Și Cătălin Josan nu mai poate să tacă

Interpretul este plin de revoltă și îi îndeamnă pe artiști să acționeze. Acesta a lansat campania “Eu Nu Tac”  în care îi provacă pe colegii de breaslă din Republica Moldova să demonstreze că au coloană vertebrală și să nu tacă atunci când au posibilitatea de a schimba ceva, în special în ceea ce ține de formarea unei societăți civile active.

separator

“Toți tac. Toți așteaptă. Toți se supun.

Uităm că aleșii din Parlament nu sunt șefii noștri.

Eu, omul de rând, sunt șeful lor.

Eu i-am ales – ei trebuie să se supună. Nu invers.

Eu, omul de rând, sunt puterea supremă.

Eu îmi decid viitorul și nu las pe nimeni să-l decidă pentru mine.

Eu vreau ca jaful național să înceteze.

Vreau ca investitorilor străini să nu le mai fie frică de corupție.

Eu vreau ca părinții și tinerii proaspăt ieșiți din școli să aibă un loc de muncă acasă, unul bine-plătit, legal și demn.

Eu vreau ca legile să funcționeze pe bune!

Acest lucru începe cu un procuror general incoruptibil, cu valori europene, astfel încât toți să fie egali în fața legii.

Eu vreau procuror general din afară.

Vreau justiție adevărată.

Eu, omul de rând, cer Președintelui Republicii Moldova, Parlamentului și Guvernului să nu-mi încalce drepturile constituționale.

Eu Nu Tac.

Eu nu aștept.

Eu nu mă supun.

###

Dau start campaniei #EuNuTac, prin care îi provoc pe colegii mei de breaslă din RM să demonstreze că au coloană vertebrală și să nu tacă atunci când au posibilitatea de a schimba ceva, în special în ceea ce ține de formarea unei societăți civile active. Astfel, îi îndemn pe Nicolae Botgros, Zdob si Zdub, Dan Balan, Mevv Official, Alex Calancea, Nicu Țărnă, Carla’s Dreams, Ion Paladi, Zinaida Julea, frații Advahov, Alexandru Manciu, Pasha Parfeny, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Adrian Ursu, Boris Covali, Natasha Gordienko și Ionel Istrati să răspundă la întrebarea: “Ce nu mai e acceptabil să se repete în Parlamentul și Guvernul RM și ce soluție propui?”

 Te provoc și pe tine să răspunzi și, la rândul tău, să provoci cel puțin alte trei persoane, începându-ți mesajul cu hashtagul #EuNuTac. Am creat și o pagină de Facebook dedicată acestei campanii, unde te așteptăm să.. nu taci emoticon smile >>> www.fb.com/EuNuTac

###

EN: In light of the current political crisis in Moldova, I’m starting a chain-effect campaign whereby I’m challenging fellow singers and artists from Moldova to share their view on what they don’t want happening again and what their solution would be. It’s about time we all spoke up and took a stand. #IWontShutUp”

Alimentul nelipsit din meniul zilnic al milionarilor din Manhattan
Articolul anterior
Stanislav Deriavin a ajuns să fie curtat de Armani, Dolce & Gabbana și Dior!
Articolul următor
Alte articole interesante