Teodor Rădulescu: “M-am îmbolnăvit din cauza stresului!”

Ultimii 4 ani au fost o mare

separator
încercare pentru Teodor Rădulescu,  vorba Coregrafului: ”Puteam să nu mai fiu”. Un accident rutier i-a scos la iveală o boală despre care nici nu bănuia-Cancerul.

Teodor Rădulescu: “M-am îmbolnăvit din cauza stresului!”

Abia acum are curajul să vorbească în public despre tot ce i-a fost dat să trăiască, deși, niciodată nu rostește cu voce tare diagnoza ce i-a pus-o medicii.

A aflat despre boală absolut întâmplător. Suferise un accident rutier. În mașină era și Alexandra Shine, iubita coregrafului.

“În timpul accidentului am avut contuzie pectorală. Am refuzat în seara accidentului să fiu verificat pentru că medicii nu-mi spuneau care este starea Alexandrei și a Elenei. A fost un scandal mare la Buzău. Abia după două luni, după ce Alexandra s-a ridicat din pat, am fost și eu la medic. Atunci am aflat că am cancer la glanda tiroidă.”

A avut o perioadă dificilă în care a încercat să-și vadă de sănătatea lui. A citit multe cărți de psihologie, și-a regăsit echilibrul emoțional.

“Am făcut investigații în mai multe țări și toți medicii mi-au spus că m-am îmbolnăvit de la stres. Înainte de asta mă neglijam: dormeam puțin, mă stresam. Nu trebuie să-ți fie frică de această diagnoză. Este important să-ți trăiești viața și să mergi la timp la medic.”

Acum, după ce soarta i-a dat o lecție de viață, Teodor este gata să se implice în campanii sociale care ar avea scopul să ajute bolnavii care suferă de boala secolului.

Sursa

Patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut victorii la Campionatul Țărilor Balcanice din Turcia

La Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc la Izmir, Turcia, în perioada 25-26 mai 2024, patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut întâietate în diferite probe sportive.

Patru polițiști de frontieră au obținut victorii în lumea sportuluiFoto: Border.gov.md

„Participarea atleților la competiția internațională a fost încununată de succes, datorită pregătirii asidue și dedicației pe terenul de sport”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră.

Așadar, în data de 25 mai 2024, Marghiev Serghei a obținut locul II la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 74.83 metri.

De asemenea, în ziua următoare, 26 mai 2024, alți trei polițiști de frontieră au adus victorii importante:

– Marghieva Zalina a câștigat locul 1 la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 71.12 metri;

– Mardare Andrian a obținut locul 1 la proba de aruncare a suliței, cu un rezultat remarcabil de 81.68 metri;

– Bezede Dimitriana a ocupat locul 2 la proba de aruncare a greutății, cu un rezultat de 16.84 metri.

O tânără sportivă din Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine

Luptătoarea din Republica Moldova, Mihaela Samoil, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc la Baku. 

55kg WW – Mihaela Samoil (MDA) df. Tuba Demir (TUR)

Sportiva din Republica Moldova a învins-o în finala mică a categoriei de greutate de până la 55 kg pe reprezentanta Turcei, Tuba Demir, cu scorul de 8-4.

Menționăm că Republica Moldova a cucerit până acum trei medalii la lupte greco-romane și una la lupte feminine la Campionatul European U-23 de la Baku.

Radu Lefter, campion european la Lupte în categoria de vârstă sub 23 de ani

Sportivul Centrului Sportiv de pregătire a Loturilor Naționale Radu Lefter a devenit campion european în cadrul Campionatul European de Lupte rezervate vârstei sub 23 de ani.

Radu Lefter a obținut aurul la Campionatul European de Lupte U-23Foto: gov.md

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Radu Lefter a cucerit medalia de aur după ce a trecut în ultimul act al categoriei de greutate de până la 97 kg de Soslan Dzhagaev, care a evoluat la competiția continentală de la Baku sub drapel neutru.

La ediția din acest an a Campionatului European U-23, Radu Lefter i-a mai învins pe grecul Angelos Kouklaris (11-0) și georgianul Merab Suleimanishvili (14-4).

Cu această victorie, Radu Lefter și-a trecut în palmares primul titlu continental la categoria de vârstă sub 23 de ani, după ce în 2021 și 2022 a devenit vicecampion european.

Lotul național de lupte libere a mai obținut două distincții de bronz prin Maeștrii în sport Serghei Cîlcic (65 kg) și Constantin Chirilov (70 kg), care au completat podiumul de premiere în categoriile lor de greutate.

Aproape de a obține o medalie de bronz a fost și Marius Retco care a cedat în faza finală și s-a clasat pe locul cinci.gallery images

gallery images

gallery images

Ideal pentru slăbire: orez cu legume
Articolul anterior
Alla Pugaceova crește copiii lui Kirkorov
Articolul următor