Roxana și-a sacrificat podoaba capilară pentru noul videoclip. Vezi cum a fost la lansarea „Liberă-n zbor”

Și-a pus fanii pe jar cu imagini fierbinți din timpul filmărilor, apoi au urmat câteva luni de tăcere. Însă, în această seară, admiratorii artistei pot urmări videoclipul oficial la piesa „Liberă-n zbor”.

separator

_mg_5238

Cum slăbeşte Roxana. Două rețete

Pentru a le face cunoștință cu noua producție, Roxana și-a invitat prietenii, colegii de breaslă și toți oameni care apreciază arta frumosului într-un local din Capitală.

„De-a lungul timpului, am încercat diferite genuri de muzică, diferite stiluri, dar cel mai mult m-am regăsit în balade. Piesa „Liberă-n zbor” mă reprezintă în totalmente. Pentru mine este important să simt ceea ce cânt, să vină din suflet și să transmit energie puternică. Aici, linia melodică, textul și clipul, sunt într-o armonie perfectă, iar mesajul va avea un impact puternic, pentru că reflectă realitatea.”, a declarat Roxana.

_mg_5192

Cele mai mari sacrificii care au fost făcute pentru noul videoclip sunt renunțarea la podoaba capilară și copacul care a fost scos din rădăcini din grădina a doi gospodari din Moldova.

La eveniment au fost prezenți cei care au conlucrat împreună cu interpreta la realizarea piesei. Printre aceștia Nona Marian, Ion Dumitrașcu, membrii Casei de Producție Ciofilm, echipa care a muncit cu dedicație la crearea produsului video: Sergiu Ciorescu – regizor, Ilinca Stâncă – scenarist, Stas Ciorescu – montaj și alții.

„Videoclipul este unul foarte reușit. Roxana ne-a oferit încredere și libertate. Astfel, imaginația și-a făcut bine treaba. S-a muncit mult și conștiincios. Scenariul este complex, dramatic și actual, de aceea, suntem siguri că va cuceri publicul. ”, a spus Sergiu Ciorescu, regizorul clipului.

_mg_5195

Și colegii de breaslă a interpretei au rămas uimiți de rezultatul final.

„În acest video ești o femeie matură, frumoasă. Sigur că echipa Ciofilm nu poate să facă ceva mai slab decât foarte bine. Este un scenariu făcut la cel mai înalt nivel.”, a declarat Tatiana Heghea.

_mg_5230

_mg_5194

_mg_5196

_mg_5198

_mg_5203

_mg_5204

_mg_5209

_mg_5212

_mg_5214

_mg_5234

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Colțunași din făină integrală, cu umplutură de bostan și brânză de capră!
Articolul anterior
Andreea Bănică a născut un băieţel! Vezi prima poză cu micuţul
Articolul următor