Nici nu visai cum trăiește Prințul din Dubai!

Viața prinților amintește de basmele din copilărie. Au mașini scumpe, avioane private și iahturi de lux. Prințul din Dubai, Sheikh Hamdan, are 32 de ani și 18 miliarde de dolari în cont. Acesta utilizează în mod activ Instagramul, așa că poți vedea zilnic luxul în care se „scaldă”.

separator
htytr

Sheikh Hamdan este președintele Consiliului orașului Dubai, președinte al Comitetului Sportiv, patronul onorific al Centrului pentru autiști. Acesta scrie poezii romantice, merge la vânătoare, la pescuit, face mult sport și este pasionat de fotografie.

Prințul își poate permite orice vehicul- de la avion și limuzină până la cal și cămilă.

Vezi viața lui în imagini!

ghtrt hfhttrt hftyr hfy hgjgukujh
hhty hjiuhi htyrt htytry iuyuy
jgjy jguygu jguyu jgyty jgyutyt
jgyuyu jjgy jyguy kguygu khiu
khiyg kuhiiui ytry yty yytry
Снимок

 

Vreme rea în nordul Italiei

Ploile torenţiale înregistrate în nordul Italiei au provocat alunecări de teren în regiunile Veneto, Liguria şi Toscana. Autorităţile avertizează asupra riscurilor producerii unor inundaţii severe, scrie stirileprotv.ro.

În unele regiuni, drumurile au fost deja acoperite de apă, iar circulaţia pe poduri a fost închisă.

Primarul oraşului Vicenza, din regiunea Veneto, Giacomo Possamai, a spus că situaţia este „critică” într-un interviu acordat postului de televiziune italian RAI.

Persoanele care nu sunt nevoite să plece de la domiciliu, ar trebui să nu-şi părăsească locuinţele.
În regiunea Liguria, municipalitatea Pieve Ligure a fost efectiv despărţită în două de o alunecare de teren.
Transportul feroviar pe ruta Milano-Veneţia a trebuit deviat miercuri, ceea ce a cauzat întârzieri îndelungi.
Între oraşele Vicenza şi Padua, traficul rutier a fost complet întrerupt pe o distanţă de circa 50 de kilometri.

Autorităţile au ordonat mai multor familii să-şi evacueze locuinţele.
Între timp, au avut loc evacuări şi în alte municipalităţi. Regiunea Alpilor Italieni s-a confruntat cu ninsori masive, care au dus la închiderea unor drumuri.

Apple investește în inteligența artificială

Apple a luat decizia de a abandona planurile de a dezvolta propria mașină electrică și de a reduce complet investițiile în acest domeniu, direcționându-și atenția către dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială (AI), scrie evz.ro.

Apple a anunțat decizia de închidere a proiectului privind prima sa mașină electrică, care a fost în lucru timp de aproximativ zece ani.

Această veste a fost comunicată marți de cei peste 2.000 de persoane care au fost implicate în acest proiect.

Apple renunță la ideea de a dezvolta o mașină electrică

O parte din angajații din cadrul echipei Special Projects Group, care s-au ocupat de proiectul mașinii electrice, urmează să fie transferați la divizia responsabilă cu dezvoltarea Inteligenței Artificiale Generative. 

Potrivit informațiilor furnizate de Bloomberg, acest domeniu devine din ce în ce mai important pentru companie.

Experții de la Apple au început să lucreze la acest proiect încă din 2014, iar până în 2021 se discuta posibilitatea finalizării acestuia în următorii cinci-șapte ani.

Conceptul inițial presupunea că mașina electrică nu ar fi echipată cu un volan și pedalele obișnuite. Pentru a asigura siguranța circulației într-un astfel de vehicul, s-a dezvoltat un sistem complex de mecanisme auxiliare.

Mașina companiei urma să iasă pe piață în 2028

Conform unor informații din 2022, se pare că viitorul Apple Car, primul automobil al companiei de tehnologie și software, ar fi urmat să fie lansat în 2026. Ulterior, data a fost amânată pentru 2028.

Acesta va fi un vehicul electric, cu un preț estimat sub 100.000 de dolari.

În 2021, au circulat informații conform cărora noul Apple Car ar putea fi lansat în 2025. În plus, atunci au apărut primele imagini digitale editate, care au oferit o idee despre aspectul potențial al viitorului model.

Pe parcursul anilor, Apple a încercat să stabilească parteneriate cu diverse mărci renumite, cum ar fi Toyota, Hyundai și Nissan, pentru a colabora la proiectarea noului model.

Cu toate acestea, nu au reușit să convingă aceste mărci să își asocieze numele cu proiectul lor.

În schimb, compania ar fi recrutat un fost inginer de la Lamborghini. Conform speculațiilor, acesta se concentrează pe dezvoltarea șasiului, suspensiei, direcției și sistemelor de asistență pentru viitorul model electric.

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnîi vor avea loc pe 1 martie, la Moscova

Funeraliile liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi şi ceremonia de adio vor avea loc pe 1 martie, la Moscova, a anunţat miercuri, pe platforma X, purtătoarea de cuvânt a opozantului rus, Kira Iarmîş, informează Reuters.

Slujba religioasă pentru Aleksei va avea loc la biserică (…) din (cartierul) Marino, la 1 martie, orele 14:00. Funeraliile vor avea loc la Cimitirul Borisovski„, din sudul capitalei ruse, a scris Iarmîş, citată de AFP.

Echipa lui Navalnîi a denunţat obstacole în calea organizării funeraliilor omului politic pentru ca susţinătorii acestuia să-şi ia rămas bun de la el la Moscova.

Astfel, Kira Iarmîş a declarat marţi că la una dintre firmele de servicii funerare la care aliaţii lui Navalnîi au sunat li s-a spus că „antreprenorilor de pompe funebre le-a fost interzis să lucreze” cu echipa lui Navalnîi.

Jurnaliștii americani o iau la întrebări pe Xenia Deli
Articolul anterior
Masca care te întinerește după 2 zile!
Articolul următor