Roxana și-a sacrificat podoaba capilară pentru noul videoclip. Vezi cum a fost la lansarea „Liberă-n zbor”

Și-a pus fanii pe jar cu imagini fierbinți din timpul filmărilor, apoi au urmat câteva luni de tăcere. Însă, în această seară, admiratorii artistei pot urmări videoclipul oficial la piesa „Liberă-n zbor”.

separator

_mg_5238

Cum slăbeşte Roxana. Două rețete

Pentru a le face cunoștință cu noua producție, Roxana și-a invitat prietenii, colegii de breaslă și toți oameni care apreciază arta frumosului într-un local din Capitală.

„De-a lungul timpului, am încercat diferite genuri de muzică, diferite stiluri, dar cel mai mult m-am regăsit în balade. Piesa „Liberă-n zbor” mă reprezintă în totalmente. Pentru mine este important să simt ceea ce cânt, să vină din suflet și să transmit energie puternică. Aici, linia melodică, textul și clipul, sunt într-o armonie perfectă, iar mesajul va avea un impact puternic, pentru că reflectă realitatea.”, a declarat Roxana.

_mg_5192

Cele mai mari sacrificii care au fost făcute pentru noul videoclip sunt renunțarea la podoaba capilară și copacul care a fost scos din rădăcini din grădina a doi gospodari din Moldova.

La eveniment au fost prezenți cei care au conlucrat împreună cu interpreta la realizarea piesei. Printre aceștia Nona Marian, Ion Dumitrașcu, membrii Casei de Producție Ciofilm, echipa care a muncit cu dedicație la crearea produsului video: Sergiu Ciorescu – regizor, Ilinca Stâncă – scenarist, Stas Ciorescu – montaj și alții.

„Videoclipul este unul foarte reușit. Roxana ne-a oferit încredere și libertate. Astfel, imaginația și-a făcut bine treaba. S-a muncit mult și conștiincios. Scenariul este complex, dramatic și actual, de aceea, suntem siguri că va cuceri publicul. ”, a spus Sergiu Ciorescu, regizorul clipului.

_mg_5195

Și colegii de breaslă a interpretei au rămas uimiți de rezultatul final.

„În acest video ești o femeie matură, frumoasă. Sigur că echipa Ciofilm nu poate să facă ceva mai slab decât foarte bine. Este un scenariu făcut la cel mai înalt nivel.”, a declarat Tatiana Heghea.

_mg_5230

_mg_5194

_mg_5196

_mg_5198

_mg_5203

_mg_5204

_mg_5209

_mg_5212

_mg_5214

_mg_5234

Colțunași din făină integrală, cu umplutură de bostan și brânză de capră!
Articolul anterior
Andreea Bănică a născut un băieţel! Vezi prima poză cu micuţul
Articolul următor
Alte articole interesante