Ce nu știai despre Christina Grimmie, fosta concurentă a emisiunii ”The Voice”, care a fost omorâtă!

Interpreta a murit după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Chiar dacă a fost transportată imediat la spital, medicii nu au reușit să-i salveze viața.

separator

În timp ce oferea autografe, Christina Grimmie a fost împușcată de un bărbat. Atacatorul, al cărui nume nu a fost făcut cunoscut, avea asupra sa două arme. Agresorul, care a fost, pentru un timp, imobilizat de fratele Christinei Grimmie, s-a sinucis, scrie digi24.ro.

Bărbatul de 27 de ani care a provocat tragedia din Orlando, împuşcând-o mortal pe tânăra cântăreaţă cu origini românești, nu o cunoştea pe victimă. Acesta venise la Plaza Live Theater, unde a avut loc tragicul eveniment, înarmat până în dinţi, cu două pistoale, muniție suplimentară și un cuțit mare de vânătoare, a dezvăluit John Mina, șeful Poliției din Orlando. Atacatorul se numește Kevin James Loibl și este din St. Petersburg, Florida, anunță CNN.

Anchetatorii spun că studiază telefonul agresorului, și alte, bunuri pentru a vedea dacă pot găsi informații despre un motiv. Până în acest moment însă nu există nici o dovadă că Grimmie și Loibl s-ar fi cunoscut, au explicat anchetatorii.

Grimmie, în vârstă de 22 de ani, din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului „The Voice”, difuzat de televiziunea NBC. Aceasta a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.

Cântăreaţa a avut un mare succes pe Youtube prin contul „zeldaxlove64 Christina” pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. În prezent, canalul are peste trei milioane de abonaţi şi peste 378 de milioane de vizualizări.

Grimmie obişnuia să se fimeze cântând la pian în camera ei şi interpretând melodii cunoscute, publicându-le apoi pe Youbube cu titlul „Eu cântand (titlul melodiei şi solistul) / Me singing (…)”, cum ar fi acest clip – „Me Singing ‘Forget You’ by Cee Lo Green”, care a adunat peste 3,5 milioane de vizualizări.

Artista americană a povestit într-unul din videoclipurile postat pe youtube că are origini italiene și românești.

Chifteluțe din bostănel și brânză. Va fi pe plac oricui
Articolul anterior
De ce modelul Cristina Cartira nu va merge niciodată la solar!
Articolul următor
Alte articole interesante