Andreea Bănică și-a arătat fiul!

La 3 luni după naștere, interpreta a acceptat să pozeze cu fiul ei pe coperta unei reviste din România. Andreea Bănică spune că a rămas însărcinată din întâmplare, tratându-și niște dereglări hormonale la hipofiză.

separator

001_COPERTA UNICA Martie 2017.indd

Venirea pe lume a micuțului Noah a bucurat-o enorm pe artistă.


„Noah nu era nici măcar în gândurile noastre! Nu ne gândeam că vom mai avea vreodată un copil, și mai ales un băiețel! Din cauză că eu am avut niște probleme hormonale, am urmat un tratament foarte puternic despre care nu știam că, reglându-mi nivelul prolactinei, aș putea să rămân însărcinată. La un moment dat, eram la un salon de întreținere corporală și mi s-a făcut rău. Observasem că în luna aceea nu-mi venise nici menstruația și mi-am zis: „N-oi fi rămas însărcinată? Sper că n-am rămas însărcinată!“ Mi-am luat un test de sarcină, l-am făcut și n-a ieșit foarte clar pozitiv. I l-am arătat și lui Lucian și am mai făcut unul, la fel! Doctorul mi-a confirmat că aștept un copil, iar, la scurt timp, am fost anunțată că o să avem un băiețel sănătos. Eu, cu o noapte înainte să aflu, visasem că o să am un fiu. Nu am acordat niciodată o însemnătate mare unor astfel de lucruri , dar uite că de data asta s-a nimerit. Am fost foarte fericiți și eu, și Lucian. E un băiețel foarte cuminte, foarte liniștit, sănătos, frumos“, se destăinuie Andreea și adaugă: „A doua sarcină a fost cu mult mai grea, am avut toate stările specifice. Acestea au trecut și au apărut altele de sufocare, bebelușul mă apăsa foarte tare pe diafragmă. Nu prea am putut să fac mișcare în timpul sarcinii, am înotat toată vara, cât am fost la mare, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Noah Andrei s-a născut pe 16 noiembrie, la 6 dimineața.“
AB119850AB119899

Unica.ro

Înghețuri de până la -3 grade în țară

 În perioada 27-29 aprilie, sunt posibile înghețuri de până la -3 grade Celsius. Specialiștii recomandă ca plantele sensibile la îngheț să fie cultivate pe pante cu expoziția sudică sau sud-vestică, care asigură traversarea cu ușurință a aerului rece pe văi.

Potrivit specialiștilor, înghețurile dăunează pomilor în plină floare, distrugând uneori aproape întreaga recoltă. Cei mai expuși pericolului sunt caișii, piersicii, vișinii, cireșii, mărul, nucul și alunul. De asemenea, sunt afectate și plantațiile viticole, îndeosebi soiurile timpurii. Culturile legumicole sunt cele mai pretențioase față de căldură, iar temperaturile de 0 sau – 1 grade Celsius duc la pieirea lor. Probabilitatea vătămării plantelor de floarea soarelui și sfeclei de zahăr, în timpul răsăririi lor, nu este mare și este posibilă doar în raioanele de nord ale țării.

Culturile de câmp sunt afectate într-o proporție mai mică de înghețurile tardive de primăvară. Temperaturile scăzute se datorează unui val de aer rece, care va traversa teritoriul Republicii Moldova timp de câteva zile.

Este deja al treilea caz. Copil bolnav de cancer, expulzat din Statele Unite

Potrivit presei, administrația Trump este acuzată că a expulzat o fetiță de doar doi ani, cetățean american, fără ca aceasta să fi avut parte de un proces corect. Cazul a fost făcut public vineri, de către judecătorul districtual Terry A. Doughty, în timp ce tatăl copilului luptă în instanță pentru ca fetița să fie readusă în Statele Unite.

Group of cute children lying on grass

Judecătorul Terry Doughty a programat, astfel, o audiere pentru 16 mai pentru a „risipi suspiciunea noastră că guvernul tocmai a expulzat un cetăţean american fără un proces echitabil”, potrivit unui document judiciar.

Potrivit hotărârii judecătoreşti, administraţia Trump nu contestă faptele, dar afirmă că expulzarea copilului, identificat prin iniţialele „V.M.L.”, este un răspuns la cererea expresă a mamei, care a fost expulzată în Honduras pentru că se afla ilegal în Statele Unite. „Guvernul susţine că acest lucru este normal, deoarece mama doreşte ca copilul să fie expulzat împreună cu ea.

Dar instanţa nu are cunoştinţă de acest lucru„, a contestat judecătorul forma deciziei. Fetiţa a fost expulzată împreună cu mama sa, după ce a fost reţinută de Serviciul de Imigrări şi Vamă (ICE), chiar dacă avocaţii tatălui au depus o cerere de urgenţă pentru eliberarea ei. American Civil Liberties Union (Aclu) şi National Immigration Project (NIP) au denunţat soarta fetiţei americane născută în Statele Unite.

sursa: realitatea.md

Nu fă asta de blajini: ne îndeamnă preotul Petru Storoja

În cadrul unui interviu oferit revistei unica.md, alături de Aura, Petru Storoja, parohul bisericii Sântul Ierarh Nicolae din Chișinău a oferit câteva sfaturi utile pentru enoriași care să le evite la Blajini. În primul rând faptul că pe morminte nu trebuie să punem nimic, în special mâncare.

„La biserică se aduce cozonac, ouă roșii, agheasmă, tămâie și desiguri flori vii – nu cele artificiale. Deoarece trebuie să păstrăm cimitirul ca un loc sfânt”. Poți vedea toate miturile religioase pe canalul de youtube unica.md

Roşii umplute cu quinoa și ciuperci. O rețetă delicioasă de post
Articolul anterior
Prognoza meteo! Temperaturi de până la plus 16 grade și mult soare, toată săptămâna
Articolul următor
Close menu