Unde-și sărbătorește Marcel Ștefăneț ziua de naștere!

Instrumentistul împlinește astăzi 41 de ani. Acesta, alături de Kornelia, își va sărbători ziua de naștere la Roma. Cuplul a postat mai multe poze din vacanță, iar Kornelia a postat un mesaj emoționant pe pagina oficială de facebook.

separator
11406594_731570766952246_772434960661151684_n

“LA MULȚI ANI, SCUMPUL MEU!!! Te iubesc necontenit și îmi doresc să fim la fel de fericiți și peste ani…să te păzească Domnul de rele, dușmani și să te țină sănătos muuulți, mulți ani!!!! p.s: Sper să fie azi cea mai deosebită și memorabilă zi de naștere de până acum.”, a scris interpreta.

11406441_731570456952277_1616312942427553594_n10363322_731570616952261_2321251063871603768_n

 

Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, condusă de maestrul Petre Neamțu, a sărbătorit aniversarea a 55 de ani de la fondare

Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, condusă de maestrul Petre Neamțu, a sărbătorit aniversarea a 55 de ani de la fondare.

Cu această ocazie, în data de 2 martie, la Palatul Republicii, a avut loc un concert festiv cu participarea soliștilor orchestrei, a celor care au activat cândva în acest faimos colectiv și desigur invitații speciali din România – Alina Mavrodin Vasiliu și Pugna Alexandru.

În numele Primarului General, Ion Ceban, cu un mesaj de felicitare a venit viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, care a urat orchestrei mulți ani rodnici și inspirați în continuare, public devotat care să aprecieze talentul soliștilor și instrumentiștilor, dar și multă sănătate pentru a crea în continuare.

În semn de înaltă apreciere, viceprimarul municipiului a înmânat orchestrei o diplomă de gratitudine din partea Primăriei Chișinău, pentru anii rodnici de activitate și promovarea tradițiilor neamului nostru, transmite www.alerta.md.


Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, a fost fondat în anul 1968 cu scopul de a păstra şi a propaga folclorul moldovenesc – tezaurul culturii naţionale.
Pe parcursul deceniilor această orchestră şi-a ocupat locul bine meritat în şirul colectivelor de frunte ale Republicii Moldova, realizând un număr impunător de înregistrări audio şi video, care au îmbogăţit considerabil fondurile radioului şi ale televiziunii moldoveneşti.

Orchestra „Folclor” se deosebeşte printr-un colorit special, prin stilul inedit, autentic al interpretării instrumentale. Este remarcabil faptul că orchestra „Folclor” contribuie la susţinerea şi promovarea tinerilor talentaţi. Mulţi solişti – vocali și instrumentişti, care şi-au început cariera artistică cu acest colectiv, au devenit ulterior laureaţi ai prestigioaselor concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale.

Orchestra de Muzică Populară „Folclor” este formată din muzicieni profesionişti care, prin măiestria lor, au cucerit publicul din Moldova şi de peste hotarele ei, evoluând în România, Ucraina, Rusia, Belarus, Austria, Germania, India, Nepal, SUA etc. Prin urmare, este semnificativ faptul că majoritatea artiştilor colectivului au fost dinstinşi cu înalte titluri onorifice.

Moldoveanul Andrei Cobeț a câștigat Supercupa Belarusului

Internaționalul moldovean, Andrei Cobeț, a devenit ieri, 2 martie, câștigător al Supercupei Belarusului. Echipa la care s-a transferat recent, Torpedo BelAZ Jodino a învins la lovituri de departajare campioana Dinamo Minsk cu 4-3 și și-a adjudecat în premieră trofeul, informează Federația Moldovenească de Fotbal.

Potrivit FMF, scorul a rămas alb, 0-0, până la finalul celor 120 de minute de joc. Atacantul nostru a intrat pe teren în minutul 64, dar nu s-a aflat printre executanții loviturilor de departajare.

Andrei Cobeț a semnat cu formația Torpedo BelAZ Jodino pe 13 ianuarie 2024. Formația din Jodino s-a clasat pe locul 3 în campionatul din Belarus în sezonul încheiat la sfârșitul anului 2023. Atacantul nostru s-a transferat de la o altă formație belarusă, Slavia Mozîr pentru care a evoluat în ultimii 2 ani. Cobeț a făcut parte din lotul Moldovei la ultimele 2 meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun minut. Andrei Cobeț are 27 de ani și 2 meciuri pentru Naționala Moldovei. 

Bloggerița Katy Black, mamă a patru băieți, împlinește astăzi 25 de ani: „Am primit de la viață mai multe decât am cerut”

Bloggerița Katy Black este astăzi sărbătorită, mama a patru băieți împlinește 25 de ani. De ziua ei, bloggerița este activă pe pagina sa de Instagram, unde împărtășește cu urmăritorii săi cele mai frumoase momente din această zi.

Katy a publicat un video în care apare cu tortul de sărbătoare pe care se află lumânări care schimbă cifra ,,24” în ,,25”.

„Astăzi este despre mine + un an. Am primit de la viață mai multe decât am cerut, ce poate fi mai frumos și mai împlinit decât o viață așa cum nu ți-ai fi imaginat”, a scris Katy Black.

Katy Black se poate considera o norocoasă, deoarece a primit numeroase cadouri de la prieteni, inclusiv toată atenția și afecțiunea din partea acestora.

Bloggerița a publicat o poză rară cu tatăl ei, alături de care a scris: ,,Un mare mulțumesc că mi-ai arătat toată viața ce înseamnă bărbat adevărat și iubitor”.

În luna ianuarie 2024, Katy Black și soțul său Cristian Cebotari au devenit părinți pentru a 4-a oară.

Katy și Cristian Cebotari educă împreună patru copii: Eugen, Simon, Luca și Matei.

Prima declarație a soțului Jannei Friske!
Articolul anterior
Cum ne mint vânzătorii la cântar. Video
Articolul următor