O vedetă e în pragul anorexiei

După ultimele apariții publice, fanii actriței sunt îngrijorați. Aceasta a rămas doar piele și os, iar mulți consideră că e la un pas de anorexie.

separator

bl

În urma atacurilor de pe rețelele de socializare, Sara Hyland a fost nevoită să vină cu o replică, asigurându-i pe fani că nu promovează anorexia.

Vedeta din Modern Family a dezvăluit că în 2012 a suferit un transplant de rinichi și de atunci nu mai are voie să facă sport. În ultima perioadă a evitat orice activitate fizică.  Actrița a spus că este sub tratament cu Prednison, un steroid care îi face fața să pară umflată, transmite perfecte.ro.

era-una-dintre-cele-mai-sexy-vedete-dar-multi-spun-ca-acum-e-in-pragul-anorexiei-explicatia-sarei-hyland_3

„Sunt o femeie de 26 de ani care trece prin mai multe decât vă puteți imagina. Am ajuns unde sunt în carieră pentru că sunt o femeie puternică, ce nu renunță. Nu îmi place să fiu slabă”, a spus actrița.
era-una-dintre-cele-mai-sexy-vedete-dar-multi-spun-ca-acum-e-in-pragul-anorexiei-explicatia-sarei-hyland_4era-una-dintre-cele-mai-sexy-vedete-dar-multi-spun-ca-acum-e-in-pragul-anorexiei-explicatia-sarei-hyland_5

De ce Moldova este țara cu cei mai nefericiți oameni din lume?
Articolul anterior
Doina Ciobanu, una dintre cele mai nonconformiste prezențe de la Cannes!
Articolul următor
Alte articole interesante