Vedete în rochii vaporoase și feminine, ca din povești! Vezi noua colecție ”Pupi Sweet Dress” lansată de Lilu GALERIE FOTO

În ajun de Florii s-au pornit să culeagă ”Nectar”! E vorba despre Lilu, care împreună cu partenera sa de afacere, Angela Gorincioi, au reușit să ne surprindă cu o nouă colecție marca ”Pupi Sweet Dress”. Rochiile realizate din tul și mătase fină, brodate manual cu flori gingașe au fost prezentate de mame celebre precum: Tatiana Heghea, Cornelia Ștefăneț, Mariana Mihăilă, Ana Irina și Tatiana Melnic. Unele au defilat pe podium alături de fetițele lor.

separator
IMG_1156 IMG_1150

Cornelia Ștefăneț și Tatiana Heghea nu sunt la prima apariție în calitate de model alături de micuțele lor. Însă de acestă dată, au rămas încântate de spiritul dezinvolt de care au dat dovadă micile vedete.

”Ea astăzi a defilat ca niciodată, a fost foarte dezinvoltă, foarte liberă și încrezătoare. Cred că ea cu siguranță va călca pe urmele noastre pentru că e deja o mică artistă în devenire”, ne-a mărturisit interpreta Cornelia Stefăneț.

IMG_1145

”Este a treia defilare a nostră. Văd că-i place pe podium, îi place publicul, e foarte sociabilă și comunicativă”, ne-a spus Tatiana Heghea. ”Cât despre colecție, e foarte  frumoasă, e colorată, e stilul care-mi place. Exact ca un nectar de piersic! Chiar am găsit două rochii pe care vreau să le achiziționez. Mă bucur că sunt și seturi pentru fetițe-mame.”

IMG_1133

Fericirea de a fi mame de fete le-a inspirat pe Lilu și Angela Gorincioi să creeze rochiile din colecția ”Nectar”, iar muzele au fost chiar micuțele lor.

IMG_1144 IMG_1175
”Noi până acum am făcut doar fustițe și bluze. Multe femei care veneau la noi întrebau de rochii. Am ales tulul pentru că e o stofă care acoperă foarte bine imperfecțiunile și face parte din conceptul ”Pupi”. E foarte dulce, aerat. De ce Nectar? Pentru că suntem în plină primăvară, când albinele culeg miere, iar noi culegem inspirația și o transpunem în acestă colecție”, ne-a spus Lilu.
”Am muncit destul de mult la acestă colecție. Încercam, vedeam că nu ne reușete, coseam și descoseam din nou. Sunt mândră de ceea ce ne-a reușit, îmi place broderia, danteluța. Rochiile au fost brodate manual de o doamnă în etate, dintr-un sătuc”, ne-a mărturisit Angela Gorincioi

Noile creații le-au picat cu tronc multor femei prezente la eveniment. Ba mai mult, au fost apreciate și de stlistul și actorul Emilian Crețu.

”Este o colecție care o reprezintă pe Lilia, cu stofe fine, pline de flori. O colecție care o să ajungă la inimile vornicelelor și a mireselor”, a menționat Emilian Crețu.

IMG_1194

”Colecția este una într-adevăr primăvăratică, plină de flori, de culoare, de stofe fine pe care le putem purta nu doar în sezonul acesta, dar și în sezonul estival. Cu siguranță în rochiile ”Pupi Sweet Dress” o să strălucim la propriu”, a spus jurnalista Nicoleta Adam
”Am pus și eu ochiul, ca fiecare femeie de aici, pe câteva rochii. Pe două sigur: cea neagră, pe care a purtat-o Tatiana Heghea, dar și cea purtată de Ana Platonov. În astea două cred că m-aș simți perfect”, ne-a mărturisit jurnalista Dorina Cojocaru
IMG_1117 IMG_1189

Interpreta Tatiana Spânu a ochit și ea o rochie din colecția ”Nectar”:

”Mie îmi plac toate colecțiile lansate de Lilu. Am mai participat în calitate de model la prezentările ei. Mi-am ales deja o rochie pe care o voi îmbrăca chiar azi la un eveniment.”
IMG_1084IMG_1090
IMG_1186 IMG_1204

IMG_1073

IMG_1081 IMG_1089 IMG_1103 IMG_1107
IMG_1099IMG_1149IMG_1205

Președinția publică lista cadourilor primite de Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

Cărți, tablouri, bijuterii și nu doar se regăsesc pe lista darurilor primite de președintele Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale. Lista a fost publicată de Aparatul Președintelui Republicii Moldova pe pagina presedinte.md.

În context, e vorba de cadouri protocolare admisibile, oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției prezidențiale sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022. Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în proprietatea instituției prezidențiale.

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision 2023 vor avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00. Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2, precum și pe site-ul oficial al competiției. Lista finaliștilor va fi anunțată într-o ediție specială LA Moldova 1, cu începere de la ora 19.30.

Din totalul de 60 de dosare înregistrate în cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost selectate 33 de piese. După descalificarea a două piese, în etapa audițiilor live vor fi audiate 31 de piese. Conform Regulamentului selecției naționale, primii zece concurenți care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live vor concura în Finala Națională.

Cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din cauza războiului declanșat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei care a câștigat anul trecut concursul cu piesa „Stefania”.  Cele două semifinale vor fi transmise în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai.

Mesajul „We remember”, proiectat pe clădirea Parlamentului. Scopul acțiunii

Parlamentul s-a aliniat Campaniei „We remember”, lansată în contextul Săptămânii Internaționale de Comemorare a Holocaustului. Pe clădirea instituției parlamentare a fost proiectat mesajul „We remember”, la inițiativa Comunității Evreiești din Republica Moldova. O serie de imagini au apărut vineri seara, 27 ianuarie.

FOTO Pe clădirea Parlamentului a fost proiectat mesajul „We remember”. Ce înseamnă

În acest an, genericul campaniei „We remember” este „Învață din trecut, protejează viitorul”. Scopul acțiunii este de a promova memoria Holocaustului și a culturii toleranței în vederea combaterii rasismului, antisemitismului, xenofobiei și altor forme de intoleranță.

Parlamentul Republicii Moldova a condamnat Holocaustul în iulie 2014, adoptând o declarație politică de acceptare a Raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel. Declarația politică mai condamnă orice tentative de ignorare și negare a Holocaustului și aduce un omagiu victimelor și supraviețuitorilor acestuia.

Anual, la 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Acest lucru a fost decis prin Rezoluția Adunării Generale a Națiunilor Unite, adoptată în 2005. În Republica Moldova, Ziua naţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată anual din 2015, conform unei hotărâri aprobate de Parlament.

Tradiții și obiceiuri: Ce nu ai voie să faci de Florii
Articolul anterior
Ministerul Sănătății va interzice persoanelor fără pregătire medicală să facă proceduri estetice invazive
Articolul următor