S-a ales ”Miss Naturalețe 2017” by Antos!

Aseară, frumusețea și naturalețea au fost ca la ele acasă. Și asta, deoarece Compania de Cosmetică Naturală Antos a organizat finala celui de al doilea concurs de frumusețe ”Miss Naturalețe„.

separator

Evenimentul a avut loc într-un local select din inima Capitalei, unde au fost prezente femei frumoase, clientele fidele ale companiei Antos, dar și cele 12 finaliste rămase în concurs după proba on-line. Cel care a dat o notă de sobrietate, a fost fondatorul companiei din Italia – Giulio Mortara. Acesta a felicitat reprezentanții Antos Moldova în limba română și s-a oferit să le creeze câte un parfum personalizat la fabrica companiei din Italia.

”Sper, că după acest eveniment să se pună mare accent pe frumusețea naturală și produse naturale chiar și cele pentru make-up, mă bucur mult că atâtea femei frumoase au venit pentru susținerea acestui eveniment, suntem la cea de a doua ediție abia, dar vom continua și vom organiza evenimente din ce în ce mai frumoase, pentru a pune un accent măreț pe frumusețea femeii fără Botox, gene, sprâncene false.”, a spus Tatiana Ustica, director Antos Cosmetică Naturală Moldova.

Finalistele au demonstrat că frumusețea nu are limite și că orice femeie este unică și extraordinară indiferent dacă este cu – sau fără machiaj. Acestea au trebuit să treacă de trei probe. Prima fiind – proba de întrebări legate de îngrijirea tenului, la cea de a doua probă fetele și-au arătat iscusința de a se demachia corect. Iar la proba finală, care a fost și cea mai emoționanată pentru concurente, fetele au trebuit să se machieze timp de șapte minute cu produsele cosmetice de la Antos.

Evenimentul a fost moderat de Igor Sîrbu, solistul trupei Acord, iar paritcipantele au fost jurizate de către un juriu format din: Alessandro Bianchini, fondatorul centrului de estetică „Formamentis” din Padova, Dr. Ina Lozovoi, medic dermatolog-triholog, Membru a Societății de Dermatologie din Republica Moldova, Sonya Vistieru, cosmetolog și Stela Mikşanski prezentatoare TV, promotor al modului de viață sanătos.

Cele 12 concurente s-au ales cu câte un set de produse de îngrijire a tenului de la Antos pentru un an de zile, iar fetele care au ocupat locul trei – Marina Vlad (nr.9) și doi- Mihaela Baciu (nr.1) au primit în dar și câte un set de pijamale din mătase naturală de la Cellin, dar și un abonament pentru o lună de zile la sală de fitness ”Elena Ozun”.

Fata care s-a ales cu premiul mare este Alina Carauș, care va merge într-o călătorie în Italia pentru o perioadă de cinci zile.

De asemenea, juriul a oferit și un premiu special ”Simpatia Juriului”, care a fost obținut de Doina Achiruș, concurenta cu numărul 3.

Concurentele dar și gazda evenimentului au purtat câte o ținută creată de Diana Voievuțchi. Iar cei care au încins atmosfera serii au fost:  interpreta de muzică ușoară Diana Grigor, Victoria Rașcu, trupa Akord și DJ Vitalie Dubciuc DVV Show.

 

 

Până în 2030 va fi dublat numărul de poduri peste Prut

A fost desemnată compania care va elabora Studiului de Fezabilitate pentru patru poduri rutiere noi peste Prut, a anunțat secretarul de stat la ministerul Transporturilor de la București, Irinel Ionel Scrioșteanu, transmite IPN.

Este vorba de podul nou Costești – Stânca al cărui amplasament va fi pe teritoriul județului Botoșani și al raionului Rîșcani.

Podul nou Leova – Bumbăta al cărui amplasament va fi localizat în estul României, la nivelul județului Vaslui și în sud-vestul Republicii Moldova, raionului Leova.

Podul nou Leca – Falciu al cărui amplasament va fi pe teritoriul județului Vaslui și al raionului Cantemir.

Totodată, podul nou Bărboieni – Răducăneni al cărui amplasament este localizat în estul României, la nivelul județului Iași și în vestul Republicii Moldova, la nivelul raionului Nisporeni.

Până în anul 2030 ministerul român menționează că va fi dublat numărul podurilor rutiere existente.

Valoarea totală estimată pentru realizarea primei etape de proiectare a celor patru poduri peste Prut este de puțin peste un milion de lei românești fără TVA, pentru fiecare lot în parte, iar sursa de finanțare este asigurată de la bugetul statului român. Termenul de elaborare a Studiului de Fezabilitate este de 12 luni.

Potrivit autorităților construcția acestor poduri peste Prut va duce la eliminarea blocajelor din punctele de trecere a frontierei, creșterea capacității de transport dintre cele două țări, realizarea conectivității Republicii Moldova cu rețelele europene de transport TEN-T și fluidizarea fluxului de transport mărfuri cu camioanele ce trebuie operate în Portul Constanța.

De astăzi lumina și căldura sunt mai scumpe

Consumatorii vor achita începând cu ziua de astăzi mai mult pentru energia electrică și pentru energia termică. Hotărârile ANRE cu privire la majorarea tarifelor au fost publicate în Monitorul Oficial, transmite IPN.

UPD 11.00 – În știrea inițială s-a strecurat o eroare tehnică: au fost indicate aceleași tarife pentru ambii furnizori de energie electrică. IPN își cere scuze pentru această confuzie. Precizăm că noile tarife pentru consumatorii Premier Energy sunt următoarele:

Pe 3 ianuarie, pentru „Premier Energy” au fost aprobate următoarele tarife, fără TVA, în funcție de punctele de delimitare sau locurile de consum ale consumatorilor finali:

– 3,02 lei/kWh la punctele de intrare în rețelele electrice de transport;

-3,26 lei/kWh la punctele de ieșire din rețelele electrice de transport;

– 3,29 lei/kWh pentru consumatorii finali, ale căror instalații electrice sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de înaltă tensiune (35; 110 kV);

– 3,51 lei/kWh pentru consumatorii finali, ale căror instalații electrice sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de medie tensiune (6; 10 kV);

– 4,10 lei /kWh pentru consumatorii finali, ale căror instalații electrice sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de joasă tensiune (0,4 kV).

Pentru „Furnizarea Energiei Electrice Nord” au fost aprobate următoarele tarife, fără TVA:  

– 3,10 lei /kWh la punctele de intrare în rețelele electrice de transport;

-3,34 lei /kWh la punctele de ieșire din rețelele electrice de transport;

– 3,64 lei /kWh pentru consumatorii finali, ale căror instalații electrice sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de medie tensiune (6; 10 kV);

-4,68 lei /kWh pentru consumatorii finali, ale căror instalații electrice sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de joasă tensiune (0,4 kV).

Tot de astăzi intră în vigoare noul tarif pentru consumul de agent termic. Tariful pentru energia termică livrată de către SA „Termoelectrica” va constitui 2 510 lei /Gcal (+38%). Tariful pentru energia termică livrată de „CET Nord” va fi de 2 126 lei /Gcal (+17%).

În cazul „Comgaz-Plus”, tariful pentru termie va fi de 3 603 lei /Gcal (+1%). Consumatorii „Rețelelor și Centralelor Termice Comrat” vor achita un tarif de 3 222 lei /Gcal (+12%).

Încă o lună de stare excepțională: Noi decizii luate la Tiraspol

Starea de urgență din regiunea transnistreană a fost prelungită cu 30 de zile. Așa-zisul soviet suprem a aprobat în acest sens „decretul” liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, transmite IPN.

Potrivit deciziei administrației de la Tiraspol, starea de urgență, instituită în legătură cu criza energetică, rămână în vigoare până pe data 8 februarie.

Administrația de la Tiraspol a decis pe 9 decembrie 2024 să instituie stare de urgență economică pe malului stâng al Nistrului, dar atunci încă nu se cunoștea dacă după 1 ianuarie 2025 concernul rus Gazprom va continua sau nu livrările pentru regiunea transnistreană.

De când gazul rusesc a fost oprit, peste 51 000 de gospodării din regiunea transnistreană au rămas fără gaz și aproape 1 500 de blocuri de locuințe nu au căldură și nici apă caldă. De asemenea, localnicii se confruntă cu deconectări zilnice de energie electrică.

Dermatologul Ecaterina Lica, despre metoda minim invazivă în lupta cu ridurile și corecția conturului facial
Articolul anterior
Actorul Gerard Butler a fost accidentat grav
Articolul următor