.

Și-a început cariera artistică la vârsta de 4 ani când a început să danseze într-un ansamblu de dans popular. În adolescență, s-a îndrăgostit de muzica populară, fiind inspirat de cântările lui Nicolae Sulac.

A studiat la Școala Gimnazială Muzicală „Ștefan Neaga” din 1967 până în 1971. Ulterior, a fost student la Institutul de Arte „Gavriil Musicescu” (1975–1980) din Chișinău. Maestrul său de cor în anii de la Institut a fost Alexandru Movilă.

Și-a început cariera profesională ca solist pentru Orchestra Ansamblului de Dans Popular „Joc”, afiliat Filarmonicii din Chișinău.

Olga Verbițchi e îndrăgostită lulea. Cine e bărbatul care o face să viseze

Olga Verbițchi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din tinerețea sa. E îndrăgostită și își arată fericirea pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii și mesaje care spun totul. Câștigătoarea X Factor își ține fanii în suspans. Aceasta nu dezvăluie, deocamdată, identitatea iubitului ei, căruia îi face continuu declarații de dragoste.

„Eu te-am văzut pe tine acum câțiva ani…”

„Al meu. Astăzi. Mâine. Pentru totdeauna.”

„La naiba cu lucrurile, gândurile despre noi..”

„Cealaltă jumătate a mea pe viață. Iubire de neînvins.”

Olga Verbitchi este câștigătoarea concursului din România, X Factor, anul 2016. Artista a lansat mai multe piese cu casa de discuri de peste Prut Cat Music.

Olga Verbițchi, a vorbit despre viața ei deloc ușoară, plină de anxietate  și depresie: „Am fost violată” - ea.md

Ministra Sănătății Ala Nemerenco a primit un dar deosebit de la Ministra Sănătății din Luxemburg

Ministra Sănătății Ala Nemerenco participă în aceste zile la reuniunea Inițiativei pentru Țările Mici care se desfășoară în Luxemburg și unde sunt prezenți miniștri și alți delegați din 11 țări din regiunea europeană. Subiectele discutate sunt promovarea echității în sănătate și a bunăstării, accelerarea acțiunilor pentru combaterea bolilor netransmisibile și a sănătății mintale la nivel comunitar, îmbunătățirea disponibilității și accesibilității medicamentelor, dezvoltarea resurselor umane în sănătate, valorificarea transformării digitale în țările mici.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi Biroul Oval

,,Am participat cu intervenție la sesiunea cu privire la accesul la medicamente, subliniind ce putem face în asigurarea cetățenilor cu medicamente sigure, eficiente și calitative care reprezintă o prioritate a sistemului medical din Republica Moldova. Țările mici trebuie să-și unească eforturile, inclusiv prin procurări comune, pentru a depăși barierele în calea accesului la medicamente, fiind afectate în aceeași măsură de lipsa mai multor tipuri de preparate”, a comunicat Ala Nemerenco.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text

Ieri, Ministra Sănătății a primit un dar special de la Ministra Sănătății din Luxemburg, Paulette Lebert – un tablou care reprezintă portretul unei asistente medicale. ,,Am avut ocazia să o cunosc personal pe autoare, pictorița Gilliane Warzée, asistentă medicală la spitalul “Hôpitaux Robert Schuman” din Luxemburg. Tabloul meu de fapt e copia mai mică a celui expus. Simbolic chipul asistentei radiază lumină, încredere, empatie, responsabilitate, spiritualitate. Exact aceste caracteristici le caută pacienții în fiecare asistentă medicală. Și anume acestea le caracterizează pe majoritatea. Munca lor nu este doar o muncă cu specific medical, munca lor este exprimarea blândeții, grijii, căldurii, speranței. Să ne trăiți dragi asistente si asistenți medicali și vă mulțumim pentru toată dedicația voastră, sprijinul oferit medicilor și ajutorul suferinzilor. Realizări, apreciere, creștere profesională și multă sănătate! Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a asistenților medicali!”, este mesajul Alei Nemerenco publicat pe facebook.

Ar putea fi artă
Ar putea fi artă cu 2 persoane
Ar putea fi artă cu 5 persoane

“Doamna de fier” din Ministerul Agriculturii pe calea transformărilor
Articolul anterior
Natalia Barbu: Ultimul mesaj pentru mama!
Articolul următor