Dezvăluirile picante ale bodyguarzilor despre vedetele hollywoodiene

Cu toate că bodyguarzii celebretăților de la Hollywood  sunt obligați prin contractele de angajare  să nu divulge detalii despre viața privata a starurilor, aceștia nu au rezerve în a face publice unele amănute jenante despre ele.

separator

Pink

pink

Foștii bodyguarzi ai lui Pink au povestit că vedetei îi cam plăcea să bea în timpul turneelor sale și adesea adormea din cauza alcoolului. I s-a întamplat chiar să leșine inconşientă la reședința Playboy din cauza băuturii.


Mary Kate Olsen

kate olsen

Mare Kate nu are nicio jena să se dezbrace în fața angajaților săi. „Când își cumpără câte o haină nouă, se dezbracă pe bancheta din spate a mașinii și o probează. Ne făcea să ne simțim destul de prost”, a spus un fost bodyguard.

Paris Hilton

parishilton

Potrivit unui fost angajat al vedetei, Paris Hilton era cleptomană. Cand mergea în vizite sau la petreceri îi plăcea sa plece cu ceva care nu îi aparținea. „La o petrecere mi-a zis să iau o pereche de pantofi care îi plăceau și să îi bag în geantă”, a spus fostul bodyguard.

Jennifer Aniston

aniston

Potrivit spuselor unui fost bodyguard al vedetei, acesteia îi plăce să umble aproape dezbracata prin casa. „Dimineata, cand raspunde la usa, e imbracata doar într-un maiou și o pereche de chiloți. As putea spune unde sunt pozitionate toate alunitele de pe corpul ei, de atatea ori am vazut-o dezbracata”, a spus bodyguardul in presa mondena.

Sursa

Prima poză cu gemenii lui Beyonce
Articolul anterior
Caisele stimulează regenerarea ficatului!
Articolul următor
Alte articole interesante