Horia Brenciu, fără mamă de la 11 ani: ”Drama și amintirile te învăluie și te doboară”

Zâmbetul și fericirea lui Horia Brenciu ascund multe amintiri triste, în special pierderea mamei la o vârstă foarte fragedă. Artistul a povestit despre momentele în care și-a pierdut mama și explicat cum a reușit să treacă peste acele clipe.

separator

Foto: arhivă personală

Deși Horia Brenciu pare mereu un om plin de viață și de energie, a avut parte de multe momente triste de-a lungul timpului, dar a găsit mereu echilibru în muzică și a reușit să treacă peste orice problemă întâmpinată. Artistul a vorbit într-un interviu despre cum s-a schimbat viața lui de-a lungul anilor, dar și care au fost cele mai marcante momente din copilăria lui.

„Acceptabilitatea este o problema, îţi este frică şi eşti complexat de cum arăţi, cum vorbeşti, orice defect pentru tine în capul tău este mare, când de fapt lumii nu-i prea pasă de tine. Deci tu, în capul tău e tsunamii combinat cu taifunul. Asta eşti! Când de fapt în partea cealaltă ok, cine eşti. (…) În adolescenţă ţin minte că eu nu aveam blugi si ma duceam cu pantaloni de pânza, cu greu găseam o curea. Am avut de foarte multe ori sentimente că nu sunt acceptat, de fiecare dată ziceam: aoleu.. fata asta nu mă place (…) Cu cât eşti mai mare şi pierzi un părinte, este ca şi cum vârsta este direct proportională cu gaura pe care o ai în suflet. Amintirile te învăluie şi te doboară. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important, dar nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarca de fiecare dată cand vâd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mama unii lângă alţii”, a declarat Horia Brenciu, conform antena stars.

Mama lui a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani.

“După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a mai declarat el într-un interviu pentru life.ro.

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante