Top 25 de artiști care au făcut șlagăre în 2014!

Interpr

separator
eții de-acasă au petrecut o zi întreagă în saloanele de frumusețe și au stat câteva săptămâni în atelierele designerilor pentru a arăta ca vedetele de la Hollywood la festivalul muzical, “Şlagărul anului 2014”, organizat de Aura și Nona Marian.

După ce au interpretat câte o piesă, vedetele autohtone au cules laurii. Niciun interpret nu a plecat acasă cu mâinile goale. Fiecare post de radio și-a înaintat câte un câștigător care a fost în top.

 “Cânt cu Costi  piesa „Iubirea mea” compusă de Georgeta Voinovan. Suntem al 7-lea an consecutiv la Șlagăr și asta datorită pieselor noastre care sunt solicitate la dedicații sau sunt în topuri. Ținuta mea din această seară este semnată de Victoria Sava și este pregătită special pentru acest eveniment”, a declarat Corina Țepeș.

“Azi cânt în duet cu Geta Burlacu piesa “Acasă”.  La premiul mare nu mă gândesc, important este să fie prestația și dispoziția bună. Mi-am ales și un costum special pentru această ocazie ”, a spus Aurel Chirtoacă.

 “Pe scenă am prezentat un show similar cu istoria din videoclipul piesei“Lalele”. Au fost prezenți și actorii din videoclip, MC Gutza și italianul de care eu mă îndrăgostesc. Pentru mine deja este o victorie că această melodie se numără printre favoritele publicului și a devenit hit”, a zis Mariana Mihăilă.

Interpreții care au cântat în premieră la “Șlagărul anului”, au avut cele mai mari emoții.

 “Al doilea an sunt nominalizată la acest concert. A fost desemnată ca șlagăr piesa pentru care realizasem și un videoclip în colaborare cu Jucătoru , “Vara asta”. Îmi doresc să readuc în scenă vara și sunt sigură că publicul nu va fi contra”, a spus Tatiana Heghea.

“Particip pentru prima dată. Sper să fiu foarte bună pe scenă și îmi doresc din suflet ca mesajul pe care îl voi transmite prin piesa mea “O nouă zi” să ajungă la sufletele oamenilor”, a adăugat Diana Grigor.

Evenimentul a fost încheiat cu un recital semnat de Gheorghe Țopa.

5X6A2470 5X6A2445 5X6A2496
5X6A2593 (1) 5X6A2727 5X6A2670 5X6A2735 5X6A2921
5X6A2935
 
5X6A3094 5X6A2875

 

Nicoleta Nuca l-a bătut pe un alt moldovean la X Factor
Articolul anterior
Amal vorbește despre problemele din dormitor cu George Clooney!
Articolul următor
Alte articole interesante