Top 25 de artiști care au făcut șlagăre în 2014!

Interpr

separator
eții de-acasă au petrecut o zi întreagă în saloanele de frumusețe și au stat câteva săptămâni în atelierele designerilor pentru a arăta ca vedetele de la Hollywood la festivalul muzical, “Şlagărul anului 2014”, organizat de Aura și Nona Marian.

După ce au interpretat câte o piesă, vedetele autohtone au cules laurii. Niciun interpret nu a plecat acasă cu mâinile goale. Fiecare post de radio și-a înaintat câte un câștigător care a fost în top.

 “Cânt cu Costi  piesa „Iubirea mea” compusă de Georgeta Voinovan. Suntem al 7-lea an consecutiv la Șlagăr și asta datorită pieselor noastre care sunt solicitate la dedicații sau sunt în topuri. Ținuta mea din această seară este semnată de Victoria Sava și este pregătită special pentru acest eveniment”, a declarat Corina Țepeș.

“Azi cânt în duet cu Geta Burlacu piesa “Acasă”.  La premiul mare nu mă gândesc, important este să fie prestația și dispoziția bună. Mi-am ales și un costum special pentru această ocazie ”, a spus Aurel Chirtoacă.

 “Pe scenă am prezentat un show similar cu istoria din videoclipul piesei“Lalele”. Au fost prezenți și actorii din videoclip, MC Gutza și italianul de care eu mă îndrăgostesc. Pentru mine deja este o victorie că această melodie se numără printre favoritele publicului și a devenit hit”, a zis Mariana Mihăilă.

Interpreții care au cântat în premieră la “Șlagărul anului”, au avut cele mai mari emoții.

 “Al doilea an sunt nominalizată la acest concert. A fost desemnată ca șlagăr piesa pentru care realizasem și un videoclip în colaborare cu Jucătoru , “Vara asta”. Îmi doresc să readuc în scenă vara și sunt sigură că publicul nu va fi contra”, a spus Tatiana Heghea.

“Particip pentru prima dată. Sper să fiu foarte bună pe scenă și îmi doresc din suflet ca mesajul pe care îl voi transmite prin piesa mea “O nouă zi” să ajungă la sufletele oamenilor”, a adăugat Diana Grigor.

Evenimentul a fost încheiat cu un recital semnat de Gheorghe Țopa.

5X6A2470 5X6A2445 5X6A2496
5X6A2593 (1) 5X6A2727 5X6A2670 5X6A2735 5X6A2921
5X6A2935
 
5X6A3094 5X6A2875

 

Nepoata actorului Emilian Crețu a primit taina sfântului botez, în Italia. Primele imagini de la ceremonie

Pe 23 ianuarie 2024, sora mai mare a actorului Emilian Crețu a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar astăzi mucuța a primit taina sfântului botez. Întreg neamul a mers în Italia pentru a participa la evenimentul fericit.

Emoții mari au avut sora actorului, Maria, împreună cu soțul său, Denis. Emily a fost botezată într-o biserică ortodoxă din Italia.

„Astăzi, comoara lui nanu a fost încreștinată. Sfânta Emilia, numai să nu fie sfântă ca nanu”, a scris Emilian Crețu, cuprins de emoții.

Expoziție personală de pictură a Valentinei Brâncoveanu, cu genericul „Culorile vieții”, vernisată la Sala cu Orgă

O expoziție personală de pictură cu genericul „Culorile vieții” a artistului plastic Valentina Brâncoveanu a fost vernisată la Sala cu Orgă din Chișinău.

Solicitat de Moldpres.md, artistul plastic Vasile Sitari, curatorul expoziției, a menționat că aceasta cuprinde 48 de lucrări, realizate pe parcursul mai multe decenii.

„Sunt lucrări care prezintă peisaje cu flori, Chișinăul vechi și case vechi”, a precizat Vasile Sitari.

La rândul său, directoarea instituției, Larisa Zubcu, a afirmat că este pentru a doua oară când Valentina Brâncoveanu își expune lucrările la Sala cu Orgă.

„Sunt lucrări foarte frumoase, pe care le vor admira iubitorii de artă. Galeria de Artă a Sălii cu Orgă a fost deschisă acum șase ani. Adeseori, spectatorii, înainte de concerte, vin aici și admiră lucrările expuse”, a subliniat Larisa Zubcu.

Potrivit artistului plastic Sergiu Cliucinicov, lucrările Valentinei Brâncoveanu sunt de colecție.

„Numai în lucrările ei putem vedea imagini deosebite cu orașul vechi, pictat, de obicei noaptea”, a mai spus Sergiu Cliucinicov.

Valentina Brâncoveanu s-a născut la 24 octombrie 1950 în orașul Chișinău. În 1971 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „I. Repin” din Capitală. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Moldova din 1985. A avut mai multe expoziții în țară și peste hotare. O parte din lucrările pictoriței se află în colecțiile Muzeului Național de Arte Plastice din Chișinău, în Muzeele de Artă din Klaipeda (Lituania), precum și în colecții particulare din Moldova, România.

Expoziția va fi deschisă până la 23 martie.

Despărțire ținută în secret? Nina Crețu și Renato Usatîi nu ar mai forma un cuplu

Cunoscutul politician Renato Usatîi și top modelul Nina Crețu s-ar fi despărțit după aproape trei ani de relație, cei doi nu ar mai forma un cuplu de ceva timp.

Potrivit surselor cancan.md, cei doi îndrăgostiți, mereu activi pe rețelele de socializare, nu au fost văzuți împreună de la ziua de naștere a politicianului. De atunci, Nina a fost într-o vacanță în Mexic, însoțită doar de un prieten, Dima. Tânăra a fost și în Italia, la sora sa, tot de una singură. Iar Ziua Îndrăgostiților, Nina a petrecut-o cu prietena sa bloggerița, Valeria Țurcan.

Conform sursei citate, nici Nina, nici Renato nu au șters de pe rețelele de socializare fotografiile comune, dar nici apariții noi nu mai au. În același timp, actorul Emilian Crețu, fratele Ninei, tot nu pomenește nimic despre „cumnatul” său, așa cum obișnuia anterior.

Contactat de reporteri, pentru a confirma sau infirma zvonul, politicianul Renato Usatîi nu a răspuns la apelul telefonic.

Nicoleta Nuca l-a bătut pe un alt moldovean la X Factor
Articolul anterior
Amal vorbește despre problemele din dormitor cu George Clooney!
Articolul următor