Confesiunile fiicei lui Cher, care a devenit bărbat!

Timp de patruzeci de ani, Chastity Bono a fost fiica zâmbitoare a cântăreței și actriței Cher. Peste noapte, aceasta și-a schimbat numele în Chaz Bono și a devenit, oficial, bărbat. Justiția americană  a  recunoscut-o ca reprezentat al sexului masculin.

separator
Confesiunile fiicei lui Cher, care a devenit bărbat!

În emisiunea lui Oprah, fiul-fiica lui Cher povestea că problemele sale au început în adolescenţă, atunci când, brusc, s-a trezit trădat de propriul corp, care, sub asaltul hormonal, a scăpat de alura băieţoasă, atletică, şi a început să capete forme.

„Este oribil momentul în care descoperi că imaginea ta se deformează şi că trupul tău se comportă exact invers de cum ţi-ai dori. După aceea am realizat că nici măcar lesbiană nu mă puteam caracteriza, aşa am ajuns transsexual”, mărturisește  Chaz Bono.

Confesiunile fiicei lui Cher, care a devenit bărbat!

Chaz spune că mama i-a acceptat dorinţele transsexuale.

”Sub acţiunea injecţiilor cu hormoni, schimbările au început să se evidenţieze, vocea se îngroșa și eram nevoit să mă bărbieresc, lucru anormal pentru o persoană care mai putea încă să alăpteze. ”

Confesiunile fiicei lui Cher, care a devenit bărbat!

Manifestările de lesbianism ale copilului ei au deranjat-o pe Cher. Până în ultimul moment, solista pop a sperat că fiica sa se va răzgândi și că va avea o familie. Însă așteptările sale nu au ajuns la un final pozitiv. Chiar dacă Cher nu a aprobat acțiunea copilului ei, totuși aceasta a susținut-o necondiționat.

O dată cu schimbarea de sex, Chaz şi-a promovat cartea „Transition: The Story of How I Became a Man” (Cum am devenit bărbat).

Sursa

Un nou tratament pentru hepatită. 90% dintre pacienții care l-au folosit, s-au vindecat
Articolul anterior
Ce verighete poartă bărbații de la Hollywood! Galerie foto
Articolul următor
Alte articole interesante