Sanda Filat a rămas marcată de o călugăriță hindu! Ce a urmat…

Sanda Diviricean, fostă Filat, după prima căsnicie, te invită la un nou seminar. De astă dată vrea să-ți facă cunoștință cu un psiholog, care, acum 17 ani, a ales calea spirituală, acceptând să fie călugăriță hindu. Află mai multe detalii din mesajul Sandei:

separator
12200630_1032696440107763_241139518_n

”Vă invit să descoperim împreună “Puterea gândului”

În urmă cu câteva luni, la un seminar în afara țării, am cunoscut om frumos. Ce înseamnă pentru mine “om frumos”? Înseamnă un om care luminează din interior, care trăiește așa cum propovăduiește, care nu judecă și este deschis pentru orice experiență ce poate face această lume mai bună, iar oamenii mai fericiți. E mare noroc să întâlnești în viață măcar un singur om care pur și simplu 12207779_1032696443441096_1075649152_nESTE așa, de aceea l-am invitat în Moldova, să-l cunoașteți si voi.

Este vorba de Swamini Supriyananda, care mai întâi a fost psiholog, apoi a devenit călugăriță hindu, a ales calea spirituală 17 ani în urmă, îndreptându-și căutările dincolo de limitele rațiunii. S-a născut în Africa de Sud, a crescut și s-a educat în Australia, iar în prezent trăiește în Hong-Kong.

Swamini Supriyananda m-a cucerit prin abilitatea sa de a transmite cunoștințe foarte vechi și profunde, într-un limbaj accesibil și într-o manieră plină de iubire pentru oameni. Am ascultat-o ore în șir și am avut senzația că vorbește pentru noi, pentru moldoveni, vorbește despre problemele foarte actuale ale oamenilor noștri, despre multele capcane în care ne lăsăm atrași zi de zi, despre cât de necesar este să nu ne mai judecăm unii pe alții, cât de important este să învațăm să trăim în dragoste și armonie, să ne controlăm mai bine emoțiile și gândurile.

Vă invit cu drag să o cunoașteți și ascultați pe Swamini Supriyananda, marți, 24 noiembrie, de la ora 18, la Sala cu Orgă, la seminarul “Puterea gândului”, care ne va ajuta să înțelegem mai bine ce se întamplă zi de zi în interiorul nostru:
– Cum să ne cunoaștem mai bine
– Cum să ne controlăm gândurile și emoțiile
– Cum să nu ne pierdem în judecăți și stereotipuri
– Cum să ne regăsim calmul și liniștea interioară
– Cum să trăim în dragoste și armonie cu noi înșine și cu cei din jur”

Cine de la cine a furat? Dominik Joker cântă piesa lui Randi!
Articolul anterior
Rusoaica care a intrat în gura lumii după ce și-a retușat poza!
Articolul următor
Alte articole interesante