A reușit să scape de coșuri. Vezi despre ce vedetă este vorba?

S

separator
olista trupei Mandinga, Elena Ionescu, de câteva luni luptă cu o infecție serioasă care i-a “acaparat” toată fața!

media_138063350935896100

A urmat o sumedenie de tratamente cosmetice, a apelat la ajutorul unui dermatolog, și-a făcut analize pentru a vedea dacă se confruntă cu o problemă endocrinologică, și, mai nou, a început să țină și un regim alimentar.

media_138063354924507600,,În ultima perioadă am urmat un tratament facial pentru că m-am procopsit cu o infecție, un stafilococ, care mi-a dat câteva bătai de cap. Am stat sub tratament, iar acum încerc să îmi revin, urmez nişte lucruri pe bază de medicină, tratamentul unui dermatolog”, a declarat Elena pentru UNICA.MD

Se pare că Elena a luat un microb foarte puternic care nu a putut fi “doborât” decât cu un antibiotic tare!

Elena a fost disperată cu coșurile. La un moment dat nici nu le mai putea acoperi cu fond de ten, se vedeau bubele imense. Plângea mereu și o deranjau articolele din presă și pozele în care se vedea cu bubele pe față. A cheltuit zeci de milioane pe controale și analize, și într-un final, un doctor dermatolog din București i-a depistat microbul. Cel mai probabil l-a luat de pe un așternut … un stafilococ, un microb.   Dacă nu se machia în continuare, îi treceau mai repede. Acum a scăpat de infecție doar că i-au rămas niște semne, niște găuri care trec mai greu.”, a povestit, pentru WOWbiz.ro, o prietenă de-a Elenei Ionescu.

media_138063357535155100

alte Articole interesante