Natalia Barbu: Ultimul mesaj pentru mama!

Moartea renumitei interprete Ana Barbu a demoralizat familia sa. Fiica sa, Natalia Barbu-Sota a postat un ultim mesaj pentru cea care i-a fost mai mult decât mama.

separator
bar

„Omul vine în aceasta viață cu o misiune. Vine să trăiască întru bucuria celui care ne trimite pe acest Pământ, dar și pentru a aduce iubire oamenilor dragi. Artistul care vine și cu un dar de la Dumnezeu, încearcă să-l împartă lumii întru bucuria tuturor.

În dimineața zilei de 18 mai, când se trec florile de liliac și mirosul său se stinge, s-a stins din viață mămica mea iubită, Ana Barbu. Deși i-a fost scurtă viața, a trăit-o din plin. A fost artista care nu s-a scutit și a lucrat intens, ca să ofere cât mai multe bucurii oamenilor prin muzica sa. Speranța zilei de mâine a fost mereu în sufletul său. Și-a facut planuri fără să recunoască boala incurabilă. Abia aștepta să se facă bine ca să intre în studio, pentru a înregistra piese noi. Le avea și spera să le dăruie lumii. Știa să trăiască ziua de azi, își amintea cu bucurie ziua de ieri și privea cu speranță spre mâine.

„Ce minunat e că pot cânta, Ce minunat e că pot visa, Ce minunat e că pot lăsa Un nume bun în urma mea.”

Ana Barbu a fost o artistă complexă. Și-a lăsat amprenta în mai multe genuri muzicale. O voce de mare calibru – o artistă de neprețuit pentru muzica populară. O mare doamnă a cântecului românesc. Iar Florile de liliac, ne vor aminti în fiecare primavară de Ana Barbu – nu doar o artistă de excepție, dar și o femeie care era doar zâmbet, frumusețe și eleganță. Prefera să rămână departe de zarvă și goliciunea lumii. Se bucura de cele firești. Iubea oamenii și fără cântec nu-și imagina că ar putea trăi. Aștepta cu înfrigurare fiecare clipă pentru a urca în scenă. Aștepta să se facă din nou bine. Să cânte. Pentru oameni. Pentru că-i iubea. În asta a fost esența Anei Barbu.

Discretă în viață. La fel de discret a preferat să meargă pe ultimul său drum. Corpul neînsuflețit al mamei va fi depus marți seara, de la ora 18.00, la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”. Miercuri dimineață, de la 09.00 la 11.00, vă puteți lua rămas bun de la Ana Barbu la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Iar apoi, procesiunea funerară va porni spre cimitirul din Stăuceni, unde Ana Barbu își va avea locul de veci, așa cum își dorise mămica. În aceste clipe grele pentru noi, rugămintea este să fiți înțelegători și să ne respectați intimitatea” , a scris Natalia Barbu pe o rețea de socializare.

Reprezentantul Moldovei la Eurovision a făcut senzație la ceremonia de deschidere a ediției!
Articolul anterior
Promite să se căsătorească cu oricine! Motivul este uluitor
Articolul următor
Alte articole interesante