Beyonce, aproape goală la Gala MET 2015

Interpreta i-a șocat pe toți cu rochia în care și-a făcut apariția la cel mai important eveniment fashion al anului.

separator
 Beyonce a purtat o rochie transparentă Givenchy, acoperită cu pietre prețioase doar în zonele intime.

Vedeta s-a afișat la brațul soțului său cu un look schimbat, dar și o siluetă de invidiat.

Cel mai important eveniment din lumea modei, Met Gala sau „The Oscars of Fashion” a avut loc la Muzeul Metropolitan din New York.

beyonce_98_1b93b46a52 beyonce1_07_fad70dbf02
beyonce2_04_2e920dd001 beyonce-met-gala1_9cdf37eacc

După un șoc, opoziția din exil își imaginează un viitor fără Navalnîi. A fost cel care a dat tonul unei revoluții antiputiniste

Aliați direcți ai lui Aleksei Navalnîi sau nu, toți încearcă să se inspire din energia și umorul de care a dat dovadă oponentul lui Putin, scrie evz.ro.

În mare parte exilată, această opoziție rusă continuă să facă tot posibilul. Pentru alegerile prezidențiale din Rusia din 15-17 martie, ea le-a cerut celor care votează împotriva lui Putin să meargă cu toții la secțiile de votare la prânz,în timp ce autoritățile reprimă cu înverșunare orice formă de critică.

Aleksei Navalnîi a dat tonul unei revoluții antiputiniste

Pentru foarte numeroșii oponenți ruși care au fost nevoiți să-și părăsească țara, Aleksei Navalnîi dădea tonul. După șocul morții sale, aceştia încearcă să se reorganizeze și să continue împreună cu văduva sa, Iulia, mobilizarea împotriva puterii lui Vladimir Putin.

„Vom plânge în camerele noastre, în băile noastre, dar public, evident, vom continua să luptăm împotriva regimului, cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziție”, a declarat pentru AFP Evgheni Nasirov, coordonatorul mișcării lui Navalnîi, în Germania.

„Obiectivul lui Putin este să ne pierdem motivația și să ne dispersăm”, adaugă activistul, care a părăsit Rusia cu puțin timp înainte de invadarea Ucrainei din 24 februarie 2022.  În mare parte exilată, această opoziție continuă să facă tot posibilul: pentru alegerile prezidențiale din Rusia din 15 până în 17 martie le-a cerut celor care votează împotriva lui Putin să meargă cu toții la secțiile de votare la prânz, în timp ce autoritățile reprimă cu înverșunare orice formă de critică.

Chiar dacă Navalnîi a murit, încă mai există opoziție

„Chiar și cei care nu votează, chiar dacă nu sunt ruși, vrem să adunăm mulțimi”, explică Evgheni Nasirov, care povesteşte cum contactează neobosit oamenii din Rusia pentru a le vorbi despre războiul din Ucraina. Dincolo de aceste acțiuni, coeziunea acestei opoziții ridică semne de întrebare. Până acum, doar organizația lui Navalnîi formează un curent structurat şi a reușit să construiască o mișcare credibilă anti-Putin înainte de a fi distrusă de represiune.

Dar acest grup stă singur împotriva unei adunări de personalități disparate, al căror singur punct comun este să fie împotriva invaziei din Ucraina și a regimului rus. Printre aceste figuri, Marat Guelman, un renumit colecţionar de artă rus și critic al Kremlinului, descrie un roller coaster emoționant de la moartea opozantului în închisoare:

„Mai întâi, am considerat că trebuie să nu mă mai gândesc la Rusia, să mă concentrez pe muncă, să reflectez cum să organizez o nouă viață”.

Iulia Navalnaia preia ștafeta

Apoi speranța a revenit, în special datorită anunțului șoc al Iuliei Navalnaia, la trei zile după moartea soțului ei, când aceasta s-a declarat gata să preia ștafeta.

„Iulia a schimbat totul”, spune Marat Guelman, acum stabilit la Berlin, care chiar asigură că doamna Navalnaia va putea reuni chiar mai mult decât soțul ei. În opinia lui, ea este, femeia situației:

„Machismul lui Putin funcționează bine împotriva bărbaților, dar împotriva unei femei nu mai funcționează. Fața Rusiei anti-război trebuie să fie cea a unei femei”.

„La amiază împotriva lui Putin”

„Iulia poate conta pe sprijinul meu. Sper că această tragedie va marca un punct de cotitură, astfel încât să ne coordonăm împreună activitățile de opoziție”, asigură pentru AFP fostul deputat de opoziție Dimitri Gudkov, care călătorește prin Europa pentru a stabili contacte cu autoritățile de pe continent.

Dmitri Gudkov speră că rușii vor urma în masă inițiativa „La amiază împotriva lui Putin”.

„Nu putem influența rezultatele alegerilor, dar, dacă putem arăta mulțimi care merg la urne la amiază, acest lucru poate submina legitimitatea lui Putin”, asigură adversarul, care își amintește că a participat la nunta cuplului Navalnîi și a condus demonstrații alături de ei în Rusia.
Locotenenții lui Navalnîi nu sunt însă așteptați la o întâlnire programată sâmbătă și duminică la Vilnius, Lituania, cu alți activiști împotriva puterii ruse.

Rusia ar trebui să fie o țară democratică și pașnică

Aliați direcți ai lui Aleksei Navalnîi sau nu, toți încearcă să se inspire din energia și umorul de care a dat dovadă acest oponent al lui Putin în toate împrejurările. Serghei Guriev, un fost consilier economic al guvernului rus, exilat în Franța, unde este director de formare la Sciences Po Paris, spune că a vorbit cu Aleksei Navalnîi înainte de transferul acestuia dintr-o închisoare din regiunea Moscovei în îndepărtata colonie penală din Arctica unde a murit.

Mai presus de toate, el își păstrează „convingerea că Rusia ar trebui să fie și va fi o țară democratică și pașnică”.  Activistul Evgheni Nasirov își amintește de o întâlnire avută în 2017 la deschiderea unui birou al mișcării lui Navalnîi la Celiabinsk, în estul Siberiei.

„A venit cu un singur bodyguard și l-am întrebat dacă nu se teme pentru siguranța lui. Mi-a răspuns în glumă: „O să mă aperi, nu-i așa?” (Traducerea- Rador)

Un individ a vărsat intenționat 60 de tone de vin în valoare de 2,5 milioane de euro la o cramă din Spania

O cramă spaniolă a suferit pierderi de peste 2,5 milioane de euro după ce un intrus neidentificat a vărsat în mod deliberat 60.000 de litri de vin, notează BBC citat de digi24.ro.

Un reprezentant al cramei Cepa 21 a declarat că vinul vărsat provine din două dintre cele mai scumpe soiuri ale cramei, Horcajo și Malabrigo. El a spus că incidentul a avut loc în jurul orei 03:30, ora locală (02:30 GMT), duminică și că intrusul era probabil familiarizat cu terenul cramei. Poliția investighează cazul. În imaginile CCTV, o persoană cu capul acoperit poate fi văzută mișcându-se între rezervoare și deschizându-le rapid, cauzând revărsarea conținutului lor pe podea.

Reprezentantul Cepa 21 a declarat pentru BBC că a fost „foarte greu de deschis tancurile”, care includ un mecanism de securitate, care nu poate fi accesat fără cunoștințe prealabile. Prin urmare, a spus el, s-ar putea presupune că intrusul „este obișnuit să deschidă aceste rezervoare și este familiarizat cu acest tip de utilaje”.

El a adăugat: „Această persoană se mișca foarte cursiv [pe terenul cramei], chiar dacă era întuneric și nu era lumină. Aceasta trebuie să fie o persoană care cunoaște bine terenul”. Dar el a spus că este prea devreme pentru a specula cu privire la identitatea intrusului și a spus că nu există motive pentru a suspecta actualii sau foștii angajați în acest stadiu al investigației. Intrusul a deschis cinci rezervoare, deși doar trei erau pline cu vin. Cepa 21 este situat în Castrillo de Duero, un mic sat din nord-vestul Spaniei. Vinul Horcajo se vinde cu amănuntul la aproximativ 80 de lire sterline o sticlă în Marea Britanie, în timp ce Malabrigo se vinde cu 35 de lire sterline.

Madonna a pățit un accident inexplicabil. Din vina cui s-a prăbușit de pe scenă artista de 65 de ani

Madonna a fost protagonista unui moment inedit în weekend, în cadrul unuia dintre concertele sale, scrie okmagazine.ro.

Da, și-a pus încrederea într-unul dintre dansatorii săi, un bărbat musculos, îmbrăcat în dantelă și aflat pe tocuri. Încălțămintea i-a dat de furcă colaboratorului artistei, care trebuia să o tragă pe Madonna pe scenă, cu un scaun.

Ei bine, coregrafia lor a dat super chix!

Din păcate pentru artistă, dansatorul pe tocuri s-a împiedicat, scaunul s-a dezechilibrat și Madonna s-a prăbușit pe scenă.

Însă nu este o novice. Cu atâția ani de showbiz în spate, Madonna și-a revenit de îndată, s-a rostogolit și s-a ridicat în picioare. A zâmbit, iar fanii i-au felicitat această atitudine deschisă.

Un fan a lăudat-o pe Instagram, proclamând: „Comportamentul reginei. Nimic nu o poate opri pe Madonna!”

Madonna nu este străină de revenirile fabulose pe scenă. Ea a suferit un accident vestimentar premiile BRIT din 2015, când s-a împiedicat de pelerină și a căzut pe scări în timpul ce cânta Living for Love.

Mai târziu, a pus incidentul pe seama costumului ei, conceput de Armani, care susese prea strâmt și a cam imobilizat-o.

Madonna se bucură din plin de acest turneu al său, care nu a fost ocolit de incidente.

Turneul Celebration se va încheia pe 26 aprilie în Mexico City, marcând sfârșitul unei  călătorii inedite și așteptate de fani prin toate epocile muzicale care definesc pe diva cunoscută ca Material Girl.

Și la 65 de ani, a demonstrat că rămâne o forță! Antrenată fizic și vocal, blondina face aceleași spectacole magnifice, ca-n tinerețe.

Zuhair Murad a lansat colecția bridal primăvară 2015
Articolul anterior
Model celebru care are două vagine și două utere
Articolul următor