Natalia Barbu: Ultimul mesaj pentru mama!

Moartea renumitei interprete Ana Barbu a demoralizat familia sa. Fiica sa, Natalia Barbu-Sota a postat un ultim mesaj pentru cea care i-a fost mai mult decât mama.

separator
bar

„Omul vine în aceasta viață cu o misiune. Vine să trăiască întru bucuria celui care ne trimite pe acest Pământ, dar și pentru a aduce iubire oamenilor dragi. Artistul care vine și cu un dar de la Dumnezeu, încearcă să-l împartă lumii întru bucuria tuturor.

În dimineața zilei de 18 mai, când se trec florile de liliac și mirosul său se stinge, s-a stins din viață mămica mea iubită, Ana Barbu. Deși i-a fost scurtă viața, a trăit-o din plin. A fost artista care nu s-a scutit și a lucrat intens, ca să ofere cât mai multe bucurii oamenilor prin muzica sa. Speranța zilei de mâine a fost mereu în sufletul său. Și-a facut planuri fără să recunoască boala incurabilă. Abia aștepta să se facă bine ca să intre în studio, pentru a înregistra piese noi. Le avea și spera să le dăruie lumii. Știa să trăiască ziua de azi, își amintea cu bucurie ziua de ieri și privea cu speranță spre mâine.

„Ce minunat e că pot cânta, Ce minunat e că pot visa, Ce minunat e că pot lăsa Un nume bun în urma mea.”

Ana Barbu a fost o artistă complexă. Și-a lăsat amprenta în mai multe genuri muzicale. O voce de mare calibru – o artistă de neprețuit pentru muzica populară. O mare doamnă a cântecului românesc. Iar Florile de liliac, ne vor aminti în fiecare primavară de Ana Barbu – nu doar o artistă de excepție, dar și o femeie care era doar zâmbet, frumusețe și eleganță. Prefera să rămână departe de zarvă și goliciunea lumii. Se bucura de cele firești. Iubea oamenii și fără cântec nu-și imagina că ar putea trăi. Aștepta cu înfrigurare fiecare clipă pentru a urca în scenă. Aștepta să se facă din nou bine. Să cânte. Pentru oameni. Pentru că-i iubea. În asta a fost esența Anei Barbu.

Discretă în viață. La fel de discret a preferat să meargă pe ultimul său drum. Corpul neînsuflețit al mamei va fi depus marți seara, de la ora 18.00, la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”. Miercuri dimineață, de la 09.00 la 11.00, vă puteți lua rămas bun de la Ana Barbu la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Iar apoi, procesiunea funerară va porni spre cimitirul din Stăuceni, unde Ana Barbu își va avea locul de veci, așa cum își dorise mămica. În aceste clipe grele pentru noi, rugămintea este să fiți înțelegători și să ne respectați intimitatea” , a scris Natalia Barbu pe o rețea de socializare.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Maia Sandu a plantat copaci în Găgăuzia

Președinta Maia Sandu a marcat Ora Pământului plantând copaci în satul Avdarma din UTA Găgăuzia, împreună cu colegii de la Președinție, un grup de studenți de la Universitatea din Comrat și oameni din localitate. Au fost sădiți peste 5000 puieți de frasin, paltin și mălin, care vor crea o perdea forestieră de protecție a câmpurilor agricole.

„Împădurirea țării este o prioritate pentru noi pentru următorii ani. Schimbările climatice reprezintă o problemă majoră la nivel global, iar fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin gesturi simple, dar importante”, a spus șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a menționat că azi seara, în intervalul 20.30-21.30, clădirile guvernamentale vor deconecta energia electrică pentru a se alătura mișcării globale Ora Pământului. „Vrem astfel să sensibilizăm societatea cu privire la impactul negativ al emisiilor de CO2. Împreună putem reduce aceste daune, utilizând econom și cu chibzuință resursele energetice, dar și prin creșterea suprafețelor de păduri care să ne asigure un mediu mai sănătos”, a precizat șefa statului.

Pasha Parfeni, turneu internațional de promovare a piesei „Soarele și Luna”: Concerte în Barcelona, Tel Aviv, Madrid, Amsterdam, Olanda

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a început turneul de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Interpretul susține un concert la Barcelona, Spania.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Wow, ce bucurie să ne întâlnim cu moldovenii noștri din Barcelona! A fost literalmente un spectacol pop-up și un adevărat efort comunitar(…). Am simțit atît de mult sprijin din partea comunității noastre moldovenești care locuiește în Barcelona. Vreau doar să-mi exprim recunoștința pentru această primire care mi-a topit inima”, a scris interpretul pe rețelele de socializare.

După Barcelona urmează Varșovia, unde Pasha Parfeni va cânta pe 1 aprilie. În perioada 3- 4 aprilie, în Tel Aviv, Israel va avea loc al treilea eveniment din cadrul turneului. Alte concerte pre-Eurovision vor avea loc în: Madrid, Spania – 6-9 aprilie; Amsterdam, Olanda – 14-15 aprilie; Londra, Marea Britanie – 16-17 aprilie.

Reprezentantul Moldovei la Eurovision a făcut senzație la ceremonia de deschidere a ediției!
Articolul anterior
Promite să se căsătorească cu oricine! Motivul este uluitor
Articolul următor