Roxana și-a sacrificat podoaba capilară pentru noul videoclip. Vezi cum a fost la lansarea „Liberă-n zbor”

Și-a pus fanii pe jar cu imagini fierbinți din timpul filmărilor, apoi au urmat câteva luni de tăcere. Însă, în această seară, admiratorii artistei pot urmări videoclipul oficial la piesa „Liberă-n zbor”.

separator

_mg_5238

Cum slăbeşte Roxana. Două rețete

Pentru a le face cunoștință cu noua producție, Roxana și-a invitat prietenii, colegii de breaslă și toți oameni care apreciază arta frumosului într-un local din Capitală.

„De-a lungul timpului, am încercat diferite genuri de muzică, diferite stiluri, dar cel mai mult m-am regăsit în balade. Piesa „Liberă-n zbor” mă reprezintă în totalmente. Pentru mine este important să simt ceea ce cânt, să vină din suflet și să transmit energie puternică. Aici, linia melodică, textul și clipul, sunt într-o armonie perfectă, iar mesajul va avea un impact puternic, pentru că reflectă realitatea.”, a declarat Roxana.

_mg_5192

Cele mai mari sacrificii care au fost făcute pentru noul videoclip sunt renunțarea la podoaba capilară și copacul care a fost scos din rădăcini din grădina a doi gospodari din Moldova.

La eveniment au fost prezenți cei care au conlucrat împreună cu interpreta la realizarea piesei. Printre aceștia Nona Marian, Ion Dumitrașcu, membrii Casei de Producție Ciofilm, echipa care a muncit cu dedicație la crearea produsului video: Sergiu Ciorescu – regizor, Ilinca Stâncă – scenarist, Stas Ciorescu – montaj și alții.

„Videoclipul este unul foarte reușit. Roxana ne-a oferit încredere și libertate. Astfel, imaginația și-a făcut bine treaba. S-a muncit mult și conștiincios. Scenariul este complex, dramatic și actual, de aceea, suntem siguri că va cuceri publicul. ”, a spus Sergiu Ciorescu, regizorul clipului.

_mg_5195

Și colegii de breaslă a interpretei au rămas uimiți de rezultatul final.

„În acest video ești o femeie matură, frumoasă. Sigur că echipa Ciofilm nu poate să facă ceva mai slab decât foarte bine. Este un scenariu făcut la cel mai înalt nivel.”, a declarat Tatiana Heghea.

_mg_5230

_mg_5194

_mg_5196

_mg_5198

_mg_5203

_mg_5204

_mg_5209

_mg_5212

_mg_5214

_mg_5234

Designerul Diana Voevuțki, mesaj emoționant despre mamele singure

Designera Diana Voevuțki reușește să ajungă la inimile admiratoarelor sale nu doar cu rochiile pe care le creează. Recent, designera a postat un mesaj care a sensibilizat multe dintre femei, ea vorbind despre greutățile mamelor care își cresc singure copiii.

Tort martisor de la fiul Bogdan Voevutki! Diana: „A decis sa-si gateasca  singur tortul, ca sa nu ma puna la cheltuiala”

Femeia de afaceri crește de una singură doi copii: Bogdan și Ariadna.

“Despre mame singure.

Citisem azi la Anna Smolnitchi o postare despre mamele singure. M-am regăsit în prea multe rânduri. Și cred că fiecare femeie care va citi aceleași rânduri, își va vedea propria rutină.

Femei-munte?
Da. 

Femei puternice?
Oh.. da! Din păcate.

Femei dedicate?
Sigur.

Cum altfel să deschizi ochii de dimineață, dacă nu ești un munte puternic plin de dedicație?
Cum să reziști când știi că financiar, fizic, moral- oricum vreți voi- nu poți conta pe un umăr de bărbat, pentru că el pur și simplu a uitat că undeva, sub același soare, se plimbă propriul copil (sau copii)?..

Când trebuie să alegi între a-ți cumpăra un parfum “iaca-tă de acela la care tot visez” sau cizme copilului. Sau când ai vrea tu să mergi la un restaurant fancy, dar alegi să achiți prânzul la școală?

Eu cred că o mama singură are zeci de asemenea dileme, cu care luptă în fiecare zi. Și.. mai tot timpul alegerile.. știți voi care sunt.🙃

Sunt mamă singură cu o experiență destul de vastă. Am fost “mamă singură” chiar și fiind măritată. Și, mă voi repeta, ca mine sunt multe. 

Sunt momente de cădere sufletească, în care tot ce îți dorești e să poți lăsa măcar pentru o zi sacii de pe umeri. Să îi oferi cuiva care va avea grijă să achite facturi și chirii, cumpere cartofi, ia copiii de la școală, ocupe de cheltuieli, gătească terci, spele vesela, calce haine, și multe-multe alte puncte din lista unei mame. Or, în familiile cu mamă și tată aceste lucruri se fac de 4 mâini, care se ajută reciproc, se îmbrățișează și se strâng, în clipele dificile.

Mama singură contează doar pe ea. Și.. nu prea are dreptul la slăbiciuni.

Totuși, deloc nu mă plâng.
Noi, mamele singure, primim o doză dublă de dragoste de la copiii noștri- pentru mamă și pentru tată. Și asta este rețeta magică care ne face să rezistăm. Oricât. Și oricând.❤️

#viațădedesigner”

mamaplus
Ar putea fi o imagine cu copil, stând jos, stând în picioare şi interior

Natalia Gavrilița: ,,Fabricat în Moldova” este o carte de vizită a economiei moldovenești

Peste 300 de agenți economici din domeniul industrial și agricol participă la Expoziția jubiliară „Fabricat în Moldova”, aflată la cea de-a 20-a ediție, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Prezent la festivitatea de inaugurare a evenimentului, prim-ministrul Natalia Gavrilița a apreciat tendința producătorilor autohtoni de a se reorienta, pentru a face față  situațiilor de criză și a pune accentul pe calitate. „Expoziția Fabricat în Moldova este o  carte de vizită a economiei moldovenești și vreau ca produsele pe care le găsim aici să fie de calitate, competitive, accesibile și să ne mândrim cu ele”, a declarat premierul.

Natalia Gavrilița a vorbit despre importanța pentru antreprenori a statutului de țară candidată la UE, primit de Republica Moldova în vara anului 2022 „Odată cu avansarea în procesul de integrare europeană, cresc oportunitățile, dar și provocările pentru businessul moldovenesc. Antreprenorii noștri obțin acces la milioane de noi consumatori, în același timp – trebuie să facă față unor cerințe noi, uneori mai severe, și să concureze cu producători mai mari”, a menționat oficialul. 

Șefa Executivului a evidențiat acțiunile de susținere a oamenilor de afaceri, dar a trecut în revistă și prioritățile Cabinetului de miniștri pentru perioada următoare.

„Guvernul are sarcina de a găsi echilibrul între promovarea intereselor agenților economici și protejarea drepturilor consumatorilor. Susținem mediul de afaceri prin digitalizarea serviciilor statului, reglementări mai inteligente și, desigur, financiar. Chiar ieri au fost alocate 230 de milioane de lei pentru compensarea consumului de gaze naturale al întreprinderilor. Am reușit, de asemenea, să mărim valoarea programelor Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului până la 720 de milioane de lei, anul trecut. Acești bani au ajuns la 1375 de întreprinderi sub formă de granturi, garanții financiare, subvenții pentru participare la expoziții. În curând, vom lansa Fondul pentru Antreprenoriat și Creștere Economică a Moldovei (FACEM), care în trei ani ar urma să ajungă la o capitalizare de 2 miliarde de lei”, a adăugat priemierul. 

La expoziție sunt prezente întreprinderi industriale, de textile și mobilă, dar și numeroase întreprinderi din sectorul agroindustrial, cu produse alimentare și băuturi. Printre participanți se numără și 40 de companii noi. În cele două pavilioane pot fi găsite expoziții colective ale raioanelor republicii, ale instituțiilor publice prestatoare de servicii, precum ANOFM, CNAS, ODA, AIPA, Agenția de investiții, organizații nonguvernamentale sau meșteri populari. 

Noutatea ediției din acest an a expoziției, la care sunt așteptați circa 50 de mii de vizitatori,  constă în organizarea unui Forum în domeniul vinificației, la care vor participa reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Polonia și Turcia. Scopul acestuia este stabilirea preventivă a unor întrevederi dintre reprezentanții delegațiilor străine, care vor vizita expoziția, și producătorii autohtoni, ceea ce va conduce la aprofundarea relațiilor de colaborare și stabilirea unor parteneriate durabile între antreprenorii din țară și de peste hotare.

Ediția a 20-a a expoziției „Fabricat în Moldova” se desfășoară în incinta CIE Moldexpo și va putea fi vizitată până pe 5 februarie. 

Renato Usatîi și-a felicitat fiica cu ocazia zilei de naștere

Renato Usatîi are un motiv de bucurie! Politicianul și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii săi virtuali și a publicat o poză rară alături de una dintre fiicele sale care și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

video) Renato Usatîi: Andrei Năstase se va îneca de la aburii de sub fusta  Maiei Sandu | Telegraph.md - Știri din Moldova

,,Fata tatei a împlinit 13 ani! С днем рождения маленькая начальница!”, a scris politicianul în dreptul unei imagini pe Instagram, postarea adunând un număr impunător de like-uri.

Renato Usatîi ar avea trei copii din fostele sale relații: două fete și un băiat.

Colțunași din făină integrală, cu umplutură de bostan și brânză de capră!
Articolul anterior
Andreea Bănică a născut un băieţel! Vezi prima poză cu micuţul
Articolul următor