Vedete în rochii vaporoase și feminine, ca din povești! Vezi noua colecție ”Pupi Sweet Dress” lansată de Lilu GALERIE FOTO

În ajun de Florii s-au pornit să culeagă ”Nectar”! E vorba despre Lilu, care împreună cu partenera sa de afacere, Angela Gorincioi, au reușit să ne surprindă cu o nouă colecție marca ”Pupi Sweet Dress”. Rochiile realizate din tul și mătase fină, brodate manual cu flori gingașe au fost prezentate de mame celebre precum: Tatiana Heghea, Cornelia Ștefăneț, Mariana Mihăilă, Ana Irina și Tatiana Melnic. Unele au defilat pe podium alături de fetițele lor.

separator
IMG_1156 IMG_1150

Cornelia Ștefăneț și Tatiana Heghea nu sunt la prima apariție în calitate de model alături de micuțele lor. Însă de acestă dată, au rămas încântate de spiritul dezinvolt de care au dat dovadă micile vedete.

”Ea astăzi a defilat ca niciodată, a fost foarte dezinvoltă, foarte liberă și încrezătoare. Cred că ea cu siguranță va călca pe urmele noastre pentru că e deja o mică artistă în devenire”, ne-a mărturisit interpreta Cornelia Stefăneț.

IMG_1145

”Este a treia defilare a nostră. Văd că-i place pe podium, îi place publicul, e foarte sociabilă și comunicativă”, ne-a spus Tatiana Heghea. ”Cât despre colecție, e foarte  frumoasă, e colorată, e stilul care-mi place. Exact ca un nectar de piersic! Chiar am găsit două rochii pe care vreau să le achiziționez. Mă bucur că sunt și seturi pentru fetițe-mame.”

IMG_1133

Fericirea de a fi mame de fete le-a inspirat pe Lilu și Angela Gorincioi să creeze rochiile din colecția ”Nectar”, iar muzele au fost chiar micuțele lor.

IMG_1144 IMG_1175
”Noi până acum am făcut doar fustițe și bluze. Multe femei care veneau la noi întrebau de rochii. Am ales tulul pentru că e o stofă care acoperă foarte bine imperfecțiunile și face parte din conceptul ”Pupi”. E foarte dulce, aerat. De ce Nectar? Pentru că suntem în plină primăvară, când albinele culeg miere, iar noi culegem inspirația și o transpunem în acestă colecție”, ne-a spus Lilu.
”Am muncit destul de mult la acestă colecție. Încercam, vedeam că nu ne reușete, coseam și descoseam din nou. Sunt mândră de ceea ce ne-a reușit, îmi place broderia, danteluța. Rochiile au fost brodate manual de o doamnă în etate, dintr-un sătuc”, ne-a mărturisit Angela Gorincioi

Noile creații le-au picat cu tronc multor femei prezente la eveniment. Ba mai mult, au fost apreciate și de stlistul și actorul Emilian Crețu.

”Este o colecție care o reprezintă pe Lilia, cu stofe fine, pline de flori. O colecție care o să ajungă la inimile vornicelelor și a mireselor”, a menționat Emilian Crețu.

IMG_1194

”Colecția este una într-adevăr primăvăratică, plină de flori, de culoare, de stofe fine pe care le putem purta nu doar în sezonul acesta, dar și în sezonul estival. Cu siguranță în rochiile ”Pupi Sweet Dress” o să strălucim la propriu”, a spus jurnalista Nicoleta Adam
”Am pus și eu ochiul, ca fiecare femeie de aici, pe câteva rochii. Pe două sigur: cea neagră, pe care a purtat-o Tatiana Heghea, dar și cea purtată de Ana Platonov. În astea două cred că m-aș simți perfect”, ne-a mărturisit jurnalista Dorina Cojocaru
IMG_1117 IMG_1189

Interpreta Tatiana Spânu a ochit și ea o rochie din colecția ”Nectar”:

”Mie îmi plac toate colecțiile lansate de Lilu. Am mai participat în calitate de model la prezentările ei. Mi-am ales deja o rochie pe care o voi îmbrăca chiar azi la un eveniment.”
IMG_1084IMG_1090
IMG_1186 IMG_1204

IMG_1073

IMG_1081 IMG_1089 IMG_1103 IMG_1107
IMG_1099IMG_1149IMG_1205

Românii au talent: O moldoveanca a cucerit publicul cu o deosebită interpretare a piesei ”Lume, soro, lume”

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebită a piesei ”Lume, soro, lume”.

Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit juriul la Românii au talentImagine simbol

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Violeta Botezatu, transmite protv.ro.

Andra: ”Am întâlnit în viața mea foarte mulți oameni talentați. În fața mea, am o femeie frumoasă, o femeie talentată, care a muncit foarte mult. M-a durut carnea pe mine pentru cât de mult mi-a plăcut”.

Andi Moisescu: ”Tot momentul ăsta am avut cutremur de piele de găină. Momentul acesta m-a năucit complet! Ce-ai făcut cu cobza aia la început… fenomen”

Mihai Bobonete: ”Un moment senzațional!”

Dragoș Bucur: ”E vorba de magie ceea ce am văzut. E un amestec de elemente care nu prea să întâlnește prea des. Am văzut o voce extraordinară”.

Violeta Botezatu are 40 de ani și este o artistă talentată, originară din Chișinău. Totul a început când avea doar șapte ani. Părinții ei au înscris-o la o școală din comuna natală, pentru a studia acordeonul. A fost un început promițător, iar pasiunea pentru muzică a continuat să se dezvolte.

După un an, Violeta a fost sfătuită să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza, dar și alte discipline muzicale, timp de 12 ani. Chiar și așa, setea ei de cunoaștere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se pe cobză și pe pian.

Viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a inițiat un proiect solo. În prezent, este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, continuând să împărtășească pasiunea ei pentru muzică tinerilor talentați.

„Ai intrat în toate simțurile mele cu vocea ta. Nu m-am înșelat, pentru că, de când ai intrat, am simțit că o să fie un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră! Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou! Îți mulțumesc!”, a spus Andra, la audiții.

„Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce și o astfel de interpretare până acum. Nu m-am așteptat! Mă simt ca lovit de tren”, a dezvăluit și Bobonete.

„Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri, când nu m-am prins încotro te duci, după care, am fost vrăjit, pur și simplu, de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocârlie. Practic, ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu înainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz.

Moldoveanca Mia Rusu a cucerit jurații de la „Românii au talent” cu interpretarea piesei „Adagio”, a Larei Fabian

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Mia Rusu a primit ropote de aplauze pentru interpretarea uluitoare a piesei „Adagio”. Andra a fost cucerită iremediabil de talentul artistei în devenire, scrie protv.ro.

Andra: „A fost atât de bine. Doamne, ce frumos poți să cânți! Talentul nu te-a dezamăgit. Ești extraordinară!”

Mihai Bobonete: „Ai niște calități ieșite din comun. Cred că vei deveni o mare cântăreață”.

Mia Rusu are 12 ani și este din Chișinău, Moldova. Tânăra a dovedit că este talentată și foarte ambițioasă, pasiunea pentru muzică descoperind-o la vârsta de cinci ani, atunci când a început să cânte melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmărea.

​Observând acest talent, mama ei a decis să o înscrie la școala de muzică. De atunci, Mia a continuat să cânte, dezvoltându-și pasiunea pentru muzică.

Părinții ei, tatăl jurnalist și mama contabilă la un salon de frumusețe, au susținut-o în această călătorie. Mia a participat la toate concertele și festivalurile la care a avut ocazia, dorind să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanța.

Pasiunile Miei, însă, nu se opresc la muzică. În timpul liber, ea învață să creeze animații pe calculator și studiază programarea, lucrând cu determinare, pentru a înțelege toate aspectele acestui domeniu fascinant. Cu toate acestea, visul ei cel mare este să devină cântăreață de operă.

„Este o fată foarte curajoasă pentru că a ales o melodie atât de grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate. Ai atins toate notele! Bravo!”, a spus Andra, în timpul audițiilor.

„Mi se pare că ești genul de copil care zâmbește, dă din cap, acceptă tot ce i se spune, dar de fapt știe exact ce vrea. Cred că ești făcută pentru muzică! Ai în față un drum lung, dar o să reușești să își îndeplinești tot ce ți-ai pus în minte”, a mărturisit Dragoș Bucur, la audiții.

Arsenie Todiraș a anunțat sexul copilului

Arsenie Todiraș a anunțat că va deveni tătic pentru prima dată.

De curând, iubita lui, Agnes Matoko, și viitorul tată au organizat un gender party, în care au anunțat sexul bebelușului. Cei doi iubiți vor avea un băiețel.

Arsenie și iubita lui s-au îmbrățișat cu tandrețe.

Tradiții și obiceiuri: Ce nu ai voie să faci de Florii
Articolul anterior
Ministerul Sănătății va interzice persoanelor fără pregătire medicală să facă proceduri estetice invazive
Articolul următor