Toto Cutugno va cânta gratis la Chișinău!

Dacă nu ai avut bani pentru bilet, dar ți-ai dorit foarte mult să-l vezi și să-l auzi pe Toto Cutugno, poți veni pe 27 noiembrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

separator
Compozitorul și interpretul italian va cânta la invitația unui partid politic.

Amintim că recent artistul a cântat pe scena Palatului Național. Prețul unui  biletul a costat între 500 și 1.500 de lei.

Președinta Maia Sandu, în vizită la restaurantul unor moldoveni stabiliți în SUA

Ieri, 24 mai, Maia Sandu și-a sărbătorit ziua de naștere. Șefa statului a împlinit 50 de ani, iar cu această ocazie a declarat că își va lua câteva zile libere și a mers în SUA. La Harvard, Președinta Republicii Moldova urmează să susțină un discurs în fața absolvenților Universității Harvard.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 284032761_3643079562482814_725944117358364812_n.jpg

Totodată, Maia Sandu a profitat de prilej și a vizitat restaurantul unor moldoveni stabiliți în SUA. Într-o postare pe Facebook, proprietarii Restaurantului „Moldova” din Boston SUA au anunțat că au fost vizitați, ieri, 24 mai de către Președinta Moldovei.

„Astăzi a fost o zi destul de bună. A început ca o zi obișnuită, cu obișnuitul alergând după provizii și pregătindu-se pentru o tură aglomerată de cină, până când Sandra Andronic (frumoasa doamnă însărcinată din stânga) i-a trimis un mesaj lui Artur Andronic (în dreapta) că în 30 de minute, Maia Sandu, președinta Republicii Moldova va trece pe la restaurant să ne salute. 

Președinta Maia Sandu se află la Boston în calitate de absolventă a Universității Harvard pentru a vorbi cu studenții absolvenți a acestei instituții, unde va rosti un discurs pentru absolvenți. 

Și astăzi este și aniversarea ei de 50 de ani. Așa că, cu o agendă deja încărcată, președinta noastră a decis să vină să spună ne spună salut, pentru că ea se află în Boston și vrea să se întâlnească cu noi. Dacă asta nu îți face genunchii moale, nu știu ce ar face. 

Dragă președintă Maia Sandu, vă dorim de ziua de naștere multă rezistență, răbdare și curaj pentru a ne duce țara înainte. De asemenea, salutăm abordarea umilă față de tot ceea ce faceți. 

A fost o plăcere să discut cu dumneavoastră și echipa ta. Sunteți o persoană de la care ar trebui să ne străduim să învățăm și o președintă pe care mulți ar trebui să o admire. La mulți ani”, se arată în mesajul proprietarilor Restaurantului „Moldova” din Boston SUA.

Moldoveanul Ionel Manciu este noul concertmaistru al Orchestrei Filarmonicii din Olanda

Moldoveanul Ionel Manciu este noul concertmaistru al Orchestrei Filarmonicii din Olanda.

Ionel Manciu, noul concertmaistru al Orchestrei Filarmonicii OlandezeFoto: Facebook

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, transmite stiri.md.

Ionel Manciu își va face apariția în noua funcție weekendul acesta în cadrul concertelor orchestrei din Concertgebouw sub conducerea fostului dirijor-șef, Hartmut Haenchen. 

„Suntem încântați de sosirea lui și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el și cu dirijorul-șef Lorenzo Viotti”, a declarat Willem de Bordes, directorul artistic al Orchestrei Filarmonicii din Țările de Jos.

Ionel Manciu este fratele interpretului Alexandru Manciu.

În familia Manciu există un cult aparte pentru muzică și artă. Toți cei trei frați ai familiei, Alexandru, Ionel și Adrian, sunt talentați și poartă dragostea pentru cântec, vioară și alte instrumente muzicale.

Top 8 frați și surori celebre de la noi!
Alexandru și Ionel Manciu au un frate mai mic, care le calcă pe urme! Le  seamănă mult (Foto) - ea.md

Video! Emilian Crețu arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă”

Emilian Crețu a realizat o nouă parodie, în contextul evenimentelor de astăzi din țara noastră. Actorul oferă o lecție de ,,bune maniere” și arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă” ori ,,un act cu informații valoroase”.

,,Dacă ești o persoană coruptă, nu e politicos să mănânci actul ca porcul…”, afirmă Emilian Crețu, în noul său video.

Internauții și-au dat seama din start la ce face referire actorul și s-au amuzat copios.

Vedetele se otrăvesc pentru a fi slabe!
Articolul anterior
Nuntă în stil indian între două lesbiene
Articolul următor