Ellie White, despre tradiţia sacrificării mielului de Paște: „Dumnezeu e în suflet, nu în farfurie. Dumnezeu ne vrea miloși, nu CRIMINALI.”

Toate gospodinele au început deja pregătirile pentru Paște. Chiar și vedetele se gândesc cum să-și decoreze casa și ce să pună pe masă în această zi de sărbătoare. Ellie White, însă, îndeamnă cititoarele să nu încurajeze tradiţia sacrificării mielului de Paşte.

separator

ellie-white-cover-blog

„Ne credem “Generaţia X sau Y, sau cum vrei să îi spui” dar trăim după aceeaşi gândire că şi bunicii noştri care nu aveau la îndemână atâta informaţie din care să culeagă şi să discearnă adevărul de mit!… Nu pot să cred că, în secolul în care trăim încă mai suntem atât de înapoiaţi încât să credem că dacă ucidem cu sânge rece un pui de animal ne va proteja de spirite rele (cred că mulţi nici nu ştiu semnificaţia uciderii mieilor). Înainte de creştinătate, mieii erau tăiaţi, după culoare, cu motive diferite: cei albi erau sacrificaţi divinităţilor solare, iar cei negri zeităţilor şi duhurilor malefice. În tradiţiile noastre s-au păstrat aceste diferenţieri şi semnificaţiile sacrificiului”, a menționat interpreta pe blogul ei.

Artista a spus că nici ea, nici copiii ei nu vor mânca miel de Paște.

Un moldovean este autorul și producătorul desenului animat Masha si Ursul!
Articolul anterior
Copac doborât de vânt în Capitală! Trei maşini au fost distruse concomitent
Articolul următor
Alte articole interesante