Naomi Campbell, condamnată la închisoare!

Modelul britanic a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare după ce, în 2009, a atacat un fotograf Italian, potrivit euforia.tv.

separator
naomi-campbell

Naomi l-a lovit pe fotograf cu poşeta pentru că acesta încerca să surprindă imagini cu ea şi fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Deşi Naomi ajunsese la o înţelegere cu fotograful, iar acesta îşi retrăsese acuzaţiile, judecătorul Francesco Massara a dispus ca procesul să continue, din cauza acuzaţiilor grave.

 

O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile

O mamă din Anglia a trecut prin momente delicate după ce a fost diagnosticată cu cancer, dar coșmarul a venit abia zece zile mai târziu, când fiica ei a primit același diagnostic. Doi ani mai târziu, acestea au decis să-și spună povestea, atrăgând atenția asupra importanței cercetării din domeniu, scrie peroz.ro.

În 2022, Catherine Tudor a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiu al treilea. Zece zile mai târziu, fiica ei, Rihannon, a aflat că suferă de aceeași boală, dar într-un stadiu mai avansat.

„Când mama mi-a mărturisit că a fost diagnsoticată cu cancer am fost tristă. Îmi amintesc că mi-am spus că „probabil a avut ghinion, dar eu voi fi bine!”, a povestit ea potrivit People, adăugând: „Care ar fi fost șansele ca amândouă să fim diagnosticate cu aceeași boală la un interval de o săptămână?”

Rihannon, care locuiește în Cheltenham, Anglia, însă, nu doar că a primit același diagnostic, dar boala era într-un stadiu mai avansat. Mai exact, medicii i-au descoperit peste 20 de tumori în ficat și în plămâni, fapt pentru care a fost nevoită să înceapă imediat ședințele de chimioterapie și alte tratamente, în încercarea de a opri extinderea cancerului. 

Doi ani mai târziu, Rihannon continuă tratamentul împotriva cancerului, iar mama ei a fost declarată vindecată: „Am trăit un amalgam de emoții, dar sunt foarte puternică și pozitivă”, a mai declarat tânăra, într-un interviu la BBC, mărturisind că această gândire pozitivă a ajutat-o să depășească această perioadă.

„Când te gândești că poți să lupți cu boala, că poți să treci prin ea, corpul răspunde în aceeași manieră. Iar corpul meu, slavă Domnului, are un răspuns pozitiv de mai bine de doi ani, am avut numeroase tumori care au scăzut în dimensiune”, a povestit femeia.

Chiar dacă este foarte optimistă, ea a descris chimioterapia, radiațiile și operația ca fiind brutale. Tocmai de aceea, speră ca oamenii de știință să descopere alte tratamente, unele mai blânde.

„Cercetarea mă ajută să sper, să merg mai departe. Îmi doresc ca specialiștii să descopere alte terapii care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer. Este vital”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Copiii lui Kate Middleton, pregătiți de psihologi. Și starea psihică a prințesei nu este deloc una bună

Kate Middleton trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Soția prințului William a fost diagnosticată cu cancer, iar acum face chimioterapie. Potrivit surselor regale, starea ei psihică nu este deloc una bună, scrie protv.ro.

Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, trec și ei prin momente foarte dificile. Conform celor mai noi informații, micuții primesc consiliere psihologică pentru a face față acestei perioade grele cu care se confruntă mama lor.

Încă de când au aflat despre diagnosticul crunt, Kate și William au făcut tot posibilul să îi protejeze pe cei trei copii.

Dezvăluirea diagnosticului lui Kate Middleton, făcută în mod strategic pe 23 aprilie, a coincis cu începutul vacanței de Paște a copiilor, permițându-le acestora să le explice situația micuților într-un mediu calm și fără influența comentariilor din exterior. Prințesa și-a dorit foarte mult ca micuții ei să nu fie afectați psihic și emoțional, de aceea a cerut ca ei să primească sprijin psihologic în această perioadă, departe de mediul școlar.

Acest lucru reflectă lecțiile învățate după moartea tragică a lui Lady Di, când prinții William și Harry s-au confruntat cu pierderea mamei lor fără o pregătire emoțională adecvată. În efortul de a preveni ca proprii lor copii să treacă prin traume similare, Kate și William iau măsuri pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice eventualitate.

În aceste vremuri dificile, solidaritatea și sprijinul reciproc au devenit esențiale pentru a rămâne puternici în fața adversității. În timp ce lumea privește cu speranță, Kate Middleton își continuă lupta curajoasă împotriva cancerului, inspirând milioane de oameni prin determinarea sa.


Un bărbat a crezut că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el și i-a trimis 112.000 €. În spatele profilului fals era, de fapt, cumnata lui

O instanță din Verona, Italia, are pe rol un proces de înșelăciune aproape ireal, în care victima este un bărbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trăit o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici măcar nu există, căreia i-a trimis în total 112.000 de euro.

Andrea Scolari a avut timp de 10 ani o relație virtuală cu o femeie care i-a spus că se numește Jackie, este avocată în Grecia și fost model. Femeia și-a creat online un profil fals, folosind fotografia supermodelului Irina Shayk, potrivit Corriere della Sera.

În toată această perioadă, cei doi nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat legătura doar online și la telefon, însă lui Andrea nu i s-a părut nimic bizar. Prin urmare, atunci când „iubita” lui a început să-i ceară bani sub pretextul că fiica ei s-a îmbolnăvit n-a stat deloc pe gânduri. Mai mult, i-a dat lui Jackie toți banii lui și chiar s-a împrumutat, ca să o poată ajuta. În schimb, apropiații lui Andrea Scolari s-au prins că la mijloc era ceva necurat. Au încercat să-l avertizeze, însă acesta nu au vrut să-i asculte.

Când au văzut că situația lui se complică tot mai mult și risca să fie evacuat din casă, colegii bărbatului s-au adresat unei emisiuni tv din Italia, care urmărește astfel de cazuri. Nu a trecut mult timp și Andrea a fost pus în fața adevărului crunt. Ulterior au fost sesizate autoritățile și s-a aflat că în spatele profilului fals și al escrocheriei se afla fosta lui cumnată, Angelica Biffino, sora soției de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Aceasta, însă, spune că este complet nevinovată și și-a angajat un avocat care să-i susțină cauza. Procesul în care Angelica Biffino este acuzată de înșelăciune va începe în câteva zile. În cadrul procedurii au fost citați ca martori și reporterii de la emisiunea care a tratat cazul italianului. Andrea Scolari îi cere fostei cumnate despăgubiri morale și materiale în sumă totală de 160.000 de euro.

Cum să-ți îndrepți corect părul cu placa!
Articolul anterior
Nu ai să ghicești din ce sunt făcute rujurile colorate!
Articolul următor