Teodor Rădulescu: “M-am îmbolnăvit din cauza stresului!”

Ultimii 4 ani au fost o mare

separator
încercare pentru Teodor Rădulescu,  vorba Coregrafului: ”Puteam să nu mai fiu”. Un accident rutier i-a scos la iveală o boală despre care nici nu bănuia-Cancerul.

Teodor Rădulescu: “M-am îmbolnăvit din cauza stresului!”

Abia acum are curajul să vorbească în public despre tot ce i-a fost dat să trăiască, deși, niciodată nu rostește cu voce tare diagnoza ce i-a pus-o medicii.

A aflat despre boală absolut întâmplător. Suferise un accident rutier. În mașină era și Alexandra Shine, iubita coregrafului.

“În timpul accidentului am avut contuzie pectorală. Am refuzat în seara accidentului să fiu verificat pentru că medicii nu-mi spuneau care este starea Alexandrei și a Elenei. A fost un scandal mare la Buzău. Abia după două luni, după ce Alexandra s-a ridicat din pat, am fost și eu la medic. Atunci am aflat că am cancer la glanda tiroidă.”

A avut o perioadă dificilă în care a încercat să-și vadă de sănătatea lui. A citit multe cărți de psihologie, și-a regăsit echilibrul emoțional.

“Am făcut investigații în mai multe țări și toți medicii mi-au spus că m-am îmbolnăvit de la stres. Înainte de asta mă neglijam: dormeam puțin, mă stresam. Nu trebuie să-ți fie frică de această diagnoză. Este important să-ți trăiești viața și să mergi la timp la medic.”

Acum, după ce soarta i-a dat o lecție de viață, Teodor este gata să se implice în campanii sociale care ar avea scopul să ajute bolnavii care suferă de boala secolului.

Sursa

Ideal pentru slăbire: orez cu legume
Articolul anterior
Alla Pugaceova crește copiii lui Kirkorov
Articolul următor
Alte articole interesante